Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Tirsdag d. 8. Oktober 2024

www.madforlivet.com skriver om Er de anbefalede D3-vitamindoser i Danmark sat for lavt?

Efterår og vinter byder på mørke i Danmark og dermed også øges behovet for tilskud af D3-vitamin. Vi ved, og har vidst i mange år efterhånden, at D3-vitamin er det mest immunmodulerende vitamin...

Madens Verden skriver om Salsiccia

Hvad er salsiccia og hvordan bruger man den? Her kan du læse meget mere om den italienske pølse, hvad den laves af og hvordan den anvendes. Måske er du stødt på salsiccia pølser i dit lokale sup...

Valdemarsro skriver om Halloumi og grøntsager i cremet Cajunsauce

Her får I min opskrift på halloumi og grøntsager i cremet cajunsauce. Det smager så lækkert og er en nem og relativt hurtig hverdagsret. Jeg foretrækker at servere den med ris, og komme masser a...

Susanne Pagh skriver om Maltboller med rug

Man kan altid bruge en god opskrift på boller. Fx denne her på maltboller med rug. De tager lidt tid, fordi de er koldhævede. Men de er ventetiden værd. Se opskriften nedenfor – og læs tippene ...

Smag Aarhus skriver om Godt nyt til sandwich-elskere: Mundret åbner nyt sandwich-sted på Jægergårdsgade!

Er du på udkig efter en ny madoplevelse i Aarhus? Så glæd dig til d. 11. oktober, hvor Mundret slår dørene op for deres nyeste skud på stammen – en sandwichbar på Jægergårdsgade. Her kan du...

Evas Køkken skriver om Brunschwigerkage anno 1932

 I forbindelse med tømning af mit barndomshjem, fandt jeg en gammel opskriftsbog fra min oldemor Mette, fra 1932.I bogen er bl.a. en opskrift pÃ¥ Brunschwigerkage og den blev jeg selvfølgelig n...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vildandebryst – opskrift og tilbehør

Jagtsæsonen er i gang. Andejagten startede i september, og selve jagsæsonen 1. oktober. Det er nu, vi skal se pÃ¥ opskrifter med – og til – vildt. Forleden kom Husbonden hjem med tre vil...

Drop Slankekuren skriver om Indsend din egen opskrift

Nu har du mulighed for at indsende dine egne fedtfattige opskrifter til Drop Slankekuren. Vi gennemprøver opskriften, beregner fedtprocent og udgiver den, så snart vi har mulighed for at gennemprøv...

Noget i ovnen skriver om Nemme pølsehorn af croissant dej – opskrift

Nemme pølsehorn af croissant dej. Bløde, lækre, sprøde og klar på få minutter. Perfekte til brunch, til frokost eller som en lækker hapser til madpakken. Det er bare så nemt med en rulle færd...

Mad for madelskere skriver om Clubsandwich

Find hele opskriften på Clubsandwich hos Mad for Madelskere.

Hverken fugl eller Fisk skriver om EFTERÃ…rssupper

EfterÃ¥ret er her. Der er ingen vej uden om. Ikke flere strandture, ikke flere lange eftermiddage i solen i…

Landleys Kok skriver om Zucchini- och bönsoppa med dill

Soppa är den perfekta vardagsmaten på hösten. Denna zucchini- och bönsoppa med dill smaksätts med lök, vitlök, citron, crème fraiche och lite örter. Inlägget Zucchini- och bönsoppa med dill...

Mad for madelskere skriver om Fladbrød med hytteost

Find hele opskriften på Fladbrød med hytteost hos Mad for Madelskere.

Madskribent skriver om Råvarer i sæson – Se oversigten her

At spise efter sæsonen handler om at nyde friske og lokale råvarer, når de er på deres højeste kvalitet. Når frugt og grønt dyrkes og høstes i deres naturlige sæson, er de ofte mere smagfulde...

Drop Slankekuren skriver om Taco

Hjemmelavede tacoskaller – det kan godt lade sig gøre. Og de smager, som de skal. Denne opskrift Taco blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Mandag d. 7. Oktober 2024

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Amiga amiga – manuskriptet der endnu ikke er stjålet!

I al hemmelighed har Lone skrevet en ny roman, eller i mere eller mindre hemmelighed om ikke andet – det er ikke fordi, det lille forlag er drevet skødesløst, langt fra. Vi er bestemt bevidste...

Noget i ovnen skriver om Æble pære crumble med hasselnødder – nem opskrift

Æble pære crumble med hasselnødder. Uhm her får du opskriften på en sprød lækker crumble kage med havregryn, krydderier og brun farin. Den dejligste æble pære kage, du også kan servere som d...

Stinna skriver om Æltefri tortillas

Æltefri tortillas er nemme og lækre tortillas, som kan laves pÃ¥ næsten ingen tid. De er lavet uden hævetid og du behøver… The post Æltefri tortillas appeared first on Stinna.

Det skal smage af noget skriver om Rutebilslagkage

En rutebilslagkage er en fantastisk og let dessert, der forener den sprøde konsistens af rutebiler med den bløde fyldige flødeskum. Kagen er perfekt til festlige lejligheder, eller når du bare vil...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er nødder godt for?

Nødder er små kraftpakker, fyldt med næring og sundhedsmæssige fordele. De er ikke blot en velsmagende snack, men også en vigtig kilde til essentielle vitaminer, mineraler, sunde fedtsyrer og pla...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er glutenallergi?

Billedtekst: Glutenfri Bubble Waffles fra Svaneke Chokoladeri i Rønne. Glutenallergi er en udbredt betegnelse, men teknisk set er der ikke noget, der hedder “glutenallergi.” Mange forveks...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er godt mod tynd mave?

Tynd mave, eller diarré, kan være ubehageligt og drænende, men det kan ofte håndteres ved at tilpasse din kost. Hvis du lider af tynd mave, er det vigtigt at fokusere på de rigtige fødevarer og ...

Det skal smage af noget skriver om Walesstang

Walesstang er en klassisk og elegant kage, der består af en sprød vandbakkelsesbund, luftig flødeskum og sødt fyld som syltetøj eller frugt. Denne lækre dessert kan både laves til særlige anle...

Noget i ovnen skriver om Avocadomad med æg – nem hurtig opskrift

Avocadomad er den lækreste mad. Smørrebrød på en ny måde. Denne mad med avocado er med æg og den er nem og hurtig at lave. Nogle gange er det enkleste altså bare det lækreste. Jeg var heldig i...

Anna-mad skriver om Fyldt pasta med svampe, ricotta og timianbrødkrummer

Alt med svampe og pasta er en god ide, hvis du spørger mig, og siden jeg lavede fyldte pastaskaller med ricotta og spinat, har jeg haft lyst til at lave en lidt mere efterårsagtig version a la fyldt...

hannemad skriver om Ferskensuppe med rejer

Denne ferskensuppe med rejer er en klassiker fra nullerne. Men smagen er så god at den sagtens kan komme på bordet igen. The post Ferskensuppe med rejer appeared first on hannemad.dk.

Dalsgaard i Skivholme skriver om PÃ¥ udflugt til jagtudstyrets mekka

Husbonden havde længe ønsket sig en udflugt til Østjysk Hunting & Outdoor, og hans fødselsdagsgave var derfor en tur dertil for at købe et regnsæt, som han også længe havde haft et godt ø...

Madmagasinet skriver om Brændekomfur

Brændekomfuret: En Hyggelig og Økonomisk Løsning til Madlavning og Opvarmning Der er noget helt særligt ved at høre lyden af brændet, der knitrer i et komfur, mens duften af mad breder sig i hje...

Mad for madelskere skriver om Rodfrugtmos

Find hele opskriften på Rodfrugtmos hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om 4 steder med juice og smoothies i Aarhus: Forfriskende og kolde

Det kan være rart med lidt friskt til ganen og maven. Juices og smoothies er en super måde at få slukket tørsten samtidig med, at man får et skud frugt og grøntsager. Mange steder tilbyder drikk...

Drop Slankekuren skriver om Græsk gulerodssuppe med ærter

Dejlig fyldig suppe, hvor den græske yoghurt lige sætter prikken over i’et. Hvis yoghurten tilsættes ved serveringen, så kan evt. tiloversbleven suppe fryses. Denne opskrift Græsk gulerodssupp...


Søndag d. 6. Oktober 2024

Madens Verden skriver om Stegt helleflynder

Få en nem og lækker opskrift på stegt helleflynder med tilbehør. Benfri filet af helleflynder, der steges på en pande i lidt olie og smør. Stegt helleflynder er en lækker fiskeret, både er god...

Piskeriset på eventyr skriver om Fermenterede blommer

Har du prøvet at lave fermenterede blommer? Nej? Det har jeg heller ikke – men det har gemalen! Og det var et sÃ¥ interessant eksperiment, at jeg naturligvis mÃ¥ fortælle om det her pÃ¥ blogge...

Vivi's Chili m.m. skriver om Syltede grønne cherrytomater med chili

Ærgrer du dig også over at stå med en stor bunke umodne cherrytomater ved sæsonens afslutning? Dem skal du da sylte.Selv har jeg afholdt mig fra det gennem mange år, da jeg tydeligt husker mine e...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 41

Mandag: Svampegalette og lun gulerodssalat Tirsdag: Linsesuppe Onsdag: Pasta med grønkål, ærter og urter Torsdag: Rugbrød med æggesalat og tomater Fredag: Risotto med svampe og grønkål

Mad for madelskere skriver om Ramen med kylling

Find hele opskriften på Ramen med kylling hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Smashad asiatisk gurksallad

Odlar du egen gurka och har massor av gurka att ta hand om? Trött på att göra inläggningar? Varför inte göra en smashad asiatisk gurksallad som omväxling? Inlägget Smashad asiatisk gurksallad ...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Både billige og dyre fremragende køb

Der er god italiensk vin i denne uges vine uge 41, 2024, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til et udvalg af tilbudsvine. Jeg har svært ved at få armene ned i denne uge, som byder på super...

Vinexpressen.dk skriver om Vild chardonnay fra det tyske vinhus Chat Sauvage

Chat Sauvage er et af de vinhuse i Tyskland, der formår at give Bourgogne kamp til stregen.  I løbet af ugen har jeg (blandt andet) The post Vild chardonnay fra det tyske vinhus Chat Sauvage first ...


Lørdag d. 5. Oktober 2024

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – noget på væggene

Hvis du en dag, eller aften, kommer på besøg i det nye kulturhus her på gården, lægger du måske mærke til malerierne på den vestlige væg. Hvis du ikke kommer på besøg, ser du dem nok ikke. ...

Noget i ovnen skriver om Panzanella – opskrift på italiensk brødsalat

Panzanella er en sprød italiensk brødsalat der oprindeligt stammer fra Toscana. En skøn salat med tomater. brød og basilikum. Salaten mætter godt, for der er tilsat en masse ristede croutoner til...

Anna-mad skriver om Madplan uge 41

Efteråret har da for alvor sat ind, hva? Jeg kan ikke rigtig komme overens med, at det skal til at være mørkere udenfor, men jeg kan faktisk godt lide, kulden der bider i kinderne i kombination med...

herzelieb skriver om Große Mandelkekse – saftig mit Marzipan und Schoko-Überzug

Ich glaube, ich bin der größte Marzipan-Fan, den es gibt. Für mich ist die Mandelmasse einfach nicht wegzudenken aus der Küche und für eine kleine Portion davon zur Tasse Kaffee am Nachmittag gib...


Fredag d. 4. Oktober 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 41 – få opskrifter her

Madplan uge 41. Her får du en masse nye nemme opskrifter på aftensmad til en ny uge. I denne uge venter der dig opskrifter på nemme lækre efterårsretter. Simreretter, suppe, mørbradgryde, gulero...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 41 (2024).

Vi går en hyggelig efterårsuge i møde, og jeg er klar med en madplan til uge 41. En madplan, som jeg har fyldt med suppe, gode ovnretter og en enkelt sviptur forbi texmex køkkenet. Der er så små...

Madens Verden skriver om Kogning af kikærter

Hvordan koger man kikærter, og hvor længe skal de lægges i blød inden kogning? Her er den hurtige guide til kogning af tørrede kikærter. Se her hvordan du nemt koger tørrede kikærter - og hvor...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 41

Find hele opskriften på Madplan uge 41 hos Mad for Madelskere.

Piskeriset på eventyr skriver om Tuna Melt Wrap

Du kender måske Tuna Melt Sandwich, men har du prøvet Tuna Melt Wrap? Gemalen introducerede mig for retten for nylig, da han lavede mad, og jeg indrømmer gerne, at jeg var lidt skeptisk fra start. ...

Noget i ovnen skriver om Daim muffins – nem muffin opskrift med Daim chokolade

Daim muffins - uhm nogle små fine kager med lækker Daim chokolade. Du må prøve disse saftige muffins, der er hurtige at lave. Både børn og voksne er vilde med dem. Få en god nem opskrift her. V...

Madmagasinet skriver om Brændeovn med gris

En brændeovn med gris er en kombination af klassisk opvarmning og praktisk madlavning, hvor en “gris” refererer til et varmeelement eller en beholder indbygget i brændeovnen til at opvar...

Madens Verden skriver om Efterårsretter

Efterårsretter er gryderetter, supper, mad i fad og skønne simreretter med masser af efterårets grøntsager. Dejlig efterårsmad! Når det bliver køligere ude og mørkt tidligt, så er det hyggeli...

Valdemarsro skriver om Frugtbrød

Her får I min opskrift på en lækker saftig frugtbrød, som jeg fylder med lækre tørrede frugter, som abrikos, dadler og figen, samt gode varmende krydderier, som får hele køkkenet til at dufte ...

Det skal smage af noget skriver om Glutenfri roulade

Glutenfri roulade er en skøn dessert, som alle kan nyde, uanset om man undgår gluten af sundhedsmæssige årsager eller blot ønsker en let og luftig kage. Denne opskrift er enkel at lave og kan fyl...

Det skal smage af noget skriver om Marengs roulade

Marengs roulade er en let og luftig dessert, som imponerer med sin sprøde ydre og bløde indre. Den er fyldt med en lækker flødecreme eller alternativt plantebaseret fyld, og kan toppes med friske ...

Det skal smage af noget skriver om Marcipan roulade

Marcipan roulade er en elegant og sød dessert, som er ideel til særlige lejligheder eller når du vil forkæle dig selv og dine gæster. Den silkebløde marcipan smelter sammen med en fyldig creme, ...

Det skal smage af noget skriver om Chokolade roulade

Chokoladeroulade er en klassisk og dekadent dessert, der både er nem at lave og imponerer på dessertbordet. Den bløde, luftige rouladekage kombineret med en fyldig chokoladecreme skaber en lækker ...

Det skal smage af noget skriver om Hindbær roulade

Hindbær roulade er en tidløs klassiker, der aldrig går af mode. Med sin bløde, luftige kage og lækre hindbærfyld er den en sand fornøjelse, både til kaffen eller som en let dessert. Den er nem...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – Bedste nye spisested – Sides Aarhus

Indlægget SMAGprisen QR – Bedste nye spisested – Sides Aarhus blev vist første gang den Smag Aarhus.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – Bedste nye spisested – Restaurant Bavn

Indlægget SMAGprisen QR – Bedste nye spisested – Restaurant Bavn blev vist første gang den Smag Aarhus.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – Bedste nye spisested – Bouillon

Indlægget SMAGprisen QR – Bedste nye spisested – Bouillon blev vist første gang den Smag Aarhus.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – Bedste nye spisested – Elmer

Indlægget SMAGprisen QR – Bedste nye spisested – Elmer blev vist første gang den Smag Aarhus.

Det skal smage af noget skriver om Appelsin Cheesecake

Appelsin cheesecake er en herlig frisk version af den klassiske cheesecake. Den bløde og cremede konsistens kombineret med den let syrlige smag af appelsin gør denne kage til en perfekt dessert til ...

Det skal smage af noget skriver om Amerikansk cheesecake – Den klassiske bagte cheesecake

Amerikansk cheesecake (ogsÃ¥ kendt som “bagt cheesecake”) er en klassiker, kendt for sin rige, cremede konsistens og sprøde kiksebund. Den er en favoritdessert i mange hjem og restaurante...

Det skal smage af noget skriver om Risalamande cheesecake

Risalamande cheesecake er en moderne fortolkning af den klassiske risalamande, der ofte serveres til jul. Ved at kombinere den silkebløde risalamande med den lækre, cremede konsistens fra cheesecake...

Brødet skriver om En rejse gennem cocktailens fortryllende verden

Lige siden cocktail begrebet først så dagens lys har denne drik opnået en ikonisk status, der forener ingredienser, kultur og historie i hver enkelt glas. Cocktails kan være alt fra sofistikerede,...

www.madforlivet.com skriver om Ægte ægge salat

Der findes salater, og sÃ¥ findes der ægte salater. Dette er en chopskrift fra Tobias Hamann’s bog Chopskrifter. Den smager helt fantastisk godt, sÃ¥ prøv den, men husk at anvende semihÃ¥rdko...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Første frostmorgen – lidt af en overraskelse

Så sent som i går tænkte jeg på, at der ikke er så længe til den første frostmorgen. Og vupti var den her. Det var jeg ikke lige klar til. Men smukt var det. Græsmarken og engen var dækket af...

Gastromad skriver om Waldorfsalat

Waldorfsalat med fløde og creme fraiche er en frisk klassisk salat som passer perfekt til lidt tunge retter. Den amerikanske salat Waldorfsalat er skønt tilbehør til juleand, vildtretter, gammeldag...

Landleys Kok skriver om Mangosalsa med koriander

Denna mangosalsa med koriander, rödlök och lime är lättlagad och ett gott tillbehör till tacos, till grillat och till rätter med fisk. Inlägget Mangosalsa med koriander dök först upp på Land...

Mad for madelskere skriver om Ristet brød med varmrøget laks og syltede rødløg

Find hele opskriften på Ristet brød med varmrøget laks og syltede rødløg hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Kalkunschnitzler med barbecue og skøn kartoffelsalat

En lækker kartoffelsalat der kan serveres kold eller lun. Den egner sig ogsÃ¥ til grill, frokost og buffet. Denne opskrift Kalkunschnitzler med barbecue og skøn kartoffelsalat blev udgivet først pÃ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 41

Ugens madplan for uge 41 byder på lækre, velsmagende og sunde retter, som du kan lave til aftensmad i den kommende uge. Ugens madplan giver dig syv lækre opskrifter på god aftensmad, som du kan la...


Torsdag d. 3. Oktober 2024

Nerdy Treats skriver om Syltede blomster fra 1600-tallet

Jeg er uden tvivl en langt større fan af efterårssæsonen, end jeg er af sommersæsonen. Men jeg må dog indrømme, at jeg kommer til at savne de mange sommerblomster i haven. Noget tyder på at Rob...

Madskribent skriver om Cacio e Pepe – Cremet pastaret med peber

Jeg elsker det Italienske køkken og i sær har jeg en forkærlighed for simple pastaretter. Cacio e Pepe er en af dem, og den er både hurtig, nem og billig at lave. Den består udelukkende af 3 ingr...

Hurtig Mums skriver om Græske kødboller

Velkommen til Beates opskrift på de lækreste græske kødboller, som får dig til at drømme dig væk til solrige strande og små, hyggelige tavernaer! Det her er opskriften for dig, der gerne vil h...

Stinna skriver om Butternut squash tortillas

Butternut squash tortillas er lækre, vegetariske tortillas med det lækreste efterÃ¥rsfyld. Disse smagfulde tortillas er fyldt med bagt butternut squash og BBQ-bønner.… The post Butternut squa...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Velkommen, smukke oktober!

Når himlen er ubeskriveligt blå, når solen skinner så skarpt, at man misser med øjnene, når træernes blade begynder at skifte farve og drysse ned på græsset, er det blevet oktober. Der er blo...

Stinna skriver om Cajun kikærter

Cajun kikærter er lækre, krydrede kikærter i en skøn sauce. Kikærterne er perfekte som fyld i madpandekager, sammen med creme fraiche og… The post Cajun kikærter appeared first on Stinna.

Det skal smage af noget skriver om Kagemand af vandbakkelse

En kagemand af vandbakkelse er en sjov og anderledes version af den klassiske fødselsdagskagemand. Vandbakkelsesdejen gør kagen let og luftig, og den kan dekoreres med glasur, slik og frugt, så den...

Madens Verden skriver om Kalvø rugbrød

Få den gode opskrift på et lækkert Kalvø rugbrød. Det er et klassisk og halvrundt sønderjysk rugbrød, der bages med rugsurdej. Det formbagte, mørkt maltede rugbrød gik sin sejrsgang i Danmark...

Det skal smage af noget skriver om Klassisk lagkage – En tidløs festkage

Den klassiske lagkage er en uundgåelig del af de fleste danske festligheder. Med dens lag af bløde bunde, flødeskum, frugt og syltetøj, bringer den minder frem om børnefødselsdage, konfirmatione...

Det skal smage af noget skriver om Citronfromage

Citronfromage er en klassisk dansk dessert, der balancerer perfekt mellem sødme og syrlighed. Med sin cremede konsistens og friske citronsmag er det en dessert, der imponerer til både hverdags- og f...

Det skal smage af noget skriver om Hvornår er frugter i sæson?

Når vi taler om bæredygtighed i madlavning, handler det ikke kun om at reducere spild og vælge økologiske produkter. En af de mest effektive måder at spise bæredygtigt på er ved at vælge frugt...

Birgitte Frostholm skriver om Æggekage i ovn med kartofler

Indlægget Æggekage i ovn med kartofler blev først udgivet på Spiseklar.

Mad for madelskere skriver om Bagt havregrød med æble og kanel

Find hele opskriften på Bagt havregrød med æble og kanel hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Rønnebærsirup

Dejlig sirup til kager eller tilsmagning af saucer m.v. Bærrene plukkes efter en frostnat eller 2 eller lægges i fryseren et døgns tid. Denne opskrift Rønnebærsirup blev udgivet først på Drop ...


Onsdag d. 2. Oktober 2024

Piskeriset på eventyr skriver om EfterÃ¥rswok med grøntsager

Denne efterÃ¥rswok bruger nogle af de bedste rÃ¥varer fra efterÃ¥ret – nemlig svampe og kÃ¥l! Og sÃ¥ er der brugt lidt grøn karry og kokosmælk til at ‘binde’ smagene sammen. Wokmad...

Noget i ovnen skriver om Kogt blomkål – kogetid. Så nemt koger du blomkål i gryde

Kogt blomkål smager super godt og er meget nemt at lave. Her får du mine tips til hvordan du nemt koger blomkål i gryde, både et helt blomkålshoved og blomkål i buketter. Nogle gange er de enkle...

Stinna skriver om Refried beans

Refried beans er en mexicansk bønneret, som egentlig mest er en slags krydret bønnemos. Refried beans lyder en anelse bedre end bønnemos… The post Refried beans appeared first on Stinna.

Noget i ovnen skriver om Blåbærmuffins med crumble – nem muffin opskrift

Blåbærmuffins med crumble smager super godt og her får du en god nem opskrift. Vi skulle på tur i weekenden og med en lille rest blåbær i køleskabet, fik jeg straks lyst til at eksperimentere. ...

www.madforlivet.com skriver om Fyldte spagettisquash

Prøv disse lækre og sjove, fyldte spagettisquash, der faktisk tilhører græskarfamilien. De er på størrelse med butternut squash og farven kan variere fra hvid til gul og orange. De er sunde, bil...

hannemad skriver om Mangosorbet

Denne nemme mangosorbet er så hurtig at lave. Brug den som det søde punktum eller som en mundfrisker mellem retter. The post Mangosorbet appeared first on hannemad.dk.

Bagning med budget skriver om Flere hus glimt :-)

For hver dag – eller hver weekend – sÃ¥ bliver huset mere og mere færdigt og beboet. I gÃ¥r blev huset fotograferet – som et indslag til Troldtekts hjemmeside – og her spurgte...

Valdemarsro skriver om Beluga Bolognese

Her får I min opskrift på en lækker beluga bolognese, som smager virkelig godt med en fyldig og cremet konsistens. Jeg er vild med min vegetar bolognese med røde linser – og jeg har over noget t...

Evas Køkken skriver om Cremet karry Orzo med plante ‘kødboller’

Lækker cremet Orzo, som kan laves pÃ¥ 1/2 time. Orzo er mini pasta, som ligner ris. Cremet Orzo til 4 pers.:1 mellemstort løg, finthakket2 fed hvidløg, finthakket 10 g. smør + 2 spsk. ol...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Lette og luftige brunchpandekager med kærnemælk – opskrift og tips

NÃ¥r en brunchpandekage er god, er den tyk, men samtidig er den let og luftig. Det, som amerikanerne, der egentlig opfandt den lille tykke pandekage, kalder ‘fluffy’. Man kan næsten høre...

Landleys Kok skriver om Chili con Carne med högrev

Chili con carne på svenskt vis görs med köttfärs, eller så gör man originalet med helt kött. Denna Chili con Carne med högrev är en svensk-mex-variant. Inlägget Chili con Carne med högrev ...

herzelieb skriver om Lachscreme Rezept aus Dänemark – Laksesalat med flødeost

Für dieses Lachscreme Rezept werden gerade einmal 5 Minuten Zubereitungszeit benötigt! Kennengelernt habe ich diesen köstlichen Brotaufstrich oder Dip in Dänemark bei einem festlichen Anlass als L...


Tirsdag d. 1. Oktober 2024

Min Madopskrift skriver om Koldhævede boller med æble

Dejen til koldhævede boller med æble, laves aftenen før og bollerne bages i ovnen næste morgen. Bollerne er sprøde udenpå og bløde indeni. Indlægget Koldhævede boller med æble blev først ud...

Vinexpressen.dk skriver om Vælg den rigtige vin til efterårets simreretter

Efterår og vinter er den tid, hvor den store stegegryde skal i brug til Gullash, Bøf Stroganoff og alle de andre simreretter. Vi har kigget The post Vælg den rigtige vin til efterårets simreretter...

Noget i ovnen skriver om Smørsovs – nem opskrift på klaret smør (ghee)

Smørsovs er en nem sauce du kan bruge som sovs til mange retter. Den er utrolig enkel at lave og her får du mine tips og min super nemme opskrift. Faktisk så skal du kun bruge en enkelt ingrediens,...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Fødselsdagsbrunch – ideer til mad og bordpynt

Vejret udviklede sig til den dejligste efterårsdag, da vi søndag skulle holde brunch for en hel masse dejlige mennesker i anledning af husbondens halvrunde fødselsdag. Jeg havde brugt en ret neutra...

Det skal smage af noget skriver om Hvordan koger man pasta?

At koge pasta lyder simpelt, men det er faktisk en kunstform, der kan gøre en stor forskel for din ret. Den perfekte pasta skal være “al dente” – altsÃ¥ fast men ikke hÃ¥rd, og den ska...

Det skal smage af noget skriver om Chokoladepandekager

Chokoladepandekager er en vidunderlig måde at bringe lidt ekstra luksus til bordet, hvad enten det er til morgenmad, brunch eller dessert. Den rige chokoladesmag kombineret med den bløde pandekagede...

Det skal smage af noget skriver om Hindbærsnitter – En Nostalgisk Klassiker

Hindbærsnitter er en ægte klassiker, som de fleste forbinder med barndommens bagerbutikker. De sprøde og smørfyldte snitter med en sød og syrlig hindbærmarmelade er elsket af mange. Denne opskri...

www.madforlivet.com skriver om Halloumi salat i spinatpandekagesvøb

Når halloumi grilles eller steges, udvikler den en nøddeagtig og røget smag med et sprødt ydre og et blødt indre. Det smager fantastisk og er samtidig proteinrigt . Denne opskrift er udviklet af ...

Madskribent skriver om Risalamande med et twist

Risalamande laves af risengrød, som vendes sammen med pisket fløde, sukker, vanilje og hakkede mandler. Risalamande serveres traditionelt med lun kirsebærsovs, hvilket skaber en dejlig balance mell...

Det skal smage af noget skriver om Drømmebanankage

Drømmebanankage er en sand klassiker, der kombinerer det bedste fra bananens sødme og kagens bløde konsistens. Det er den perfekte kage til både eftermiddagskaffe, fødselsdage og andre hyggelige ...

Det skal smage af noget skriver om Jordbærlagkage

Jordbærlagkage er indbegrebet af dansk sommer. Den er frisk, let og fyldt med saftige jordbær og flødeskum, lagdelt mellem bløde lagkagebunde. Denne kage er en favorit til sommerens fødselsdage, ...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er æbler godt for?

Æbler er en af de mest populære frugter i verden og har været en del af vores kost i årtusinder. Den sprøde frugt findes i utallige varianter, fra søde til syrlige, og er let tilgængelig året ...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er koffein godt for?

Koffein er en af de mest almindelige og udbredte stimulanser i verden. Uanset om det indtages gennem kaffe, te, energidrikke eller chokolade, er koffein en fast bestanddel af mange menneskers dagligda...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er ingefær godt for?

Ingefær er en af de ældste og mest anvendte krydderier i verden, kendt for sin skarpe, krydrede smag og imponerende sundhedsmæssige fordele. Uanset om du bruger det frisk, som pulver eller i te, ha...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er bananer godt for?

Bananer er en af de mest populære frugter i verden, og de er elsket for deres søde smag og praktiske størrelse. De er ofte en fast bestanddel i alt fra morgenmadsretter til snacks på farten. Men u...

Madens Verden skriver om Stegt palmekål

Sådan laver du stegt palmekål. Palmekålen er super sund og nem at tilberede, og her er den i selskab med hvidløg og soltørrede tomater. Stegt palmekål er sundt tilbehør, og her får kålen sels...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er tranebær godt for?

Tranebær er smÃ¥, røde bær, der er kendt for deres syrlige smag og deres mange sundhedsmæssige fordele. De har været brugt i Ã¥rhundreder, bÃ¥de som fødevare og som naturlægemiddel, og de er sÃ...

Madens Verden skriver om Rodfrugter med soltørrede tomater

Se hvordan du laver rodfrugter med soltørrede tomater. En nem opskrift på lækkert tilbehør, og der kan bruges forskellige slags rodfrugter. Bagte rodfrugter med soltørrede tomater er et lækkert ...


Mandag d. 30. September 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Friterede forÃ¥rsløg

Disse friterede forårsløg har jeg valgt som en af månedens benspændsretter. Godt nok kan man få forårsløg året rundt, men det er trods alt en råvare, jeg primært bruger om sommeren. Jeg fald...

Noget i ovnen skriver om Sesampaneret karbonade – sprød og lækker

En sesampaneret karbonade smager virkelig godt. Den bliver ekstra sprød og lækker. Prøv du at lave sådan en portion sesamkarbonader, næste gang der skal karbonader eller krebinetter på menuen hj...

Madmagasinet skriver om Brændeovn med bageovn

Brændeovn med bageovn: En Hyggelig og Effektiv Tilføjelse til Dit Hjem Der er noget tidløst og magisk ved at sidde foran en knitrende brændeovn på en kold vinterdag. Varmen, duften af brændende ...

Gastromad skriver om Kom i gang med at spise mere vegetarisk

Annonce for HelloFresh HelloFresh har henvendt sig til mig angående en artikel om deres måltidskasser og vegetariske ideer, som du kan læse herunder. Drømmer du om at spise mere vegetarisk? Det ka...

Bare Go' mad skriver om Bagte kikærter

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Spinatpandekager

Ingen forhåndsvisning.

Smag Aarhus skriver om Mortensaften i Aarhus: 7 steder med lækker and på menuen

Er du klar til Mortensaften? Vi guider dig til syv skønne steder i Aarhus, der serverer lækre middage den 10. november. Her får du et overblik over, hvor du kan nyde en aften i hyggelige omgivelser...

Brødet skriver om Shilajit Himalaya som flydende kosttilskud

Shilajit er en naturlig substans, der findes i Himalaya-bjergene og har været anvendt i årtusinder i traditionel ayurvedisk medicin. Det dannes gennem en langsom nedbrydningsproces af planter og min...

Noget i ovnen skriver om Syltede blommer – nem opskrift på henkogte blommer

Syltede blommer smager skønt til dessert eller ost. At lave henkogte blommer er en rigtig god måde at gemme blommer fra sensommeren på. Her får du en god nem opskrift med eller uden alkohol. Vi ha...

Mad for madelskere skriver om Forloren hare i airfryer

Find hele opskriften på Forloren hare i airfryer hos Mad for Madelskere.

Stinna skriver om Smoothie med mango og gulerødder

Smoothie med mango og gulerødder er en skøn og frisk smoothie, som hele familien vil elske. Opskrift pÃ¥ smoothie med mango og… The post Smoothie med mango og gulerødder appeared first on Sti...

Stinna skriver om Kanelsneglekage

Kanelsneglekage er den perfekte kage til dig, som elsker kanelsnegle – men som ikke lige orker at skulle lave en gærdej. Denne… The post Kanelsneglekage appeared first on Stinna.

Bare Go' mad skriver om Chocolate chip cookies

Ingen forhåndsvisning.

Madens Verden skriver om Ugens vine: Argentinsk vin i top, men med mange rivaler

Vinkender Jan Sørensen har udvalgt 19 vine til dig fra denne uges tilbudsaviser. Se hvor mange stjerner, han giver i denne uge 40, 2024. En uge med mange og spændende vine med fremragende køb i kla...

Bagning med budget skriver om Nationel stop madspilds dag

Det var i gÃ¥r – den 29. september. Jeg havde nu ikke specifikt planlagt dagens mad efter det – men med købet af en Too Good To Go pose dagen inden, sÃ¥ var det faktisk muligt at spise nÃ...

Vinblog skriver om Enfant terrible fra Swartland

Adi Badenhorst gÃ¥r sine egne veje og nyder venskabet “in the middle of nowhere” som han nok mÃ¥ indrømme at Swartland er. “There is only 30 km to the nearest town” som han sa...

Landleys Kok skriver om Vegetariska pumpabiffar

Hösten är här! Varför inte laga något gott med pumpa? Dessa vegetariska pumpabiffar är lätta att göra och passar fint som vardagsmiddag. Inlägget Vegetariska pumpabiffar dök först upp på L...

Drop Slankekuren skriver om Simremad

For at få lov at lege med i denne gruppe skal man være over en time om at blive færdig med at koge, syde, stege, boble – og gerne mere. Simremad. Simremad er mad, der tager laaaang tid at lave. D...

Drop Slankekuren skriver om Peberrisotto

Normalt bruger vi risottoris til denne ret, men det var ikke til at opdrive, så vi brugte en blanding af almindelige og vilde ris. Lækkert. Denne opskrift Peberrisotto blev udgivet først på Drop S...


Søndag d. 29. September 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Villa Brunnby

Vi besøgte Villa Brunnby i slutningen af august, hvor vi havde booket en enkelt overnatning. Opholdet inkluderede et vingårdsbesøg samt en fem retters menu om aftenen i den smukke og enkle restaura...

Furca.dk skriver om Fedtforbrænding uden motion – kan man tabe sig uden motion?

Drømmer du om fedtforbrænding uden motion? Mange ønsker at tabe sig, men har ikke tid eller mulighed for at træne regelmæssigt. Heldigvis er der flere måder at booste fedtforbrændingen på uden...

Stinna skriver om Brownie cookies

Brownie cookies er de lækreste cookies med smag af chokolade. De er den perfekte cookie til chokoladeelskeren, som ogsÃ¥ elsker en god… The post Brownie cookies appeared first on Stinna.

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 40

Mandag: Palmekål med freekeh og sprød salat Tirsdag: Lieret blomkålssuppe Onsdag: Omelet med gedeost og svampe. Torsdag: Æbleflex på rugbrød Fredag: Spinatlasagne


Lørdag d. 28. September 2024

Furca.dk skriver om Antihistamin mod tømmermænd – virker allergi piller mod tømmermænd ?

Antihistamin mod tømmermænd er et emne, der ofte dukker op, når folk leder efter løsninger på de ubehagelige symptomer efter en aften med alkohol. Mange spekulerer på, om allergipiller som Benad...

Piskeriset på eventyr skriver om Kullabergs VingÃ¥rd

I slutningen af august tog vi til Kullabergs VingÃ¥rd i Sverige. Jeg havde givet gemalen et vingÃ¥rdsophold i gave, og vi endte med at vælge Kullaberg, der – udover at lyde spændende – h...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 40

Find hele opskriften på Madplan uge 40 hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Hjemmebagt kringle med marcipan og syltetøj – nem opskrift

Hjemmebagt kringle med marcipan og jordbærsyltetøj. Her får du en meget nem opskrift på kringle med bagepulver, 2 kringler der slet ikke skal hæve. Lækre smørbagte kringler, du kan lave på ing...

www.madforlivet.com skriver om Vær varsom med omega 6-planteolier

Omega-6 rige planteolier som solsikke- majs-, soja-, tidsel- og vindruekerneolier kan være yderst sundhedsskadelige at indtage. En australsk undersøgelse fra 2013, viste med stor tydelighed, at hjer...

Vinexpressen.dk skriver om Et missilnedslag fra Dubreuil i Bourgogne

Hvis der er noget, jeg knuselsker, så er det klassisk bourgogne, og det har jeg fået i glasset i denne uge. Philippe og Arnaud Dubreuil The post Et missilnedslag fra Dubreuil i Bourgogne first appea...

Ostesnak skriver om Ostesnak fylder 12 år – lad os fejre det!

Ostesnak fylder 12 år. Det fejrer vi med en fødselsdagskonkurrence, hvor du kan vinde lækre oste på flot ostebræt!

Landleys Kok skriver om Moo Shu Pork med fläskbog

Denna Moo Shu Pork med fläskbog är lätt att svänga ihop eftersom den inte kräver någon färdig sås. Perfekt som vardagsmat. Inlägget Moo Shu Pork med fläskbog dök först upp på Landleys Kö...

feinschmeckeren.dk skriver om Federico Graziani – fra anerkendt sommelier til vinmager på Etna

Federico Graziani var et kendt navn i den italienske restaurationsbranche, hvor han arbejdede som sommelier. I stedet for at formidle sin vinøse begejstring gennem andres vine besluttede han for nogl...

Anna-mad skriver om Madplan uge 40

Jeg har lavet denne madplan uge 40 med ønsket om at bringe lidt mere varme og efterår ind i ugens menu med suppe, congee, langtidssimrede sager og comfort food. Flere af retterne er blevet lavet man...

herzelieb skriver om Apfelcreme-Dessert Rezept – 4 mal fruchtiges Dessert im Glas

Ein einfaches Apfelcreme-Dessert, das herrlich fruchtig und gleichzeitig cremig ist, ohne zu schwer zu sein, ist bei uns Zuhause ein ganz großer Renner. Ich bereite das schnelle Dessert im Glas gerne...


Fredag d. 27. September 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 40 – opskrifter på efterårsmad

Madplan uge 40. Så er jeg klar med en masse nye nemme opskrifter på nem efterårsmad til en ny uge. Efteråret banker på, så denne uges madplan vil byde på comfort food og gode retter du kan lune...

Noget i ovnen skriver om Luksus marcipan cookies med chokolade og Nutella

Luksus marcipan cookies med chokolade, Nutella og mandler. Knasende sprøde småkager, der er nemme at lave. Øj nogle lækre cookies du får opskriften på her. Chokolade cookies fyldt med lutter god...

Hashtagmor skriver om Madplan 29.09.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Piskeriset på eventyr skriver om Bjørn & Delfino

På Sluseholmen ligger restauranten Bjørn & Delfino. Jeg stødte på restauranten sidste år, da jeg gik tur i området inden middagen på Restaurant Herkomst, og jeg kan lige så godt indrømme ...

Bare Go' mad skriver om Hel kylling i ovn

Ingen forhåndsvisning.

feinschmeckeren.dk skriver om Château La Garde – det sjældne gode køb fra Bordeaux

Bordeaux er en svær vinregion at navigere i for mange. De bedste vine koster adskillige tusind kroner, mens de uberømte at slagsen har svært ved at komme af med deres vine til en brøkdel af prisen...

Louises Madblog skriver om Græskargryde med kylling og spinat

Efteråret er over os og det betyder at hokkaido græskar er i sæson. I år har jeg for første gang dyrket hokkaido græskar i min køkkenhave. Det betyder også jeg skal lave en masse skønne rette...

www.madforlivet.com skriver om Vær varsom med mavesyremedicin

Medicin mod mavesyre kan få alvorlige konsekvenser, hvis det anvendes hyppigt og forkert. Sure opstød og halsbrand er noget, de fleste af os indimellem oplever. I Danmark bliver der udskrevet syrene...

Noget i ovnen skriver om Kanelbrød med æbler – groft æblebrød

Kanelbrød med æbler - det må du prøve. Brødet bliver saftigt og lækkert. Her får du opskriften på groft æblebrød med kanel. Vi har så mange æbler i haven og da jeg tit bager brød, fik jeg...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 40 (2024).

Med den her madplan til uge 40 tager vi hul på oktober måned. Og dermed er vi for alvor i gang med efteråret, som er min favorit årstid. Jeg har fyldt madplanen med lækker efterårsmad; en god gr...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Weekend forude med både godt og skidt

Tingene falder af og til sammen på uheldig vis. Søndag fejrer vi Husbondens halvrunde fødselsdag med stor brunch. Men lørdag skal vi til begravelse, og afdøde skulle faktisk have været med til b...

Valdemarsro skriver om Svampelasagne

Opskrift på en uimodståelig lækker svampelasagne, som er perfekt til en hyggelig efterårsmiddag, nu hvor vejret er skiftet og efteråret har meldt sin ankomst. I efteråret er svampene i højsæso...

Gastromad skriver om Artiskokcreme

Artiskokcreme er en skøn blød creme, der passer perfekt som dip sammen med Ciabatta brød og parmaskinke. Den lækre creme er også ideel i en varm pastaret i stedet for pesto. Prøv den også som d...

Smag Aarhus skriver om Prøv klassisk dansk mad i Aarhus: Her er 7 bud på gode restauranter

Hvor går man hen, når lysten til mormormad og danske klassikere melder sin ankomst? Så skal vi spise protein, så skal vi drikke grønsagsjuice, og så skal vi på 5-2-kur. Danskerne skifter ...

Drop Slankekuren skriver om Pangasius med flamberet champignonsauce, purløgskartofler og asparges

Vores fiskeleverandør svigtede os . Men fisk ville vi have, så vi drog selv til fiskehandleren. Ikke det store udvalg! Vi valgte eksotisk tungefilet… eller pangasius som de også hedder . Det blev...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 40

Ugens madplan uge 40 giver dig inspiration til næste uges aftensmad. Du får syv lækre opskrifter på aftensmad og en skøn kage til weekenden. Hvad skal vi have at spise? Hører du også tit det sp...


Torsdag d. 26. September 2024

Furca.dk skriver om Tryptonat anmeldelser og erfaringer

Leder du efter Tryptonat anmeldelser? Så er du kommet til det rette sted. Tryptonat er et populært kosttilskud, der ofte bruges til at fremme bedre søvn og afslapning. I dette indlæg vil vi dele e...

Furca.dk skriver om Slankekur der virker hurtigt – hurtigste måde at tabe sig på

Er du på udkig efter en slankekur der virker hurtigt? At tabe sig kan være en udfordring, men med de rette metoder kan du opnå synlige resultater på kort tid. I dette indlæg vil vi udforske de me...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En sti med trædesten og trædebregner

Nu er den første sti færdig. Der går lidt tid, før det bliver rigtig pænt. Trædebregnerne skal vokse til. Men i løbet af næste år bliver det godt- og måske vokser bregnerne allerede lidt i o...

Furca.dk skriver om Erfaringer med Kreatin vingummi – tips til kreatin kur på 14 dage

Her er mine erfaringer med kreatin vingummi og inspiration til dig der gerne vil prøve kreatin men ikke gider pulver hver dag. Udfordringen med kreatin er at man skal helst indtage det hver dag og nÃ...

Bagvrk skriver om Kagemand som walesstang – en festlig luksuskagemand til dine fødselsdage

I dag er det Bagvrks fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaa. Det er 8 år siden, den første opskrift kom på bloggen. Det var naturligvis de allerbedste boller af dem alle: Gulerodsboller med chiafrø o...

Smag Aarhus skriver om KAZO Izakaya: Oplev Japans sushitraditioner i hjertet af Aarhus!

Drømmer du om en autentisk japansk spiseoplevelse med et twist af moderne innovation? Så er KAZO Izakaya på Jægergårdsgade i Aarhus det perfekte sted for dig. Med deres helt nye sushimenu står d...

Mad for madelskere skriver om Ymerfromage med blåbærkompot

Find hele opskriften på Ymerfromage med blåbærkompot hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Svinemørbrad i fad med kartofler og løg

Svinemørbrad i fad med kartofler og løg. En skøn ret, der passer sig selv i ovnen. En nem mad i fad ret med mørbrad i baconsvøb, tilberedt ovenpå et fad kartofler. Nemmere bliver det ikke. Jeg e...

Landleys Kok skriver om Enkel falukorvspasta med broccoli och ajvar

Tillbaka till vardagen. Med en enkel falukorvspasta med broccoli och ajvar fixar du lekande lätt en god och mättande middag. Inlägget Enkel falukorvspasta med broccoli och ajvar dök först upp på...

Drop Slankekuren skriver om Græskarbrød

I dette græskarbrød er det græskarkødet, i stedet for -kerner, som det så tit er, vi bruger. Det giver et dejligt svampet brød, der holder sig frisk længe. Denne opskrift Græskarbrød blev udg...


Onsdag d. 25. September 2024

Smag Aarhus skriver om Skal du holde selskab? Her er en guide til Madklubbens mange selskabslokaler og cateringmuligheder

Hvis du også er en af dem, der elsker Madklubbens mange restauranter, bør du bestemt læse med her. Madklubben giver dig nemlig også mulighed for at få deres lækre mad til selskaber både i og ud...

Noget i ovnen skriver om Stegt blomkål på panden – smørstegt blomkål

Stegt blomkål på panden er super nemt at lave og det smager rigtigt godt. Når du steger blomkål, så kan det komme til at smage som den lækreste snack. Panden klarer arbejdet for dig. Jo mindre b...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er mandler godt for?

Mandler er en af de mest populære nødder i verden, og de findes ofte i alt fra morgenmadsprodukter til snacks og bagværk. Udover deres lækre smag er mandler kendt for deres sundhedsmæssige fordel...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er godt mod ondt i maven?

Ondt i maven kan være ubehageligt og forstyrrende i hverdagen, og det kan skyldes mange forskellige faktorer – fra fordøjelsesproblemer til stress. Heldigvis findes der en række fødevarer, der k...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er bananer godt for?

I dagens travle hverdag er det vigtigt at vælge madvarer, der ikke kun er lækre, men også nærende. Bananer er en af de mest populære frugter i verden, og de findes i mange hjem som en hurtig snac...

hannemad skriver om Grøn tomat relish

Denne grønne tomat relish er perfekt til at lave sin egen hjemmelavede remulade. Men brug den også som topping på hotdoggen eller til ost. The post Grøn tomat relish appeared first on hannemad.dk....

Madens Verden skriver om Gnocchi med svampe

Få den nemme opskrift på gnocchi med svampe og spinat i en cremet sauce. Et lækkert måltid med inspiration fra det italienske køkken. Gnocchi med svampe og spinat er en skøn italiensk ret, der s...

Madens Verden skriver om Sund aftensmad

Her er gode opskrifter pÃ¥ sund aftensmad. Der er bÃ¥de vegetariske retter, og retter med fisk og kød. FÃ¥ inspiration til sunde opskrifter her. Sund aftensmad er lækre opskrifter, der giver dig skÃ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Onsdagstanker: Om taltyranni

Så og så mange timer, skal du sove. Så og så mange kalorier skal du spise. Så og så mange gram grøntsager og frugt. Så mange minutter skal du motionere. Så mange børn, bør du få, før du b...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Nominer dine favoritter til Aarhus’ bedste catering

Hvem har Aarhus´ bedste catering? Her kan du nominere de steder, som du mener fortjener en plads i afstemningen om Aarhus’ bedste catering. Nomineringen finder sted fra den 1/10 til og med den ...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Nominer dine favoritter til Aarhus’ bedste catering

Hvem har Aarhus´ bedste catering? Her kan du nominere de steder, som du mener fortjener en plads i afstemningen om Aarhus’ bedste catering. Nomineringen finder sted fra den 1/10 til og med den ...

Mad for madelskere skriver om Cæsardressing

Find hele opskriften på Cæsardressing hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om Sushi Studio: Et friskt pust på Aarhus’ sushi-scene!

Sushi Studio er en nyere, men allerede populær tilføjelse til Aarhus’ madscene. Med fokus på høj kvalitet, autentiske og spændende smagsoplevelser og et bredt udvalg af takeaway-muligheder, er ...

Mad for madelskere skriver om Kartoffel/porre suppe

Find hele opskriften på Kartoffel/porre suppe hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Kyllingepie

Der er nu noget ved butterdej, men det er desværre også meget fedt. Men det skal nu ikke afholdes os fra at spise denne ekstremt lækre pie. Denne opskrift Kyllingepie blev udgivet først på Drop S...

herzelieb skriver om Reis-Hack-Auflauf mit Käse – auch als Feierabendrezept super

Wie oft habe ich Reis übrig nach dem Essen und dieses Reis-Hack-Auflauf Rezept ist die ideale Verwendungsmöglichkeit dafür. Dieser saftige Hackfleischauflauf wird mit Käse überbacken und er ist s...


Tirsdag d. 24. September 2024

Min Madopskrift skriver om Laks med stegte grøntsager

Laks med stegte grøntsager laver vi ofte, hvis vi har ekstra grøntsager i overskud, da opskriften kan varieres med årstidens grøntsager. Indlægget Laks med stegte grøntsager blev først udgivet...

Øristeriets Blog skriver om Abonnementskaffe oktober 2024

Vi er gået i gang med at riste kaffe til næste levering til abonnenterne. Det bliver Guatemala både som kaffe og som espresso. Kaffe fra Guatemala er en superlækker kaffe, der falder godt i...

Noget i ovnen skriver om Grov tærtedej med olie – nem opskrift på dej til madtærter

Grov tærtedej med olie og rugmel. Her får du en god nem opskrift på en madtærte dej, du kan lave helt uden brug af kagerulle. Skal du bruge en opskrift på en tærtedej, du kan bruge til alle slag...

Noget i ovnen skriver om Tortellini suppe med bacon og fløde – one pot

Tortellini suppe med bacon og fløde er den lækreste suppe, du skal glæde dig til at smage. Det er faktisk en baconsuppe med tortellini, med den skønneste smag af krydderier og tomat. En fyldig tyk...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Madagascar pebersauce

De små dåser med grønne peberkorn i saltlage, ofte kaldet Madagascar peber, gemmer på rigtig meget smag. Jeg bruger dem i gryderetter og i sovs. I dag får du opskriften på en nem sovs/sauce, hvo...

Valdemarsro skriver om Nudelsuppe med kylling og grønt

Nem og lækker nudelsuppe med kylling og grønt, som smager virkelig godt! En opskrift der er perfekt til en hurtig løsning og nem mad på travle hverdage, hvor tiden ikke er til at stå i køkkenet ...

Mad for madelskere skriver om Bruschetta med tomat og hytteost

Find hele opskriften på Bruschetta med tomat og hytteost hos Mad for Madelskere.