Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Tirsdag d. 24. September 2024

Min Madopskrift skriver om Laks med stegte grøntsager

Laks med stegte grøntsager laver vi ofte, hvis vi har ekstra grøntsager i overskud, da opskriften kan varieres med årstidens grøntsager. Indlægget Laks med stegte grøntsager blev først udgivet...

Øristeriets Blog skriver om Abonnementskaffe oktober 2024

Vi er gået i gang med at riste kaffe til næste levering til abonnenterne. Det bliver Guatemala både som kaffe og som espresso. Kaffe fra Guatemala er en superlækker kaffe, der falder godt i...

Noget i ovnen skriver om Grov tærtedej med olie – nem opskrift på dej til madtærter

Grov tærtedej med olie og rugmel. Her får du en god nem opskrift på en madtærte dej, du kan lave helt uden brug af kagerulle. Skal du bruge en opskrift på en tærtedej, du kan bruge til alle slag...

Noget i ovnen skriver om Tortellini suppe med bacon og fløde – one pot

Tortellini suppe med bacon og fløde er den lækreste suppe, du skal glæde dig til at smage. Det er faktisk en baconsuppe med tortellini, med den skønneste smag af krydderier og tomat. En fyldig tyk...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Madagascar pebersauce

De små dåser med grønne peberkorn i saltlage, ofte kaldet Madagascar peber, gemmer på rigtig meget smag. Jeg bruger dem i gryderetter og i sovs. I dag får du opskriften på en nem sovs/sauce, hvo...

Valdemarsro skriver om Nudelsuppe med kylling og grønt

Nem og lækker nudelsuppe med kylling og grønt, som smager virkelig godt! En opskrift der er perfekt til en hurtig løsning og nem mad på travle hverdage, hvor tiden ikke er til at stå i køkkenet ...

Mad for madelskere skriver om Bruschetta med tomat og hytteost

Find hele opskriften på Bruschetta med tomat og hytteost hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om Smag på Aarhus i uge 42: Gastro Week, Dining Week og Dinner Days byder på gastronomiske oplevelser!

I uge 42 får madelskere i Aarhus en unik mulighed for at dykke ned i byens blomstrende restaurantscene. Hele tre store restaurant- og madfestivaler indtager nemlig byen: Dining Week, Gastro Week og D...

Helt op til månen skriver om Unikke rejseoplevelser for turister i danske landsbyer

Unikke rejseoplevelser for turister i danske landsbyer Oplev den danske landsbys ro og autenticitet med vores guide til unikke rejseoplevelser. Find de skjulte perler, som kun de lokale kender til, og...

Landleys Kok skriver om Grön bönsoppa med rökt skinka, majs och fetaost

Visst kan man göra soppa av haricots verts, alltså gröna bönor. Så här gör du en smarrig, grön bönsoppa med rökt skinka, majs och fetaost till middag! Inlägget Grön bönsoppa med rökt ski...

Hashtagmor skriver om Omvendt sprød butterdej med taco fyld, cheddarost og salsa

Jeg har lavet de lækreste mexicanske mini tærter bestående af omvendt sprød butterdej med taco fyld, cheddarost og salsa. De smager skønt og dermed er der ny inspiration til velsmagende mexicansk...

Drop Slankekuren skriver om Pasta i pikant sovs

Så er der hurtig mad. Og endnu hurtigere hvis man vælger frisk pasta, der jo ikke skal koge så længe. Denne opskrift Pasta i pikant sovs blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Mandag d. 23. September 2024

Signes mad skriver om Overvejelser ved spontant besøg hos et familiemedlem i København

At beslutte sig for et spontant besøg hos et familiemedlem kan være en skøn og hjertevarmende gestus. Når du pludselig får lyst til at se en, du holder af, uden at planlægge det for meget, kan d...

Hurtig Mums skriver om Efterårssalat

Her får du Beates lækre efterårssalat med grønkål, figener, valnøddekerner og blåskimmelost. Min opskrift på efterårssalat Denne efterårssalat med figner og grønkål er én blandt flere. Og...

Den Gode Mad skriver om Pasta med chorizo og lækker tomatsauce

En lækker og enkel pastaret med lidt bid fra chorizoen og chilien Du skal bruge1 chorizopølse1 løg2 fed hvidløg i......

Susanne Pagh skriver om Ærterisotto med torsk

En flot grøn farve, frisk smag og cremet konsistens – det er præcis den oplevelse, du får med en ærterisotto. At det så endda er ret ukompliceret at lave, er kun et plus. Opskriften her på ær...

Smag Aarhus skriver om Sødt og koldt: 4 steder du kan få en lækker milkshake i Aarhus

Er du på udkig efter en cremet og lækker milkshake? Vi har samlet fire steder i Aarhus, hvor du kan forkæle dig selv med alt fra klassiske smagsvarianter til spændende, unikke kombinationer. Uanse...

Stinna skriver om Morgenmadsvafler med risengrød

Morgenmadsvafler med risengrød er lækre risengrødvafler, lavet med en rest risengrød. De er perfekte til morgenmad i julen. Opskrift pÃ¥ morgenmadsvafler med… The post Morgenmadsvafler med r...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Gyldent flettebrød

Gylden og ikke for hÃ¥rd skorpe, blød, lysegul krumme, en anelse sødme fra honning. Brødet tager lidt tid pÃ¥ grund af flere hævninger, men pyt – mens det hæver, kan man jo lave noget andet...

Noget i ovnen skriver om Bagt broccoli – opskrift på sprøde broccolifritter

Bagt broccoli - her får du opskriften på lækre sprøde broccolifritter lavet nemt og hurtigt i ovn eller airfryer. Tænk at grøntsager kan komme til at smage så godt! Broccoli er fyldt med gode s...

Madens Verden skriver om Kartoffel krydderi

Få den nemme opskrift på hjemmelavet kartoffel krydderi, som du kan bruge til at krydre pommes frites, kartoffelbåde og andre kartofler med. Her får du den nemme opskrift på hjemmelavet kartoffel...

Madens Verden skriver om Stegte gnocchi

Sådan laver du stegte gnocchi med rosmarin og hvidløg. En meget nem opskrift og fremgangsmåde til pandestegning af de italienske dumplings. Stegte gnocchi er super nemt at tilberede, og du behøver...

Mad for madelskere skriver om Kartoffelkroketter

Find hele opskriften på Kartoffelkroketter hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Medister med oregano, champignoner og oliven

Det smager skønt. Hvor er vi glade for, at man nu kan få kyllingemedister, det reducerer jo fedtprocenterne. Denne opskrift Medister med oregano, champignoner og oliven blev udgivet først på Drop ...


Søndag d. 22. September 2024

Madens Verden skriver om Ugens vine: Her er 18 gode vine

Vinkender Jan Sørensen giver her stjerner til 18 udvalgte vine, som supermarkederne har på tilbud i denne uge 39, 2024. I uge 39 har jeg udvalgt 18 topkøb fra de danske kæder til priser fra 33,17 ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – portåbningen mod syd

Du har læst om opbygningen af køreladen før, nogle gange endda, men vi tager den lige igen for arveprins Knud og alle andre. I hele den østlige sides længde – det er omtrent 25 meter –...

Noget i ovnen skriver om På sviptur til Norge – Kristiansand & Mandal

På sviptur til Norge - læs med og kom med på en lille ferietur til det norske. Vi har nemlig været på den skønneste forlængede weekend til Norge og her får du lige et lille rejseindlæg fra mi...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Travlhed på alle fronter – og en tjans som kirketjener

Det er ikke meget, du har hørt herfra på det sidste. Det skyldes, at jeg vist har lidt for meget at se til af både godt og skidt. Men nu, hvor det er søndag, vil jeg lige fortælle lidt om noget n...

Noget i ovnen skriver om Opskrifter med blommer – få inspiration og ideer her

Her får du gode nemme opskrifter med blommer. Blommer kan man nemlig bruge til mange lækkerier, både kager, desserter, saft, marmelade og kompot. Blommer er noget af det bedste ved sensommeren. Blo...

Noget i ovnen skriver om Blommemuffins med crumble topping

Blommemuffins med crumble topping. Sikke nogle lækre kager du skal høre om her. Saftige sprøde muffins med blommer og crumble drys på toppen. Vi har plukket de sidste blommer på træerne og nogle...

www.madforlivet.com skriver om Gør den nye sundhedsreform os danskere sundere?

Gør den nye sundhedsreform os danskere sundere? Jeg fulgte, ligesom mange andre, interesseret med i præsentationen af den nye sundhedsreform. Jeg har nær familie, der har oplevet voldsomt lange ve...

Landleys Kok skriver om Grovt rågbröd med linfrön, sesamfrön och solrosfrön

Sugen på mörkt fröbröd med surdeg? Spana in detta recept på grovt rågbröd med linfrön, sesamfrön och solrosfrön. Detta görs utan jäst. Inlägget Grovt rågbröd med linfrön, sesamfrön oc...

Vinexpressen.dk skriver om Spændende hvidvine fra det ukendte Slovenien

Slovensk vin – kan det drikkes? Ja absolut, og i løbet af ugen har jeg netop smagt pÃ¥ vine fra producenten Kobal i det nordøstlige The post Spændende hvidvine fra det ukendte Slovenien first...


Lørdag d. 21. September 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Grillet palmekÃ¥l

Der var grillet palmekål på menuen for nylig, da grillen atter blev hevet frem. Jeg har tidligere nævnt, at månedens sensommer-benspænd virkelig har fået mig til at tænke i grill-retter, og den...

www.madforlivet.com skriver om Grøn havregrød

Denne opskrift på grøn havregrød er en sund variant af den traditionelle havregrød. Her er tilsat gode fedtstoffer, der sammen med grønt og protein gør måltidet fuldtdækkende, mættende og blo...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 39

Mandag: Svampestroganof. Ris. Rødbederåkost. Tirsdag: Harira Onsdag: Spaghetti og linsebolo. Kålsalat. Torsdag: Hokaidosuppe med ristede kikærter Fredag: Mexi-plade

www.madforlivet.com skriver om Magnesium er vigtigere for knoglesundheden end calcium

De fleste kvinder over 50 og mange ældre kvinder og mænd får af sundhedsmyndigheder og læger anbefalet tilskud af kalk hver dag. Tanken er, at det sammen med D vitamin skal kunne hjælpe til sunde...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 39

Find hele opskriften på Madplan uge 39 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 39

Denne madplan uge 39 tager os først mod Mexico, så mod Thailand, et stop henover Tyskland/Frankrig og så retur til Danmark. Masser af smag, varme og comfort food er på menuen, og særlig panang ka...

Valdemarsro skriver om Studenterbrød

Studenterbrød laves af sprød mørdej med en trøffelmasse af lækre kagerester blandet med marmelade, chokolade og en smule rom. En skøn måde at få brugt kagerester i det søde køkken – og end...

herzelieb skriver om Saftiger Ameisenkuchen – Rezept mit viel Schokolade

Der Ameisenkuchen weckt bei vielen Menschen Kindheitserinnerungen. Allerspätestens in den 90er Jahren, in denen neben Modetorten wie Maulwurftorte, einfache und schnelle Rührkuchen wie auch der Fant...


Fredag d. 20. September 2024

Evas Køkken skriver om Malenes Tartelettærte

Vi fik denne dejlige tærte serveret hos min veninde, Malene forleden. Det er egentlig en kyllingetærte, men jeg har døbt den tartelettærte, da den smager af tarteletter. Der var peberfru...

Hashtagmor skriver om Madplan 22.09.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 39 – få opskrifter her

Madplan uge 39 - her får du en masse nemme opskrifter på god aftensmad til en ny uge. Sensommeren fortsætter bare også selvom kalenderen egentlig siger efterår. Skønt - sikke vi har nydt det lun...

www.madforlivet.com skriver om Ny forskning i cøliaki eller glutenintolerance

Flere og flere mennesker i den vestlige verden får konstateret den alvorlige sygdom cøliaki, der betyder, at de skal undgå al glutenholdig mad. Helt ny forskning kan føre til nye veje til tidliger...

Noget i ovnen skriver om Æblemuffins med crumble – æblecrumble cupcakes

Æblemuffins med crumble - uhm her får du opskriften på saftige lækre æblecrumble cupcakes. Svampede æblemuffins med crumble topping. Det er æblesæson, så jeg storbager æblekager lige nu, ell...

Bare Go' mad skriver om Lørdagskylling

Ingen forhåndsvisning.

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 39 (2024).

Så er jeg klar med en madplan til uge 39. Endnu en efterårsuge, hvor jeg hepper på mere af det skønne sensommervejr, som vi har været så heldige at kunne nyde på det seneste. På madfronten har...

hannemad skriver om Cremet squash med majs

Denne ret med squash og majs er dejligt som tilbehør til oksestegen, når man får gæster, eller til kylling eller koteletter i hverdagen. The post Cremet squash med majs appeared first on hannemad....

Anna-mad skriver om Bounty fyldte dadler med chokolade

Elsker du bounty, og elsker du sundere snacks med dadler? Så tror jeg at du vil elske disse bounty fyldte dadler. Haps de er gode, og haps de forsvandt alt for hurtigt herhjemme, så jeg vil bare lig...

Madens Verden skriver om Kylling med grønne bønner

… Hele opskriften er her: Kylling med grønne bønner

Gastromad skriver om Japansk Kartoffelsalat

Den japanske kartoffelsalat pote tosarada er utrolig populær i Japan. Den bruges som hverdagsmad og tilbehør, i madpakker og frokost, og som fyld i sandwich og barsnack. Man skulle ikke tro at den s...

Landleys Kok skriver om Tacos med pakoras, tomatsalsa, vitlöksmajjo, majs och ris

Dessa vegetariska tacos med pakoras, tomatsalsa, vitlöksmajjo, majs och ris är tacos med indiska influenser. Dessa pakoras gör jag av zucchini. Inlägget Tacos med pakoras, tomatsalsa, vitlöksmajj...

Drop Slankekuren skriver om Blomkålssuppe med champignoner

Dejlig suppe. Mild i smagen. Hurtig og nem at lave og vil også være fantastisk til skrub af-suppe eller som forret. Denne opskrift Blomkålssuppe med champignoner blev udgivet først på Drop Slank...


Torsdag d. 19. September 2024

Smag Aarhus skriver om Fra Smukfest til Skolegade: Panda Bowls åbner i Aarhus

For blot to uger siden åbnede Panda Bowls deres restaurant i Aarhus, og siden da er det væltet ind med kunder, der skulle have fingrene i en af deres lækre, asiatiske bowls. Og med god grund! Deres...

Piskeriset på eventyr skriver om Æble crumble

Er det ikke tid til en æble crumble her på bloggen? Jeg blev ret overrasket over, at jeg ikke har blogget om det før, for jeg har lavet denne æbledessert en del gange de sidste 10-15 år. Og i en ...

Bare Go' mad skriver om Græske hakkebøffer

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Andesovs

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Andesteg

Ingen forhåndsvisning.

Stinna skriver om Pizza med grøntsagssauce

Reklame for Wilfa Pizza med grøntsagssauce er en nem og lækker pizza, hvor den klassiske pizzasauce er skiftet ud med en smagfuld… The post Pizza med grøntsagssauce appeared first on Stinna.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Septembervejr med morgentåge og eftermiddagssol

Typisk septembervejr, ikke? Tommetyk tÃ¥ge over bakkerne fra ud pÃ¥ morgenstunden og frem til midt pÃ¥ formiddagen, hvor solen fÃ¥r mere magt og brænder tÃ¥gen af. Vi har set det hvert Ã¥r – i ...

Madens Verden skriver om Bagt selleri med perlespelt

… Hele opskriften er her: Bagt selleri med perlespelt

Drop Slankekuren skriver om Fars i rodfrugter

En dejlig sund og nærende ret, som er hurtigt lavet. Garam masala er et blandingskrydderi, der bruges meget i pakistansk mad. Denne opskrift Fars i rodfrugter blev udgivet først på Drop Slankekure...


Onsdag d. 18. September 2024

Noget i ovnen skriver om Æble crumble kage med sirup og havregryn – nem opskrift

Æble crumble kage med sirup og havregryn. Uhm her får du opskriften på en nem lækker æblecrumble du kan lave hvis du har mange æbler i haven. Måske dine æbletræer også har givet mange æbler...

Noget i ovnen skriver om Rugbrødstoast med ost og skinke – i airfryer el. ovn

En rugbrødstoast med ost og skinke smager super godt og er nem at lave i både airfryer, ovn og faktisk også i mikroovn. Uh hvor har vi spist mange af disse "rugbrødsostetoasts" igennem tiden hjemm...

Madens Verden skriver om Drømmekagesnegle

… Hele opskriften er her: Drømmekagesnegle

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – Sushi – Kazo Izakaya

Indlægget SMAGprisen QR – Sushi – Kazo Izakaya blev vist første gang den Smag Aarhus.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Loppefund

Det med at gå på loppemarked er noget rigtig mange af os er vilde med. Ikke fordi vi egentlig mangler noget, vel? Det er mere det, at man er næsten sikker på, at der bag de mange spisestel, plasti...

Hurtig Mums skriver om Halloween kage

Her får du Beates uhyggelige bud på en næsten blodig Halloween kage: Min halloween-kage-opskrift Når jeg laver halloween-kage, bruger jeg oftest jordbær- eller hindbærmarmelade mellem bundene. D...

Valdemarsro skriver om Bagekartofler med cremet topping og æbleslaw

Bagekartofler med cremet topping af hvidløgsdressing med sprød bacon er simpelthen så nem og lækker en ret, og serveret med en mættende og fyldig æbleslaw med kål og tranebær er det et dejligt...

Smag Aarhus skriver om Et godt sted til en fyraftensøl? Her er 5 autentiske værtshuse i Aarhus

Aarhus-sæt, raflebægere, brune paneler og cigaretrøg. Vi giver dig her en guide med 5 autentiske værtshuse i Aarhus. Steder, hvor du med garanti kan bestille en Arnbitter og en Ceres Top. Læs ogs...

Landleys Kok skriver om Paj med polkabetor, mangold, zucchini och soltorkade tomater

Paj passar utmärkt att till lunch och middag, att förbereda och att frysa in. Prova denna goda paj med polkabetor, mangold, zucchini och soltorkade tomater. Inlägget Paj med polkabetor, mangold, zu...

Vinexpressen.dk skriver om Fremragende køb i hvid bourgogne fra Macon

I min optik er hvid bourgogne fra Macon normalt en kedelig affære. Men i løbet af ugen har jeg smagt hvid macon fra Château Chardonnay, The post Fremragende køb i hvid bourgogne fra Macon first ap...

Drop Slankekuren skriver om Krydderurtepaneret kullerfilet med svampe-spinatkompot

En dejlig ret der hurtigt kan varieres ved at ændre på valget af krydderurter, valget af svampe eller sågar valget af fisk eller tilbehør – kartofler, pasta, bulgur eller grøntsager. Denne opsk...

herzelieb skriver om Omas Ofengulasch Rezept – butterzart und mit dunkler Soße

Unsere Oma war eine unglaublich praktisch veranlagte Frau und ihr Ofengulasch Rezept schon fast legendär, weil es so butterzart, herrlich würzig und vor allem mit viel Soße gesegnet war. Gulasch mi...


Tirsdag d. 17. September 2024

Madskribent skriver om Bolognese vs kødsovs

Så er der spaghetti med kødsovs! Jeg kan næsten ikke være i mig selv, når jeg høre ordet kødsovs. Og det er ikke fordi der er noget galt i at spise kødsovs. Jeg tror bare jeg har fået servere...

Piskeriset på eventyr skriver om Øens Spisested

Øens Spisested er en hyggelig restaurant i den nordlige del af Amager. Den sørgede jeg for at booke bord hos, da vi skulle finde noget aftensmad inden en koncert i Amager Bio i slutningen af august....

Noget i ovnen skriver om Brødsalat – nem opskrift på salat med croutoner

Brødsalat er en sprød frisk salat med olie eddike / vinaigrette dressing og hjemmelavede croutoner. Det er en fyldig salat, der mætter godt, netop fordi der er ristede brødtern i salaten. Knasende...

Madens Verden skriver om Efterårsfad

… Hele opskriften er her: EfterÃ¥rsfad

Det skal smage af noget skriver om Blåbærkage

Blåbærkage er den perfekte kombination af friske, saftige bær og blød, luftig kage. Denne kage er ideel til kaffeselskaber, dessert eller som en simpel eftermiddagssnack. Med sin smag af blåbær,...

Det skal smage af noget skriver om Bananbrød med chokolade (sukkerfri)

Bananbrød med chokolade er en favorit hos mange, og når det er lavet uden tilsat sukker, får du en sundere version, der stadig smager fantastisk. Modne bananer tilfører naturlig sødme, mens mørk...

Det skal smage af noget skriver om Rabarberkage

Rabarberkage er en klassiker, der bringer forårets friskhed direkte ind i køkkenet. Den syrlige smag fra rabarberne kombineret med en sød og luftig kagebund gør den til en uundgåelig del af forå...

Det skal smage af noget skriver om Thaisuppe: En aromatisk og velsmagende suppe

Thaisuppe er kendt for sine intense smagskombinationer, der balancerer krydderier, syre og sødme. Med ingredienser som kokosmælk, limeblade og citrongræs får suppen en eksotisk og frisk smag, der ...

www.madforlivet.com skriver om Kan vi selv danne tarmens vægttabsmedicin?

Kan vi selv danne tarmens vægttabsmedicin GLP-1? GLP-1 er et hormon, der dannes i tyndtarmen. Hormonet aktiveres i fordøjelsen, når vi spiser og det er kendt for at have blodsukkerreducerende, mæt...

Smag Aarhus skriver om En lækker ret i efteråret: Her kan du få ramen i Aarhus

Af alle de lækre retter, der findes i det japanske køkken, er der ingen, der passer bedre til det danske klima end ramen. Alligevel er det sushi, som er den mest udbredte japanske spise blandt dansk...

Drop Slankekuren skriver om Kyllingesalat i rugbrødsfriller

En anderledes måde at servere/anrette på, som bestemt gav stor opmærksomhed, da vi præsenterede den for venner og familie. Denne opskrift Kyllingesalat i rugbrødsfriller blev udgivet først på D...


Mandag d. 16. September 2024

Mad for madelskere skriver om Pizzabøffer

Find hele opskriften på Pizzabøffer hos Mad for Madelskere.

Min Madopskrift skriver om Quesadillas med kylling

Hvis du elsker pandekager med fyld, vil du helt sikkert synes godt om disse lækre quesadillas med kylling, ost og spinat. Indlægget Quesadillas med kylling blev først udgivet på Min Madopskrift.

www.madforlivet.com skriver om Grønkåls smoothie

En skøn og super sund grøn smoothie, der smager og nærer. Den er let at tilberede, og du kan drikke den som morgenmad eller tage den med på farten. Når grønsager blendes, så bevares de sunde fi...

Madens Verden skriver om Banankage i airfryer

… Hele opskriften er her: Banankage i airfryer

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sten for sten får skovhaven form

Nu skal der laves stengange i skovhaven – gange med trædesten og trædebregner mellem stenene. Da jeg for snart en del Ã¥r siden begyndte at lave skovhave i den trekantede have langs vejen, var...

Hashtagmor skriver om Rissalat med kylling kebab og hjemmelavet kebab dressing.

En virkelig let og lækker farverig salat med ris, kylling kebab og mango. Serveret med hjemmelavet kebab dressing og fetaost. Farverig salat med ris, kylling kebab og mango. Min rissalat med kylling ...

Signes mad skriver om Find det perfekte køkken til dit hjem hos GRAM

GRAM har længe været en betroet leverandør af hvidevarer til det moderne køkken. Med et tidløst design, der spænder over årtier, tilbyder GRAM køleskabe og fryseskabe i høj kvalitet med funkt...

www.madforlivet.com skriver om Grønkål øger blodsukkerstabilitet og vægttab

Af professor phd. Per Bendix Jeppesen, Aarhus Universitet Det har længe været kendt, at kosten spiller en central rolle i både forebyggelse og behandling af type-2 diabetes samt andre livsstilssygd...

Stinna skriver om Peanutbutterdressing

Peanutbutterdressing, eller peanutbuttersauce, er den lækreste dressing lavet af peanutbutter, soyasauce, citron og vand. Den smager helt fantastisk og kan bruges pÃ¥… The post Peanutbutterdres...

Madens Verden skriver om Yemista

… Hele opskriften er her: Yemista

Stinna skriver om Yoghurtboller

Yoghurtboller er lækre boller med yoghurt, hvedemel og havregryn. De er perfekte til morgenmaden eller eftermiddagskaffen. Opskrift pÃ¥ yoghurtboller Hvis du har… The post Yoghurtboller appeare...

Det skal smage af noget skriver om Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter er en alsidig og nærende ret, der kan tilpasses mange smagspræferencer. Med deres søde smag og flotte farver er peberfrugter en fantastisk base til forskellige fyld, som kan var...

Det skal smage af noget skriver om

Fyldte peberfrugter er en alsidig og nærende ret, der kan tilpasses mange smagspræferencer. Med deres søde smag og flotte farver er peberfrugter en fantastisk base til forskellige fyld, som kan var...

Det skal smage af noget skriver om Tærte med tomat, løg og feta: En smagfuld klassiker

En tærte med tomat, løg og feta er en fantastisk kombination af sødme fra løgene, syrlighed fra tomaterne og salt fra fetaosten. Den er nem at lave, og du kan servere den som en let frokost eller ...

Det skal smage af noget skriver om Koldhævede boller med havregryn

Koldhævede boller med havregryn er ideelle, hvis du ønsker en let og lækker morgenmad, uden at skulle bruge tid på at ælte og hæve dejen tidligt om morgenen. Dejen laves aftenen før og hæver n...

Det skal smage af noget skriver om Raw spaghetti: Det grønnere alternativ

Raw spaghetti er en lækker og sund ret, der erstatter traditionelle pastatyper med rå, spiralskårne grøntsager som squash eller gulerødder. Det er et frisk alternativ, der ikke kræver tilberedni...

Det skal smage af noget skriver om Glutenfrie pandekager

Glutenfrie pandekager er en fantastisk mulighed for dem, der undgår gluten, men stadig elsker pandekager. Med en kombination af glutenfrit mel, mælk og æg kan du nemt skabe bløde og lækre pandeka...

Det skal smage af noget skriver om

Glutenfrie pandekager er en fantastisk mulighed for dem, der undgår gluten, men stadig elsker pandekager. Med en kombination af glutenfrit mel, mælk og æg kan du nemt skabe bløde og lækre pandeka...

Madens Verden skriver om Ugens vine, uge 38: De bedste vinkøb er billigst

… Hele opskriften er her: Ugens vine, uge 38: De bedste vinkøb er billigst

Det skal smage af noget skriver om Kikærtepandekager

Kikærtepandekager er et sundt og næringsrigt alternativ til traditionelle pandekager. De er fyldt med protein og fibre, samtidig med at de er glutenfri og veganske, hvis de laves uden æg. Disse pan...

Landleys Kok skriver om Bacon och äppelchutney

Vad ska man göra av alla äpplen? Jag svängde ihop en bacon och äppelchutney som passar till såväl burgare som grillat kött, kyckling eller pannbiffar. Inlägget Bacon och äppelchutney dök fö...

Smag Aarhus skriver om Berlin Gemüse Döner: Et år med succés og byens bedste takeaway i Aarhus!

I august måned kunne Berlin Gemüse Döner holde 1-års fødselsdag i Aarhus! Den populære dönerbiks slog dørene op på Frederiks Allé i i sommeren 2023, og siden da har stedet blandt andet vunde...

Drop Slankekuren skriver om Græskartærte

En lækker tærte er altid god at servere, når der skal hygges, eller hvis der kommer gæster. Den kan serveres med flødeskum, meeeen... Denne opskrift Græskartærte blev udgivet først på Drop Sl...


Søndag d. 15. September 2024

Øristeriets Blog skriver om Efterårs Espresso

Om ganske kort tid er Øristeriets Efterårs Espresso på hylden i webshoppen :) Vi laver denne espresso hvert eneste efterår - og rister den på vores gode tromlerister til 223°. Det er en b...

Piskeriset på eventyr skriver om Majskolber med gedeostecreme

Sidste weekend lavede jeg majskolber med gedeostecreme. Jeg besluttede, at det passede godt ind i mit sensommer-benspænd, for i august og september kan du købe ret skønne danske majskolber. Og da v...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus’ bedste nye spisested her

Vi er glade for at præsentere de 10 nominerede til det bedste nye spisested i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. december...


Lørdag d. 14. September 2024

Hurtig Mums skriver om Brune kartofler i airfryer

Her får du Beate Grandahls opskrift på brune kartofler i airfryer. Det er noget nemmere end normale brune kartofler. Så prøv dem lige, og se om du også skal bruge denne opskrift til jul og andre ...

Vinexpressen.dk skriver om Vælg de rigtige vine til tre pasta-klassikere

Mad og vin fra et bestemt område passer tit sammen. Når vi taler pasta, vil mange sikkert kigge mod hjemlandet Italien. Og det er ikke The post Vælg de rigtige vine til tre pasta-klassikere first a...

billigeopskrifter.dk skriver om Sidste halvdel af september (15/9 – 30/9)

Først vil jeg slÃ¥ fast at jeg ikke bliver honoreret fra Skagenfood – jeg vil bruge deres kasser et stykke tid for at lette hverdagen der det sidste lille Ã¥rstid har været en del udfordret af...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Løglæggertid

Så kom pakken fra Plantetorvet. Løg til hundetand, som jeg har ledt efter flere af længe, løg til prærieliljer, som jeg har ønsket mig længe og to lidt anderledes prydløg. Gule, Yellow Fantasy...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 38

Mandag: Porrertærte. Grønkålssalat. Tirsdag: Blomkålscurry med kartofler. Naan til. Onsdag: er vi inviteret ud Torsdag: Nudelsuppe med sichuan Fredag: Burgere

Landleys Kok skriver om Fläskytterfilé med gulbetor och stuvad savojkål

Fläskytterfilé med gulbetor och stuvad savojkål är festlig och rustik husman när den är som bäst. Både betor och den stuvade savojkålen kan förberedas. Inlägget Fläskytterfilé med gulbeto...

Anna-mad skriver om Madplan uge 38

Jeg kan godt mærke, at jeg ikke helt har givet slip på sommeren endnu, og derfor er denne madplan uge 38 også en kombi af sommer og efterår. Med friske grøntsager i kombination med efterårets go...

herzelieb skriver om Dinkel-Joghurt-Brot Rezept- das saftige Dinkelbrot als Topfbrot

Ein Dinkel-Joghurt-Brot aus dem Topf ist eine richtig gute Idee für alle, die ein leckeres, saftiges Dinkelbrot mit einer knackigen Kruste backen möchten und keinen Sauerteig im Vorrat haben. Das To...


Fredag d. 13. September 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Kantarelpizza

Jeg har endelig bagt kantarelpizza på grillen, og det er ikke et øjeblik for tidligt! Jeg er faktisk overrasket over, at jeg ikke har gjort det før i betragtning af hvor mange pizzavarianter, jeg e...

Hashtagmor skriver om Madplan 15.09.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Valdemarsro skriver om Gnocchi i svampesauce

Her får I min opskrift på gnocchi i svampesauce med spinat. Retten er ren komfort! De lækre gnocchi i den cremede svampesauce med dejlig smag af rosmarin, fennikelfrø og røget paprika er ganske e...

Madens Verden skriver om Lyssej med kartofler

Sådan laver du lyssej med kartofler og porrer. Du får en nem opskrift på fiskefad med lyssej og masser af grøntsager. Sundt og godt. Lyssej med kartofler er en både nem, hurtig og sund ret til af...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 38 – få opskrifter her

Madplan uge 38. Her får du en masse nye opskrifter på nem aftensmad til en ny uge. Efteråret banker så småt på og den kommende uges vejr byder på både sol og skyer. På denne uges madplan vent...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – noget om indretning

Som du måske har lagt mærke til, er det kommende kulturhus ikke kun en byggeplads længere. Udover arbejde, som absolut mangler at blive udført, er der også en ny og interessant opgave at løse &#...

Mad for madelskere skriver om Knækbrød med havregryn

Find hele opskriften på Knækbrød med havregryn hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Chili con carne

Vores datter kan ikke lide chili con carne – indtil nu, men det viste sig, at det faktisk kun var bønnerne, hun ikke kunne lide, og der er jo meget andet i. Denne opskrift Chili con carne blev udg...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 38

Ugens madplan uge 38 giver dig syv skønne retter, du kan lave til aften i den kommende uge. Og en lækker opskrift på romkugler som bonus. Det kan være svært hele tiden at finde nye lækre retter ...


Torsdag d. 12. September 2024

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 38 (2024).

Med den her madplan til uge 38 er vi allerede et godt stykke inde i september, og jeg stornyder det. Jeg elsker efteråret, og september er jo bare den smukkeste måned, som er fyldt med blå himmel, ...

Smag Aarhus skriver om Nem og lækker aftensmad? Her er 5 gode pitasteder i Aarhus!

Skal din frokost eller aftensmad være nem, lækker og også gerne lidt sund? Så er pitabrød en sikker vinder. Vi præsenterer her fem steder med pita i Aarhus, der rammer plet på den spicy special...

Susanne Pagh skriver om Sandwichbrød

Jeg har længe været på jagt efter et godt sandwichbrød, der kan ristes til morgenmaden – eller være det, der holder sammen på frokostens tunsalat. Sådan et brød har jeg fået skabt her. Det ...

Ostesnak skriver om Myseost – den ’ekte’ gedeost

Ved du, hvordan man laver myseost, altså den 'ægte' gedeost? Tag med til fjelds og besøg Prestholt Støl, hvor de sommeren over laver geitost af gedernes fjeldmælk.

Mad med glød skriver om Hummus med bagt hokkaido

Jeg siger det lige én gang til. Har vist gjort det mange gange efterhÃ¥nden. Opskrifter pÃ¥ forskellig slag hummus kan man aldrig fÃ¥ nok af. Lige fra den helt originale […] The post Hummus med...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Septembers himmel….

September er, når den arter sig, en vidunderlig måned. Blå himmel, klar luft med en kølig undertone, både sommer og modenhed på én gang med sensommerstauder, hyben, blommer og æbler. Som i hyl...

Mad for madelskere skriver om Bagels med skinke, mozzarella og pesto

Find hele opskriften på Bagels med skinke, mozzarella og pesto hos Mad for Madelskere.

Gastromad skriver om Gyoza japanske dumplings

Gyoza opskrift med svinekød er lækre japanske dampede dumpling med en sprød bund. De japanske dumplings Gyoza stammer oprindelig fra Kina. Som så meget andet har japanerne taget det til sig og gjo...

Landleys Kok skriver om Krämig vegetarisk pasta med komatsuna, paprika och soltorkade tomater

Detta gooooda recept på krämig vegetarisk pasta med komatsuna, paprika och soltorkade tomater är lakto-vegetariskt, men den kan göras vegansk. Inlägget Krämig vegetarisk pasta med komatsuna, pap...

Drop Slankekuren skriver om Cheesecake med ananas og uden ost

Kagen der skal bages i køleskabet. Kagen er dejlig forfriskenede. Der kan også bruges andre frugter, mandariner, ferskner eller lignende. Denne opskrift Cheesecake med ananas og uden ost blev udgi...


Onsdag d. 11. September 2024

Hashtagmor skriver om One pot nudler med ricotta og kyllingeoverlår

En lækker one pot nudler med ricotta og kyllingeoverlår er perfekt til en hurtig aftensmad i ovn. Denne opskrift på mad i fad aka one pot nudler er med kylling, ricotta og grøntsager fra fryseren....

Noget i ovnen skriver om Frøsnapper med pikantost – nem opskrift med butterdej

Frøsnapper med pikantost. Her får du en god nem opskrift på de populære frøsnappere i en hurtig version med færdig butterdej. Måske du mest kender til frøsnappere med remonce? Her får du en l...

Stinna skriver om Sandwich med haydari

Sandwich med haydari, avocado og agurk. Nem og utrolig velsmagende vegetarisk sandwich, som er perfekt til tapasbordet eller som del af en… The post Sandwich med haydari appeared first on Stinna...

Noget i ovnen skriver om Broccolisuppe – nem opskrift på cremet suppe med broccoli

Broccolisuppe smager godt og er fyldt med gode vitaminer og grøntsagsfibre. Her får du en god nem opskrift på en cremet suppe med broccoli og hvidløg. Denne broccolisuppe er uden kartofler og den ...

Stinna skriver om Vietnamesisk stir fry

Vietnamesisk stir fry er en nem vegetarisk ret med risnudler og en skøn sauce. Opskrift pÃ¥ vietnamesisk stir fry NÃ¥r aftensmaden skal… The post Vietnamesisk stir fry appeared first on Stinna....

Stinna skriver om Vietnamesisk stir fry

Vietnamesisk stir fry er en nem vegetarisk ret med risnudler og en skøn sauce. Opskrift pÃ¥ vietnamesisk stir fry NÃ¥r aftensmaden skal… The post Vietnamesisk stir fry appeared first on Stinna....

Råvareguiden skriver om Gastronomiske opdagelser i Danmark inspirerer succesfulde forudsigelser i sportsvæddemÃ¥l

Sponsoreret indlæg Danmark har gennem årene udviklet sig til en gastronomisk perle, hvor lokale råvarer og innovative kokke har sat landet på det kulinariske verdenskort. Fra Michelin-stjernede re...

Smag Aarhus skriver om Et væld af muligheder: Her får du overblikket over Madklubbens restauranter

Er du vild med Madklubbens koncept? Det er vi også! Vi har her lavet en komplet guide over alle Madklubbens lækre restauranter i Aarhus. Læs også: Restauranter med nordisk mad: Her finder du de 5 ...

Stinna skriver om Bananbrød med røde linser

Bananbrød med røde linser er et sundere bananbrød, hvor der er tilsat kogte røde linser til dejen. De røde linser bidrager med… The post Bananbrød med røde linser appeared first on Stinna...

Anna-mad skriver om Stegt spidskål med ristede kikærter og dressing af brændte citroner

Det her er mÃ¥ske ikke en af de opskrifter, som bare lige ligger i kortene, og som du har mødt før, men er du vild med spidskÃ¥l, kikærter og snaskede salater, sÃ¥ tror jeg faktisk, at denne “...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 38

Find hele opskriften på Madplan uge 38 hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Butterdejsstang med kylling og bacon

Find hele opskriften på Butterdejsstang med kylling og bacon hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om Restaurant i Aarhus lancerer kundeklub med smagfulde fordele til nye gæster!

Jenin: A Taste of Palestine har hurtigt etableret sig som et af Aarhus’ mest elskede spisesteder. Her bringer de autentiske palæstinensiske retter smagen af Mellemøsten til byens centrum. Den stor...

Drop Slankekuren skriver om Rødspættefileter med hvidvinssauce

Virkelig, virkelig lækker ret. Desværre blev mange af billederne dårlige, men det ændrer jo ikke på smagen. Og husk så, at frisk fisk smager bare bedre. Denne opskrift Rødspættefileter med hv...

herzelieb skriver om Gelber Linsensalat Rezept – Linsen und Gemüse als Salat

Gelber Linsensalat gehört zu meinen Favoriten, wenn ich einen Salat zum Mitnehmen möchte. Egal, ob fürs Picknick oder als Mittagessen auf der Arbeit – er enthält jede Menge Gemüse, sättigende ...


Tirsdag d. 10. September 2024

Noget i ovnen skriver om Trifli med mirabeller – nem opskrift på mirabelle dessert

Trifli med mirabeller er en nem dessert med makroner og vaniljecreme. Denne mirabelletrifli er lavet med mirabellekompot, men den kan laves med blommer af alle slags. Se lige en fin dessert i glas. Fa...

Bare Go' mad skriver om Spinatlasagne

Ingen forhåndsvisning.

Valdemarsro skriver om Nudelsalat med peanutbutterdressing

Sprød og smuk nudelsalat med peanutbutterdressing, som er virkelig lækker og velsmagende. Den cremede peanutbutterdressing sammen med cremet avocado, saftig og frugtig mango og de sprøde kålsorter...

hannemad skriver om Spanske bønner med hvidløg og tomat

Denne spanske ret med butterbeans med hvidløg og tomat er nem at lave, og sprængfyldt med smag. Brug som tilbehør eller som en hovedret. The post Spanske bønner med hvidløg og tomat appeared firs...

Stinna skriver om Paneret knoldselleri

Paneret knoldselleri er én af de lækreste mÃ¥der at servere knoldselleri. Det er smagfuldt, sprødt og bare utrolig lækkert. Opskrift pÃ¥ paneret… The post Paneret knoldselleri appeared first...

Stinna skriver om Svampesauce

Svampesauce med stegte svampe, grøntsagsbouillon og selvfølgelig fløde. Denne lækre svampesauce smager virkelig godt og er et hit til efterÃ¥ret. Opskrift pÃ¥… The post Svampesauce appeared ...

Bare Go' mad skriver om Burgerboller

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Pizzasnegle: Den perfekte snack til madpakken

Pizzasnegle er en klassisk favorit blandt både børn og voksne. De er nemme at lave, kan fyldes med forskellige ingredienser og er perfekte som en hurtig snack, til madpakken eller som en del af en b...

Det skal smage af noget skriver om Langtidsstegt andesteg

Langtidsstegt andesteg er en klassisk ret, som især nydes til jul og Mortens aften i Danmark. Den langsomme stegning gør anden utroligt saftig, samtidig med at skindet bliver sprødt og lækkert. Se...

Noget i ovnen skriver om Småkager med lakrids og citron – nem opskrift

Småkager med lakrids og citron smager super godt. Her får du opskriften på nogle knasende sprøde og lækre småkager med havregryn, lakridspulver og citron. Jeg elsker at eksperimentere når jeg b...

Det skal smage af noget skriver om Stegte sild i eddike

Stegte sild i eddike er en traditionel dansk ret, som ofte serveres som en del af smørrebrød. De syrlige eddikesild med krydderier og løg er perfekte pÃ¥ en skive rugbrød og en populær ret ved hÃ...

Det skal smage af noget skriver om Snickerskage

Snickerskage er en syndig og uimodståelig dessert, der kombinerer de velkendte smage fra Snickers-barer – chokolade, karamel og peanuts – med en lækker kagebund. Denne kage er perfekt til fødse...

Madens Verden skriver om Kødboller i svampesauce

Sådan laver du lækre kødboller i svampesauce. En nem opskrift på stegte kødboller, der serveres i en cremet sauce med champignon og tilbehør. Stegte kødboller i svampesauce er ikke kun en fanta...

Mad for madelskere skriver om Harzer Schnitzelkönig

Find hele opskriften på Harzer Schnitzelkönig hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kylling i flødesovs med blommer og enebær

Forleden, da jeg skrev om mad og kager med blommer, lovede jeg at skrive opskriften pÃ¥ den lækre ret med kyllingebryst i sovsen med blommer og enebær. Den fÃ¥r du i dag. Det er en ‘munden vil...

Mad for madelskere skriver om Rugbrødscroutoner

Find hele opskriften på Rugbrødscroutoner hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Zucchini- och blomkålssoppa

Denna zucchini- och blomkålssoppa är lätt att göra. Den kräver inte särskilt många ingredienser och passar fint att svänga ihop som vardagsmiddag. Inlägget Zucchini- och blomkålssoppa dök f...

Drop Slankekuren skriver om Rødvinsmarineret, stegt lever

Ad svinelever kan man da ikke spise! Jo, det kan man faktisk godt, og det smager endda dejligt. Retten bliver lidt mørk pga. af rødvinen. Denne opskrift Rødvinsmarineret, stegt lever blev udgivet...


Mandag d. 9. September 2024

www.madforlivet.com skriver om Transfedtsyrer – historien om et farligt fedtstof

For 22 Ã¥r siden udkom min første bog om fedt, et emne jeg interesserede mig for – og stadig interesserer mig levende for – i særlig grad pÃ¥ grund af den voldsomme og stærkt fejlagtige...

Mad for madelskere skriver om Havregrynscrunch med mandler

Find hele opskriften på Havregrynscrunch med mandler hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Blommesnitter – sprøde kagesnitter med blommekompot

Blommesnitter smager rigtigt lækkert og de er meget nemme at lave. Her får du opskriften på sprøde kagesnitter med blommekompot. Det er en super enkel måde at lave blommekage på og denne kage ka...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Så blev den sløve hedebølge brudt

Selvom vejret har været hedt og sommerligt i de sidste mange dage, er bladene alligevel begyndt at få efterårsfarver. Det var kun et spørgsmål om tid. I nat flammede lynene længe i det fjerne, o...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Isætning af brandvindue – fra kørelade til kulturhus

Gårdens gamle kørelade, den vi er ved at sætte i stand, består af 8 spærsektioner. De syv indrettes til kulturhus og den ottende bliver produktionslokale med destilleri. Selvom vi ikke kan arbejd...

Madens Verden skriver om Carmenère - nationaldruen i Chile

Nationaldruen Carmenère blev hentet til Chile fra Bordeaux i 1850'erne og er en fuldblodsvin med dyb farve og rig frugt. Carmenère kan med fuld ret kaldes nationaldruen i Chile. De fine udgaver af d...

Madens Verden skriver om Barolo

Barolo er den mest berømte vin fra Italien og laves af den lokale drue nebbiolo i et område mellem Torino og Genova. Barolo var rødvinen, der gjorde Italien kendt som vinland. Barolo er dog ikke en...

Vinexpressen.dk skriver om Vidunderlig hvidvin fra nyt vinhus på Etna

Etna viser gang på gang det store potentiale, der ligger i at dyrke gode druesorter på højtbeliggende marker med vulkansk jordbund. I løbet af ugen The post Vidunderlig hvidvin fra nyt vinhus på ...

Mad for madelskere skriver om Syltede kantareller

Find hele opskriften på Syltede kantareller hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Blommer i cognac

Så er naboens sveskeblommer modne og mange grene går ind over til os ;) Uhhh, så er der dømt kræs for smagsløgene. I stedet for blommer i cognac kan du lave blommer i madeira efter denne opskrif...


Søndag d. 8. September 2024

Noget i ovnen skriver om Caprese pastasalat med tomater og feta – opskrift

Caprese pastasalat med tomater og feta, uhm hvor smager det bare godt!  En meget nem måde at servere salat og tilbehør på i én og samme ret. Tit, når vi laver tomatsalat, ligger der en masse af ...

Piskeriset på eventyr skriver om Kartoffelsalat med ærter

Denne panggrønne kartoffelsalat med ærter lyser virkelig op på middagsbordet og får familien (og/eller gæsterne) til at smile. Og så måtte jeg naturligvis pynte med lidt farverig skovsyre, nu h...

Bare Go' mad skriver om Kagecreme

Ingen forhåndsvisning.

Landleys Kok skriver om Saltbakade potatisar

Visst kan man baka färskpotatis! Dessa saltbakade potatisar går snabbt att göra och blir hur goda som helst – med ett frasigt och gott skal. Inlägget Saltbakade potatisar dök först upp på La...


Lørdag d. 7. September 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Grillede kyllingespyd

Grillede kyllingespyd er bÃ¥de lette at lave – og lette at variere. Jeg syntes, at de var oplagte at lave, da jeg ville tilberede noget sensommermad til mine gæster og samtidig lave en ret i an...

Bare Go' mad skriver om Blommekage

Ingen forhåndsvisning.

Min Madopskrift skriver om Sådan fjernes alger på træ og fliser

I denne artikel, sÃ¥dan fjernes alger pÃ¥ træ og fliser, fortæller vi dig hvordan, du kan lave en økologiske algefjerner, nemt og billigt. Indlægget SÃ¥dan fjernes alger pÃ¥ træ og fliser blev fÃ...

Råvareguiden skriver om Ovnstegte kyllingelÃ¥r

Stegt kylling i ovn Ovnstegte kyllingelår Ovnstegte kyllingelår er en nem, hurtig og lækker opskrift på hverdagsmad, som man hurtigt kan bikse sammen. Specielt underlår, som er en handy lille hap...

hannemad skriver om Biscotti med appelsin og nødder

Dejligt sprøde biscotti med appelsin og masser af nødder. Gode at have i kagedåsen, da holdbarheden på disse småkager er stor. The post Biscotti med appelsin og nødder appeared first on hannemad...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 37

Mandag: Fattoush og frikadeller Tirsdag: Frikadeller og grøn kartoffelsalat Onsdag: Kartoffelæggekage med kålsalat Torsdag: Sandwich med tomat, mozarella og pesto. Kålsalat (fortsat). Fredag: Past...

Smag Aarhus skriver om Restauranter med nordisk mad: Her finder du de 5 bedste

Er du vild med det nordiske køkken? Går du op i bæredygtighed og sæsonbestemte råvarer? Så besøg disse 5 aarhusianske restauranter, som alle sammen byder på nordisk inspirerede menuer. Læs og...

Anna-mad skriver om Madplan uge 37

Selvom jeg er ked af, at sommer officielt er slut (måske ikke hvis du spørger vejret, men hvis du spørger kalenderen), så er det nu ikke dårligt, at efteråret kommer bagefter med alle dens lækr...

herzelieb skriver om Kürbis-Donuts Rezept – saftiger Kürbiskuchen mal anders!

Jedes Jahr bin ich schon Anfang September total hibbelig, wenn die ersten Kürbisse in den Geschäften, auf dem Markt und in den Hofläden auftauchen. Zeit für Kürbiskuchen und Kürbis-Donuts und ga...


Fredag d. 6. September 2024

Piskeriset på eventyr skriver om September: Sensommer-vibes

Det føles virkelig som sommer disse dage, og derfor er jeg ekstra glad for denne mÃ¥neds benspænd – nemlig sensommer-vibes. Selvom efterÃ¥ret kommer snigende, sÃ¥ kan september sagtens byde pÃ...

Hashtagmor skriver om Madplan 08.09.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Valdemarsro skriver om Asiatisk gulerodssalat

Sprød og lækker asiatisk gulerodssalat med masser af smag. Den er super nem at mikse sammen og smager virkelig godt. Råkost med gulerødder er jo virkelig en klassiker i mange familier, og her har ...

Stinna skriver om Halloumi lasagne

Halloumi lasagne er en vegetarisk lasagne med stegt halloumi, krydret tomatsauce og hjemmelavet bechamelsauce. Opskrift pÃ¥ halloumi lasagne Denne vegetariske lasagne er… The post Halloumi lasag...

Evas Køkken skriver om Rustik siciliansk tomatsuppe med laks & rejer

Lækker krydret suppe med den gode bæredygtige og linefangede laks og rejer fra Nordfra.com (reklame) Inden vi ser os om, kommer køligere dage og her er suppen helt perfekt. Tosc...