Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Mandag d. 28. Oktober 2024

Noget i ovnen skriver om Million karry med ris – nem hurtig udgave af boller i karry

Million karry med ris er en meget nem og hurtig udgave af boller i karry. Faktisk så kan du lave denne ret på under ½ time. Nem billig aftensmad både børn og voksne kan lide. Er I også vilde med...

hannemad skriver om Indisk curry med torsk og kikærter

Denne indiske curry er så dejlig nem og fuld af smag. En virkelig god ret at lave når der skal fisk på menuen. The post Indisk curry med torsk og kikærter appeared first on hannemad.dk.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Efterårsferie

Når man kommer ind i efteråret, når farverne gløder, og skoven er mindst lige så smuk som ved løvspring, er det godt at holde en lille ferie. Så bloggen holder ferie i den her uge, og det gør ...

Det skal smage af noget skriver om Fermentering for begyndere (+ Nem proces for dig at begynde med)

Fermentering har i de seneste år vundet enorm popularitet og ikke uden grund – denne traditionelle konserveringsteknik er både sund, smagfuld og bæredygtig. Men hvad indebærer fermentering egent...

Landleys Kok skriver om Köttfärssoppa med potatis, morötter och kål

En värmande soppa är perfekt på hösten och vintern när det börjar bli kallt och ruggigt. Denna köttfärssoppa med potatis, morötter och kål är mättande. Inlägget Köttfärssoppa med potati...

Mad for madelskere skriver om Blåbærkompot

Find hele opskriften på Blåbærkompot hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Kartoffelsuppe med spidskål og chorizo

Man tager en næsten helt traditionel kartoffelsuppe og spicer den op med chorizo-pølse og spidskål. God, mættende og varmende på en kold, blæsende dag. Denne opskrift Kartoffelsuppe med spidskå...


Søndag d. 27. Oktober 2024

Nerdy Treats skriver om Judy Hopps gulerods hotdog inspireret af Zootroprolis

Når du når til hovedretten på min Zootropolis inspirerede Disney Date, finder du de her sommerlige BBQ glaserede gulerods hotdog. Det er en treat der er kraftigt inspireret af det sommermarked man ...

Piskeriset på eventyr skriver om Lavaboller

Jeg har bagt lavaboller, for selvfølgelig skal jeg også lave nogle Halloweenretter i år! Og disse her er både lette at bage og kan varieres i det uendelige (næsten dag). Jeg så selve teknikken h...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 47 – 48 – 49 (18/11 – 8/12)

UGE 47 : MANDAG…..1.fra mÃ¥ltidskassen TIRSDAG….2.fra mÃ¥ltidskassen ONSDAG…..Hokkaido-suppe m kød og melboller Hokkaidoen har jeg fra haven – Den skrælles og skæres i stykk...

Det skal smage af noget skriver om Den store guide til konservering: Bæredygtig bevaring af sæsonens madvarer

Konservering af madvarer er en ældgammel og yderst bæredygtig metode til at sikre sig gode råvarer gennem hele året. Ved at konservere sæsonens frugter, grøntsager og krydderurter kan du forlæn...

Nerdy Treats skriver om Pawpsicles inspireret af Zootroprolis

Når du serverer snacks til en Zootropolis inspireret Disney Date, behøver du ikke at være snu som en ræv. For jeg garanterer, at de her pawpsicles vil være langt mere populære end dem Nick Wilde...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Efterårsstemning i stuen

Det bliver tidligere og tidligere mørkt, og i dag går vi tilbage til normaltid. Vinterhalvåret er begyndt. Nu er det tid til at skabe en varm stemning inde med lys og gyldne farver, der spejler de ...

Nerdy Treats skriver om Nighthowler blåbær cocktail inspireret af Zootroprolis

Det kan godt være at min Disney date inspireret af Zootropolis starter med et par nighthowler inspireret cocktail, men frygt ej – de her cocktails drinks får dig ikke til at ende som et vildt rovd...

Furca.dk skriver om Thomas Vinterberg – 10 ting du ikke vidste (aktuel med Familier som Vores)

I dette indlæg har jeg samlet 10 fun facts som du mÃ¥ske ikke vidste om filminstruktøren Thomas Vinterberg. Thomas Vinterdag er aktuel lige nu pÃ¥ TV2 med serien “Familier som Vores”. Do...

Vinexpressen.dk skriver om Ã…rets bedste vine og vinhuse Gambero Rosso 2025

Hvilke vine er Italiens bedste? Det har Gambero Rosso netop løftet sløret for. Jeg var på pletten med en pen og vinglas i hånden, da The post Årets bedste vine og vinhuse Gambero Rosso 2025 first...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Det skrevne

Jeg har ikke altid brudt mig om det skrevne ord. I folkeskolen var mit forhold til bogstaver tættere på Ivan Olsens end på de få i klassen, der havde set lyset og af egen fri vilje arbejdede sig g...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 44, 45 og 46 (28/10 – 17/11)

Jeg starter med plan for de næste 3 uger, inden sÃ¥ længe vil der komme nogle fler uger pÃ¥ – det har kunnet lade sig gøre at skrive lidt frem i tiden, da jeg har brugt lidt tid i venteværel...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 44

Mandag: Nudelsuppe Tirsdag: Kartoffelcurry med ris. Ris nok til onsdag. Onsdag: Stegte ris med sprød karrytofu (Mega Vega) Torsdag: Falafler i fladbrød. Vi køber os fra både falafler og fladbrød,...


Lørdag d. 26. Oktober 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Græskarmarmelade

Nu er der græskarmarmelade i køleskabet! Jeg fik nemlig lyst til at teste, om græskar ogsÃ¥ kan bruges til marmelade, og jeg endte med et ganske godt resultat. SÃ¥ svaret er ja! Nu er der noget spÃ...

billigeopskrifter.dk skriver om Pasta i fad m. bacon og broccoli

til 2 mennesker Jeg bruger ca 1/3 pose pastaskruer 1 pakke bacontern ca 100g der steges på panden 1/2 broccoli i små buketter 2-3 dl hvid sovs + revet mozarella Jeg gør det nemt koger pasta som på...

billigeopskrifter.dk skriver om Nem lasagne med spinat

Du kan bruge kylling i tern eller hakket kød ca 200 g, kødet brunes let og krydres godt – 400 g tomatsovs eller en dÃ¥se hakket tomat 100 g hakket spinat (frost er ok) 2,5 dl hvid sovs –...

Vivi's Chili m.m. skriver om Swarma – shawarma chili

Jeg har lavet denne husets shawarma blend ud fra tre betragtninger. 1: Der er generelt for lidt krydderi i de andre som jeg har prøvet. 2: Den skal kunne holde sig længe. 3: Jeg ville også have en ...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 44

Find hele opskriften på Madplan uge 44 hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Vintest uge 44, 2024

Vinkender Jan Sørensen melder om uhyggeligt lave priser i denne uges vine uge 44, 2024. Han giver stjerner til udvalgte vine på tilbud. Der skal være lidt uhygge og gys i ugen op til Halloween, men...

Landleys Kok skriver om Krämig pasta med fläskytterfilé, soltorkade tomater och svamp

Helg och löning! Varför då inte kosta på sig något extra gott? Som en krämig pasta med fläskytterfilé, soltorkade tomater och svamp. Perfekt med pinot noir. Inlägget Krämig pasta med fläsky...

herzelieb skriver om Franzbrötchencreme Rezept – sensationeller Brotaufstrich mit Zimt

Wieso ich diese Franzbrötchencreme liebe? Franzbrötchen sind für viele Hamburger ein Grundnahrungsmittel. Ich habe in grauer Vorzeit meine allererste Berufsausbildung bei einem Hamburger Energiever...


Fredag d. 25. Oktober 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 44 – få opskrifter her

Madplan uge 44. Her får du ny inspiration til madplanen for den kommende uge. Det er efterår og ovnen er igang igen med gode ovnretter. Den kommende uges madplan byder nu også på nemme retter du k...

Hurtig Mums skriver om Vildtgryde

Vildtgryde er ikke noget, jeg laver tit. Godt nok er der masser af rådyr på marken, men jæger er jeg ikke. Og selvom vildtkød kan være en kende pebret i pris, så er det ikke den, der afskrækker...

Stinna skriver om Cornflakestoppe

Cornflakestoppe er knasende sprøde cornflakes, vendt i mørk chokolade. Det giver smÃ¥, sprøde og søde toppe – som ofte spises til jul.… The post Cornflakestoppe appeared first on Stinn...

Stinna skriver om Kartoffelwraps

Kartoffelwraps er nemme, lækre wraps lavet af kartoffelskiver, ost og olie. Det smager virkelig godt og er en sjov og anderledes mÃ¥de… The post Kartoffelwraps appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Snobrød

Snobrød er noget af det mest simple bagværk og samtidig utrolig hyggeligt. Her finder du min opskrift pÃ¥ en lækker snobrødsdej, som… The post Snobrød appeared first on Stinna.

Louises Madblog skriver om Sprøde rugbrødsstænger

Vi kender nok alle problemet med at rugbrød bliver tørt inden vi får det spist. Brug dine tørre rugbrødsrester til at lave denne lækre snack. Lav sprøde rugbrødsstænger, som du serverer samme...

Noget i ovnen skriver om Æbler med gele – halve æbler med ribsgele

Æbler med gele er nemt lækkert tilbehør. De sukkerkogte æbler er super nemme at lave. Her får du min opskrift. I mange familier er æbler med gelé en tradition at servere som tilbehør til julem...

Valdemarsro skriver om Bondepige med slør

Bondepige med slør er en klassisk dansk dessert som smager helt vidunderligt dejligt! En lækker æblegrød – som jeg gerne laver med lidt ekstra krydderier – sprød og lækker rugbrødsk...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Relish af grønne tomater

De fleste kender agurkerelish. I de senere Ã¥r er det blevet helt almindeligt her i landet – langsomt importeret og taget til hjerte fra USA. OgsÃ¥ grønne tomater kan bruges til sÃ¥dan en relis...

Bagning med budget skriver om En vielse

Uanset omstændighederne, uanset forholdene og uanset, hvor det foregår, så er en vielse altså bare noget helt særligt. I min tid som præst har jeg haft mange forskellige vielser, store og pompø...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 44 (2024).

Vi nærmer os en ny uge, og jeg er klar med en madplan til uge 44. Denne uge starter vi med en rygende varm minestronesuppe, som er en klassiker fra det italienske køkken. Suppen indeholder et væld ...

Madens Verden skriver om Frugtkage

Få min nemme opskrift på en lækker frugtkage. Den luftige kan fyldes med diverse stykker frugt og bær, og den bages helt uden smør. En skøn frugtkage, der både er nem at bage og så er det en g...

Drop Slankekuren skriver om Fiskefrikadeller med hvide bønner i tomatsauce

De er sÃ¥ flotte de her fiskefrikadeller. Og faste sÃ¥ de er ogsÃ¥ gode til pÃ¥læg dagen efter. Og sÃ¥ smager de skønt. Denne opskrift Fiskefrikadeller med hvide bønner i tomatsauce blev udgivet fÃ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 44

Ugens madplan uge 44 giver god inspiration til, hvad I skal have at spise. Madplanen indeholder syv lækre opskrifter på aftensmad. Savner du også ind imellem inspiration til, hvad du kan lave til a...


Torsdag d. 24. Oktober 2024

Det skal smage af noget skriver om Hvad er risalamande? Og hvorfor betyder det så meget for danskerne?

Risalamande er en klassisk dansk dessert, som de fleste forbinder med juletiden. Den fløjlsbløde risdessert serveres ofte juleaften som afslutning på julemiddagen, og traditionen omkring risalamand...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Holly

Jeg har været på Restaurant Holly sammen med en ven. Det er godt nok et stykke tid siden, men du skal ikke snydes for en beskrivelse af oplevelsen. Restaurant Holly ligger på Vesterbro ikke langt f...

Gastromad skriver om Bananmuffins med chokolade

Prøv min nemme opskrift på bananmuffins med chokolade stykker i. Bananmuffins med chokolade er nemme og ret hurtige at bage. Smagen af banan og mørk chokolade er jeg personligt helt vild med. Samti...

Noget i ovnen skriver om Rugbrødslagkage – opskrift på sønderjysk brødtorte

Rugbrødslagkage kaldes også for sønderjysk brødtorte el. brøtort. En populær gammel dansk lagkage med rugbrød, solbærsyltetøj, chokolade og flødeskum. Tænk at man kan trylle en rest rugbrø...

Bagvrk skriver om Smart organisering af badeværelset, så du altid kan finde dine ting

Har du tænkt over, hvor lang tid du bruger på at lede efter dine ting? Smart organisering af badeværelset, hvor alle dine ting har en plads, gør dit liv meget enklere:-) Det kan du læse mere om i...

Det skal smage af noget skriver om Den Perfekte dejteknik med iga og Poolish

Pizza er elsket over hele verden, og hemmeligheden bag en virkelig god pizza ligger i dejen. De rette dejteknikker kan gøre hele forskellen, når det kommer til at skabe en sprød, luftig og smagfuld...

Det skal smage af noget skriver om Japanske knive: Hvad gør dem så skarpe og unikke?

Japanske køkkenknive har i mange år imponeret kokke og madentusiaster verden over med deres overlegne skarphed og unikke håndværk. De anses ofte for at være de bedste knive til madlavning, og der...

Ostesnak skriver om Dyster om at lave Schweiz’ bedste ost

Swiss Cheese Awards er en prestigefyldt konkurrence, en osteskole og en vaskeægte folkefest. Læs om min oplevelse af ostemesterskabet.

Madens Verden skriver om Kylling med jordskokker

Få min nemme opskrift på kylling med jordskokker og fennikel, der nemt laves i et fad sammen med en lækker sovs. Også god som gæstemad. Kylling med jordskokker og fennikel er en virkleig nem og l...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Nominer dine favoritter til Aarhus’ bedste vegetarspisested

Hvor finder man det bedste vegetariske spisested i Aarhus? Her kan du nominere de steder, som du mener fortjener en plads i afstemningen om Aarhus’ bedste vegetarspisested . Nomineringen finder ...

Landleys Kok skriver om Korvpanna i ugn med betor och sötpotatis

Allt blir lätt när det lagas i ett! Denna korvpanna i ugn med betor och sötpotatis sköter sig själv i ugnen och är den perfekta vardagsmaten. Inlägget Korvpanna i ugn med betor och sötpotatis ...

Smag Aarhus skriver om Pinot Noir

Pinot Noir er en af de mest anerkendte druesorter i verden. Denne vin har en unik smagsprofil, der gør den til en favorit blandt vinelskere. Her får du alt, hvad du skal vide om denne lækre vin. Vi...

Drop Slankekuren skriver om Pasta med luksuskødsauce

De yngste i husstanden er startet på at lave mad selv – naturligvis med en smule hjælp. Denne ret var Nataschas valg. Den tager lang tid at lave, men passer sig selv ca. 85 % af tiden – og smage...


Onsdag d. 23. Oktober 2024

Noget i ovnen skriver om Glutenfri mandelsmåkager med kondenseret mælk – nem opskrift

Glutenfri mandelsmåkager med kondenseret mælk kan du lave med kun 2 ingredienser. Ja det er jo næsten magi! Disse lækre småkager kan du lave på ingen tid og så er de glutenfrie, da de er bagt m...

Vinexpressen.dk skriver om Indisk vin flankeres af et par australske hvidvine

Så har jeg igen smagt på indisk vin, og i denne omgang er det en mousserende rosé fra Zampa, der overrasker. Herudover er der lidt The post Indisk vin flankeres af et par australske hvidvine first ...

Bagvrk skriver om Halloweenopskrifter – Bagvrks 13 bedste opskrifter på uhygge

Muahahahah… Er du modig? Eller er du bange for monstre og uhyrer? Jeg er slet ikke til splatter, horror eller gysere, men jeg er ret vild med halloween og at finde pÃ¥ halloweenopskrifter:-) Min...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Årets sidste arrangementer – skal du være med?

Løvfaldet tager til og en afslutning på årets arrangementer nærmer sig. Mens efterårets klare lys stråler ind ad vinduerne til kontoret (stuehusets køkken), lægges sidste hånd på Lones 4. ro...

Madens Verden skriver om Spirede kartofler

Kan man spise spirede kartofler, eller skal kartofler med spirer smides ud? Det er et godt spørgsmål - og her får du svaret. Skal man kassere spirede kartofler, eller kan man blot nøjes med at fje...

Det skal smage af noget skriver om Airfryer eller traditionel madlavning: Hvorfor bør du overveje at bruge mindre fedt?

I de seneste år har airfryers taget køkkener over hele verden med storm, og det er ikke uden grund. For mange handler det om at kunne tilberede mad på en sundere måde uden at ofre smagen, men samt...

Det skal smage af noget skriver om Sanketur: Find din mad i naturen og tænk bæredygtigt

Sankning, eller det at finde sin mad i naturen, er en gammel tradition, som heldigvis har fået en renæssance i de senere år. Flere og flere danskere opdager glæden ved at gå ud i skoven, ved stra...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Mør og saftig fasan i gryde med pebersovs

Fasan er sådan en lækker spise. Hvis man altså kan tilberede den, så den ikke bliver tør. Det får du opskriften på her. Væden fra gryden giver en dejlig sovs, som denne gang har fået et skud ...

Det skal smage af noget skriver om Papas Arrugadas

Papas Arrugadas, eller “rynket kartofler,” er en klassisk kanarisk ret, som traditionelt serveres med Mojo-sauce. Disse smÃ¥ saltede kartofler er perfekt som tilbehør eller som en let tap...

Louises Madblog skriver om Halloween flagermus kager

Indlægget Halloween flagermus kager blev først udgivet på Louises Madblog.

Madens Verden skriver om Pasta med hvide bønner

Få min opskrift på pasta med hvide bønner, der er inspireret af det italienske køkken. Retten er uden kød og super nem og hurtig at lave. Pasta med hvide bønner er en genial middagsret, der båd...

Valdemarsro skriver om Burritos med kylling

Sprøde ovnbagte burritos med kylling og bønner. De er mega lækre og nemme at lave. Knasende sprøde uden på, og med dampende lækkert krydret fyld af kylling, bønner, majs og smovs. Her serverer ...

Mad for madelskere skriver om Halloween bagels som græskar

Find hele opskriften på Halloween bagels som græskar hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Kylling braiseret i hvidvin

Den her ret smager simpelthen bare så lækkert. Grøntsagerne bliver nærmest søde af at stå og braisere i hvidvin. Denne opskrift Kylling braiseret i hvidvin blev udgivet først på Drop Slankeku...

herzelieb skriver om Ofenkäse Rezept – Käse aus dem Backofen einfach selber machen

Ofenkäse aus dem Backofen gibt es bei uns Zuhause recht oft. Meistens ist eine Weile Ruhe und dann steht er eine Zeit lang sogar zweimal die Woche auf dem Speiseplan. Für uns ist es das »kleine Kä...


Tirsdag d. 22. Oktober 2024

Min Madopskrift skriver om Sådan griller du grøntsager

Det er ikke kun kød, som kan grilles. Derfor har vi lavet denne opskrift sådan griller du grøntsager. Mange grøntsager er velegnede til grill Indlægget Sådan griller du grøntsager blev først u...

Smag Aarhus skriver om Nytårsmenu 2024: Her er 12 lækre bud

Den perfekte nytÃ¥rsaften kræver god stemning, godt selskab og ikke mindst den perfekte nytÃ¥rsmenu. Vi har sammensat en liste over Aarhus’ bedste bud pÃ¥ nytÃ¥rsmenuer, bÃ¥de til dig, der fore...

Smag Aarhus skriver om Nytårsmenu Aarhus 2024: Her er 12 lækre bud

Den perfekte nytårsaften kræver god stemning, godt selskab og ikke mindst den perfekte nytårsmenu. Vi har sammensat en liste over bedste bud på nytårsmenu i Aarhus, både til dig, der foretrække...

Piskeriset på eventyr skriver om Pilaf med svampe

Pilaf med svampe er en simpel vegetarret, der er hurtig at lave. Og så blev pilaf også straks foreslået af en af bloggens læsere, da jeg annoncerede månedens benspænd. For du tænker måske mest...

www.madforlivet.com skriver om Grillede fennikel med squashcreme

Grillede fennikel med squashcreme og puffede kerner Fennikel med den milde lakridssmag overses alt for ofte. Her kan den nydes i en squashcreme, der viser en ny og spændende side af den lidt neutrale...

www.madforlivet.com skriver om Kartoffeltarteletter med artiskokker

Skønne kartoffeltarteletter med artiskokker, bergamottemayo og trøfler smager fortryllende og ser endnu mere fortryllende ud. Opskriften stammer fra Kirsten Skaarups bog Grøn Gæstemad. Ingrediense...

Noget i ovnen skriver om Rødløgskompot – opskrift på nem løgkompot med rødløg

Rødløgskompot er lækkert tilbehør, der er meget hurtigt at lave. Her får du en god nem opskrift på karamelliseret løgkompot med rødløg. Tro mig, sådan et glas får I hurtigt brugt derhjemme,...

Mad for madelskere skriver om Halloween vandbakkelser med creme og syltetøj

Find hele opskriften på Halloween vandbakkelser med creme og syltetøj hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Sprød hapser med laks, avocado og flødeost

Denne opskrift opstod faktisk, fordi jeg havde en rest fladbrød liggende. Jeg har før lavet ovnbagte chips af både pita og wraps, så det tænkte jeg også måtte være muligt med fladbrød. Og så...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Evakueret

Det er en underlig følelse at læse i morgenavisen pÃ¥ nettet, at ens arbejdsplads er blevet evakueret. At HazMat folk i beskyttelsesdragter undersøger mulighederne for det, de kalder en ‘kemi...

Smag Aarhus skriver om Mortensaften og Lillemortensaften på Restaurant Tangkroen og Sjette Frederiks Kro

Casablanca fejrer igen i år Mortensaften med manér, når de inviterer gæster på en traditionsrig og smagfuld mortensaftensmenu. I år falder Mortensaften søndag d. 10. november, og de har derfor ...

hannemad skriver om Gryderet med gulerødder

Skøn gryderet med masser af gulerødder. Denne ret er god at lave, hvis du står med en masse gulerødder der skal bruges. The post Gryderet med gulerødder appeared first on hannemad.dk.

Landleys Kok skriver om Zucchinigratäng med broccoli, soltorkade tomater och kronärtskocka

På hösten och i skördetider passar det perfekt med denna zucchinigratäng med broccoli, soltorkade tomater och kronärtskocka. Perfekt med allt i ett! Inlägget Zucchinigratäng med broccoli, solto...

Drop Slankekuren skriver om Kombardo-gryde med mørbrad

Navnet på denne ret er inspireret af det flade Lutland med de sandede hedesletter og enkelte bakkeøer. Halvøen der er landfast med det europæiske kontinent som den eneste del af Danmark. Nogen gæ...


Mandag d. 21. Oktober 2024

Palæo Blog skriver om Stilhedens vidnesbyrd til moderne byggeri

I skyggerne af nutidens travle byer findes der en stille, men uerstattelig komponent – kloakdæksler. Disse ofte oversete elementer er ikke blot funktionelle, men repræsenterer også en vital rolle...

Noget i ovnen skriver om Rugbrødscroutoner – opskrift på sprøde croutoner af rugbrød

Rugbrødscroutoner er nemme at lave i ovn eller airfryer. Prøv de sprøde ristede rugbrødstern, hvis du har en rest tørt rugbrød, der trænger til at blive brugt. Få en god nem opskrift på sunde...

Madens Verden skriver om Cassoulet

Den nemme opskrift på cassoulet, der er en fransk gryderet med masser af smag. God som hurtig hverdagsmad og som lækker gæstemad. Cassoulet er en klassisk fransk gryderet. En bonderet, der oprindel...

Susanne Pagh skriver om Luksus citronmåne med marcipan

Det her er en evig klassiker, sådan en folk ikke rigtig regner, men som alle alligevel gerne vil have et stykke af. Her i en rigtig lækker udgave. Nemlig en luksus citronmåne med marcipan og pyntet...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Syltede Grønne Tomater: Polsk Opskrift

Findes der syltede, grønne tomater, der ikke er de sædvanlige vanillesyltede? Jeg har søgt og ledt, til jeg stødte på den her opskrift fra Polen, hvor tomaterne syltes med løg og peberfrugt, kry...

Mad for madelskere skriver om Grydesteg bourguignon

Find hele opskriften på Grydesteg bourguignon hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Smuldretærte

Her får du min opskrift på en lækker smuldretærte, der passer godt til såvel kaffen som dessert. Kan fyldes med æble eller andre frugter. Smuldretærte er en nem og skøn kage, som du kan fylde ...

www.madforlivet.com skriver om Hormonspiral øger kvinders risiko for brystkræft

Hormonspiral øger kvinders risiko for brystkræft. Et nyt studie, netop publiceret af Center for Kræftforskning i Kræftens Bekæmpelse viser, at for 10.000 kvinder, der har haft hormonspiral i fem ...

Stinna skriver om Halloumi curry

Halloumi curry er en lækker vegetarisk gryderet med stegt halloumi, varme krydderier, kokosmælk og grønne linser. Retten er inspireret af det indiske… The post Halloumi curry appeared first o...

Drop Slankekuren skriver om Halloween

Halloween er lige om hjørnet. Det er allehelgensdag også, men selvom mange tror det, så har de to dage faktisk slet ikke har noget med hinanden at gøre. Denne opskrift Halloween blev udgivet førs...

Drop Slankekuren skriver om Restelasagne

Vi hader at smide mad ud – med mindre den er fordærvet naturligvis – så vi gemmer og bruger gerne vores rester. Denne opskrift Restelasagne blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Søndag d. 20. Oktober 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Grøn tomatrelish

Jeg har lavet grøn tomatrelish af de sidste tomater pÃ¥ tomatplanterne. For ja – dem, der er tilbage nu, nÃ¥r ikke at blive modne. Heldigvis kan de stadig bruges til noget, sÃ¥ det er bare om a...

Hurtig Mums skriver om Lasagne suppe

Her får du Beate Grrandahls opskrift på lasagne suppe. Min lasagne-suppe-opskrift Jeg ved ikke, hvorfor denne ret hedder lasagne-suppe. For det eneste der gør den til noget med lasagne, er lasagnep...

Noget i ovnen skriver om Æbleringe i pandekage dej – æblebeignet med kanel sukker

Æbleringe i pandekage dej vendt i kanel sukker. Prøv de lækre æblebeignet. Den hurtigste æbledessert.  Uhm de smager godt. Vi har så mange æbler i vores have lige nu, så jeg tryller æblelæk...

Madmagasinet skriver om Halsedisse

Halsedissen – Det ultimative tilbehør til sport og friluftsliv I de senere år er halsedissen blevet en fast bestanddel af mange sportsklare garderober, og med god grund. Dette alsidige stykke tøj...

Anna-mad skriver om Sunde chokolademuffins

At disse sunde chokolademuffins faktisk er glutenfrie, kun sødet med dadler og indeholder en rimelig mængde protein var egentligt ikke det vigtigste, da jeg lavede opskriften. Det er sådan, at min ...

Landleys Kok skriver om Vegogryta med sötpotatis, blomkål och röda linser i slökokare

Denna vegogryta med sötpotatis, blomkål och röda linser i slökokare är enkel och smidig vardagsmat. Den är dessutom helt vegetarisk och vegansk. Inlägget Vegogryta med sötpotatis, blomkål och...


Lørdag d. 19. Oktober 2024

Noget i ovnen skriver om Hurtige kanelsnegle med revet æble – af pizzadej

Hurtige kanelsnegle med revet æble af færdig pizzadej. På ½ time kan du have et fad kanelsnegle klar. Ja man tror jo næsten det er lyv, så nemme disse snegle er at lave.  Wow de smager skønt o...

Mad for madelskere skriver om Fletbrød

Find hele opskriften på Fletbrød hos Mad for Madelskere.

Hurtig Mums skriver om Blomkål i airfryer

Her får du en let lækker variant på blomkål i airfryer. Min opskrift på blomkål i airfryer Det er sjældent, jeg laver blomkål i airfryer af et helt blomkålshoved, da jeg ofte kun laver til to...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 43

Find hele opskriften på Madplan uge 43 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 43

SÃ¥ er vi pÃ¥ den anden side af efterÃ¥rsferien. Uanset om du har holdt ferie eller ej, hÃ¥ber jeg, at du har haft en dejlig uge. Det er blevet tid til madplan uge 43. I denne uge tager jeg faktisk pÃ...

Piskeriset på eventyr skriver om Svensk kardemommekage

Når du hører svensk kardemommekage, så tænker du muligvis på kardemommesnurrer. Men svenskerne er skam så glade for kardemomme, at de har flere forskellige kager, hvor kardemomme er den bærende...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 43

Mandag: Squashdeller og blomkålsalat med kikærter Tirsdag: Chili sin carne-rest Onsdag: Kartoffel/porrersuppe med ostebrød Torsdag: Sandwich Fredag: Pizza

herzelieb skriver om Zimtschneckenkuchen Rezept – der schnelle Rührkuchen

Zimtschnecken sind für mich eine Herzensangelegenheit! Dieses Zimtschneckenkuchen Rezept ist etwas für Tage an denen es schnell gehen muss. Zumindest was das Rühren und Vorbereiten des Teigs angeht...


Fredag d. 18. Oktober 2024

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 43 (2024).

Efterårsferien synger på sidste vers, og jeg er klar med en madplan til uge 43. En uge hvor jeg bl.a glæder mig til krydret oksekød med spidskål, den simple spaghetti cacio e pepe og hjemmelavede...

Gastromad skriver om Orzo med Hokkaido

Orzo er små pasta, som til forveksling ligner ris og som i denne opskrift minder og smager som risotto. Man får i denne opskrift med orzo kendt som risoni en lækker cremet pastaret fyldt med skønn...

Valdemarsro skriver om Chicken Cæsar Tacos

Velsmagende og lækker Chicken Cæsar Tacos, som er et vidunderligt miks af den skønne cheeseburger tacos og min gode cæsarsalat. En ret fin kombination, og et opskrift-ønske fra min datters klasse...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Solskinsgul chilimarmelade

I gÃ¥r plukkede jeg de sidste chilier i drivhuset. Der har været rigtig mange af de gule i Ã¥r, og den Ã¥rlige portion chilimarmelade – ogsÃ¥ kendt som Jalapeno Jam – kunne derfor laves h...

Vinexpressen.dk skriver om Apuliens overraskende vine og mange druesorter

Flyveren lander i Brindisi på støvlehælens østside. Efter en times kørsel ankommer jeg til områdets vestside i hjertet af Salento. Nærmere bestemt på Salento Winery The post Apuliens overraske...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 43 – nem efterårsmad

Madplan uge 43. Her får du nemme retter I hurtigt kan lave - livrettter til hele familien. Efteråret rusker og regnen siler derude og her er jeg klar med en ny madplan til dig. Nem aftensmad, til he...

Madens Verden skriver om Mortensaften 2024

I 2024 er det Mortensaften søndag den 10. november, og her får du opskrift på and, sovs samt tilbehør og dessert til Mortens aften. Mortensaften falder i 2024 søndag den 10. november, og her skal...

Landleys Kok skriver om Högrev till tacos i tryckkokare

Denna högrev till tacos i tryckkokare är perfekt om man vill göra tacos med helt kött istället för malet, och om man vill ha fredagsmiddagen klar snabbt. Inlägget Högrev till tacos i tryckkoka...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 43

Her får du ugens madplan for den kommende uge, uge 43. Der er syv lækre opskrifter på aftensmad og en lækker kringle med æble. Ugens madplan uge 43 byder på lækker efterårsmad og en skøn krin...

Drop Slankekuren skriver om Fiskefilet med bacon, jordskokker, asparges og persille

Dejligt nemt at tilberede. God smag. Få ingredienser. Storartet. Denne opskrift Fiskefilet med bacon, jordskokker, asparges og persille blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Torsdag d. 17. Oktober 2024

billigeopskrifter.dk skriver om madplan for uge 43

Jeg tager et par dage først på ugen hvor vi får maden fra skagenfood så det bestemmer hvad vi får de dage resten af ugen har jeg fundet nogle rimeligt billige retter der stadigt smager godt og de...

Stinna skriver om Beluga bolognese

Beluga bolognese er den lækreste vegetar bolognese, hvor kød er skiftet ud med belugalinser. Det giver en virkelig smagfuld og lækker bolognese,… The post Beluga bolognese appeared first on S...

Noget i ovnen skriver om Pasta med flødeost og tomat – nem opskrift

Pasta med flødeost og tomat, er den nemmeste pastaret du kan lave. Du skal kun bruge 3 ingredienser og retten kan laves på under 10 minutter, hvis du bruger frisk pasta.   Måske du også tit har e...

Noget i ovnen skriver om Pizzamuffins – opskrift på madpakke muffins med pizza fyld

Pizzamuffins - her får du en god nem opskrift på madpakke muffins med pizza fyld. Pizza muffins'ene er nemme at lave, med en æltefri dej. Muffins'ene kan du også servere som nem aftensmad, til buf...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Græsk-inspireret laks med olivenolie, citron og oregano

Duften af citron, hvidløg og oregano sammen får mig altid til at tænke på Grækenland. På solbeskinnede, brune klipper, blåt vand og hvide huse med blå tage. Laksen her dufter og smager af feri...

hannemad skriver om Brownie og karamel cheesecake

Denne Brownie og karamel cheesecake er nem at lave og så har du en dessert der er gudeskøn. Konfektagtigt og man er i chokoladehimlen. The post Brownie og karamel cheesecake appeared first on hannem...

Smag Aarhus skriver om Den ultimative shawarma guide i Aarhus

Rulle, shawarma eller rullekebab – kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, sÃ¥ har de fleste nok sat tænderne i sÃ¥dan en. I Aarhus er der rigtig mange forskellige steder, der s...

Hashtagmor skriver om Plain bagt havregrød med chokolade – morgenmad med æg og havregryn

En virkelig lækker plain bagt havregrød med chokolade. Din bagte havregrød kan bruges enten som en morgenmad med æg og havregryn. Du kan ogsÃ¥ bruge dem som smÃ¥ stykker “kage” i madpa...

Drop Slankekuren skriver om Lår i vin serveret med kikærter og rosenkål

Om du bruger over-, under- eller hele lår, betyder ikke det store. Det smager dejligt, og så fik vi en GI-opskrift mere med i samlingen, og dem har vi ikke for mange af. Husk at sætte kikærterne i...


Onsdag d. 16. Oktober 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Kardemommesnurrer

Kardemommesnurrer er jo et oplagt valg, når jeg har kardemomme-benspænd, så det bagte jeg naturligvis i sidste uge. De bløde, lækre boller med sukker og kardemomme minder lidt om kanelsnegle (og ...

Stinna skriver om Gammeldags æblekage

Gammeldags æblekage i en ny version. Nemlig en slags luksus-æblekage, hvor makronrasp er skiftet ud med den lækreste crumble med marcipan. Det… The post Gammeldags æblekage appeared first on...

Madens Verden skriver om Sådan får du vin til at smage bedst muligt

Vinkender Jan Sørensen giver dig her 9 gode råd til, hvordan du får vin til at smage bedst muligt og får mest mulig værdi ud af flaskerne. Vin er efter min mening højdepunktet af fødevarer: kø...

Noget i ovnen skriver om Hasselback butternut squash i ovn – nem opskrift

Hasselback butternut squash i ovn er en nem lækker måde at tilberede det søde græskar på. Her får du en god nem opskrift på bagt græskar. Kan også laves i airfryer. Når du bager det fine ora...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Onsdagstanker – Halloween?

For nogle Ã¥r siden skrev jeg om Halloween, at det var en harmløs omgang uhygge og mest for børn. Jeg har skiftet mening, eller ogsÃ¥ har Halloween skiftet karakter. Den ‘sjove’ uhygge e...

Landleys Kok skriver om Isterbandslåda med blomkål och broccoli

Variera korvlådan med isterband! Denna isterbandslåda med blomkål och broccoli serverar jag med en sallad. Saknar man mer passar ris eller kokt potatis. Inlägget Isterbandslåda med blomkål och b...

Drop Slankekuren skriver om Kyllingesuppe med ristede pastinakker og gulerødder

Lækker, cremet suppe med interessant tilbehør. Denne opskrift Kyllingesuppe med ristede pastinakker og gulerødder blev udgivet først på Drop Slankekuren.

herzelieb skriver om Hackfleischrouladen Rezept – schnell, einfach und köstlich

Ein Hackfleischrouladen Rezept – das klingt mal wieder nach Omas Küche! Wie sie entstanden sind und was unsere Großmutter sich dabei gedacht hat, ist ganz flott erzählt: Ursprünglich war es ...


Tirsdag d. 15. Oktober 2024

Noget i ovnen skriver om Fransk æblekage – nem opskrift på hjemmebagt æblekage

Fransk æblekage er en meget nem æblekage du kan lave nemt og hurtigt med få ingredienser. En fransk æblekage er ekstra saftig, svampet og blød i krummen. Skøn dessert kage du kan servere med cre...

Anna-mad skriver om Asiatisk salat med laks og sprøde ris

En skøn, frisk og lækker opskrift på asiatisk salat med laks. Jeg har længe haft lyst til at lege med sprøde ris. Ikke alene fordi det er en genial måde at bruge en rest ris, men også fordi at ...

Drop Slankekuren skriver om Oksesteg med bearnaisekartofler

Kan man opvarme oksesteg? Ja, det kan man. Kan man fryse bearnasiesauce? Ja, det kan man. Vi har brugt nytårsmadresterne – plus lidt nyt tilbehør – til denne ret. Denne opskrift Oksesteg med bea...


Mandag d. 14. Oktober 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Ghrelin

Restaurant Ghrelin blev afslutningen på vores weekend i Aarhus i forrige uge. Jeg nåede som bekendt også Nögen og Møf, men Ghrelin var udset til fejringen af vores bryllupsdag. Restauranten ligge...

Hverken fugl eller Fisk skriver om KØLIGT VEJR – VARME KOPPER

Te, kaffe, varm chokolade, bouillon, chai, golden latte og andet godt hældes i litervis i kopperne rundt omkring hver…

Dalsgaard i Skivholme skriver om Den sidste pynt med Mariebær i år

Det blev så det sidste pynt med Mariebær i år. Da hundene og jeg kom op til hækken af multiflora roser for at plukke i går, havde der været besøg. Besøg af sultne småfugle. De fleste af de sm...

Valdemarsro skriver om Ristede Gnocchi med salvie og hasselnødder

Ristet gnocchi med salvie og hasselnødder er en rigtig hyggeret at tilberede på en dag med god tid. Man kan såmænd også gøre retten nem og hverdagsvenlig, ved at bruge købte færdiglavede gnocc...

Noget i ovnen skriver om Kanelcroutoner – ristede brød croutoner med kanel sukker

Kanelcroutoner er ristede brød croutoner med kanel, sukker og smør. Knasende sprøde og lækre og så er de bare lavet med en rest brød. Kanelcroutoner kan du lave både i airfryer, ovn og på pand...

Madens Verden skriver om Vintest uge 42, 2024

Vinkender Jan Sørensen har læst efterårsferiens vintilbud fra supermarkederne i denne uge 42, 2024 og givet stjerner til et udvalg af vine. Efterårsferien er ofte noget med stærke vine til simrem...

Landleys Kok skriver om Klassisk och enkel spaghetti med köttfärssås

En klassisk och enkel spaghetti med köttfärssÃ¥s är bÃ¥de lättlagat och perfekt vare sig man vill laga vardagsmat eller nÃ¥got extra gott till helgen. Inlägget Klassisk och enkel spaghetti med kÃ...

Drop Slankekuren skriver om Stegte æbler i cognaccreme

Lækker forfriskende dessert, hvor de lune æbler falder godt i hak med den kolde creme. Skrællen på æblerne skal helst ikke være for sej. Denne opskrift Stegte æbler i cognaccreme blev udgivet f...


Søndag d. 13. Oktober 2024

Noget i ovnen skriver om Æblesuppe – opskrift på gammeldags frugtsuppe med æbler

Æblesuppe er en nem lækker suppe med æbler. Her får du opskriften på en gammeldags frugtsuppe med æbler. Dette er den nemmeste - og billigste - dessert suppe i verden! Hvis du, som jeg, også ha...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Det lille gule hus – nu er istandsættelsen begyndt

Vi arbejder stadig videre på bindingsværksladens indre, selvfølgelig gør vi det, for der mangler en del endnu. Men det er mere afgrænsede opgaver, vi kan gå til og fra, så det gør vi. Tager os...

Vinexpressen.dk skriver om Vidunderlig tysk riesling og slovensk pet-nat

Mosel laver vidunderlig vin, og i denne uge er vi tilbage til rødderne. Det vil sige klassisk kabinett-vin med en smule restsødme til at balancere The post Vidunderlig tysk riesling og slovensk pet-...


Lørdag d. 12. Oktober 2024

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nu lysner kronens bladenet

Som der stÃ¥r i septembersangen:Snart lysner kronens bladenet,og hvert et løv mÃ¥ briste. Det er nu. Træerne er ved at blive tynde i toppen. Der kommer allerede lidt mere lys ned i skovhaven, og grÃ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 42 (2024).

Uge 42. Det smager lidt af efterårsferie, ikke? Og der er da også lagt op til lidt ekstra hygge i min madplan til uge 42, hvor jeg bl.a har sat både æbleflæsk og fyldte peberfrugter i halloween h...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Møf

I sidste uge spiste jeg på Restaurant Møf i Aarhus. Jeg brugte nemlig weekenden i det jyske sammen med gemalen, men som jeg skrev i går, så tyvstartede jeg på restaurantbesøgene om torsdagen, hv...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 42

Find hele opskriften på Madplan uge 42 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 42

Er det bare mig, eller er det pludseligt allerede blevet ægte efterår og for mange nu også efterårsferie? Tiden går stærkt. Jeg holder ikke selv efterårsferie i uge 42, men det er fordi, at min...

Landleys Kok skriver om Krämig lövbiffspanna med lök, svamp och tomat

En värmande och krämig lövbiffspanna med lök, svamp och tomat passar fint att laga både till vardag och helg, till hösten och till vintern. Inlägget Krämig lövbiffspanna med lök, svamp och t...

herzelieb skriver om Tiramisutorte Rezept – einfach, lecker, ohne Backen

Wieso es in einem nordfriesischen Haushalt ein Tiramisutorte Rezept gibt? Ganz einfach: Ich bin ein großer Dessertfan und besonders das italienische Traditionsdessert hat es mir so dann und wann ange...


Fredag d. 11. Oktober 2024

First We Eat skriver om Elegante belægningssten til terrasse og indkørsel

Herregårdssten er en klassiker, når det kommer til belægning af terrasser og indkørsler. Disse sten har vundet stor popularitet på grund af deres rustikke charme, [...] The post Elegante belægni...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 42 – nem mad i efterårsferien

Madplan uge 42. Her får en masse opskrifter på nem mad til en ny uge. Det er blevet efterår og mange holder efterårsferie lige nu. Måske også dig? Madplanen skal du ikke snydes for. Mon ikke ogs...

Noget i ovnen skriver om Spinatboller – nem opskrift på sunde boller med spinat

Spinatboller er sunde boller, saftige, svampede og nemme at lave. Her får du en god nem opskrift på æltefrie boller med frisk spinat. Du slipper for at få fingrene i dejen, for bollerne skal sæt...

Stinna skriver om Æblebeignet

Æblebeignet (Eller Æbleskive-pandekager) er tynde skiver af frisk æble, som dyppes i pandekagedej og steges pÃ¥ panden. Det giver en sød og… The post Æblebeignet appeared first on Stinna.

Smag Aarhus skriver om Bouillon: En bid af Paris i hjertet af Aarhus!

Hos Restaurant Bouillon i Aarhus bliver du budt indenfor til en ægte fransk bistrooplevelse. Her går god mad og hyggelig stemning hånd i hånd. Bouillon er inspireret af de klassiske bouillonrestau...

Smag Aarhus skriver om Mød Sides Aarhus – det moderne steakhouse på Jægergårdsgade

Midt i det charmerende Frederiksbjerg i Aarhus ligger en ny perle og venter på at byde dig velkommen: Sides Aarhus. Her finder du en uformel og afslappet atmosfære, hvor der er fokus på saftige ste...

Smag Aarhus skriver om Besøg Elmer: Hvor frihed og kvalitet går hånd i hånd!

Midt i Aarhus’ pulserende byliv ligger en ny restaurantperle og venter pÃ¥ at byde dig velkommen: Restaurant Elmer. Her finder du en hyggelig og uformel atmosfære, der skaber rammerne for alt f...

Valdemarsro skriver om Appelsinbrownie med hasselnødder

Chokoladelækker appelsinbrownie med hasselnødder. Så lækker en kage, som er den rene chokoladekærlighed at servere for gæster og søde mennesker. Kagen holder sig dejligt frisk – og skal helst...

Gastromad skriver om Enchiladas med Kylling

Enchiladas med kylling og sauce er en lækker opskrift på mexicanske tortillas fyldt med kylling, enchiladas sauce, fetaost og cheddar. En enchiladas opskrift som er perfekt til aftensmad og varieres...

Madens Verden skriver om Kylling cashew

Få den lækre opskrift på kylling cashew. En nem ret til wok eller pande med kylling, cashewnødder, masser af peberfrugt og kinesisk sovs. Kylling cashew er en lækker ret med rod i det kinesisk-am...

Mad for madelskere skriver om Banankage med chokoladestykker

Find hele opskriften på Banankage med chokoladestykker hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 42

Ugens madplan for uge 42 giver dig syv gode bud på opskrifter til aftensmad i efterårsferieugen. Og en lækker kage til at slutte ugen af på. Her får du ugens madplan for uge 42. For mange er det ...

Drop Slankekuren skriver om Farmands kraftige oksekødssuppe

Et godt kraftben, en masse timer og så nogle grøntsager, så har du en oksekødssuppe, der kan stå og passe sig selv det meste af tiden. Godt med kraft og saft. Denne opskrift Farmands kraftige oks...


Torsdag d. 10. Oktober 2024

Noget i ovnen skriver om Blomkålstærte – opskrift på vegetarisk tærte med blomkål

Blomkålstærte - prøv en sprød lækker vegetarisk tærte med blomkål. Den smager skønt som tilbehør eller som hovedret. En god vegetartærte, der også fungerer godt som madtærte til en kødfri...

Smag Aarhus skriver om 7 steder: Her finder du Aarhus’ lækreste burger

Hvor finder du den lækreste burger i Aarhus? Her er vores bud. Saftig bøf, smeltet ost og blød brioche. Opskriften på en helt klassisk burger er simpel. Alligevel er der bare nogen, der gør det l...

Vinexpressen.dk skriver om Vidunderlige vine fra Apulien – Italiens støvlehæl

Ugens vine kommer fra Apulien, som jeg besøgte for nyligt. Området er kendt for deres varmblodige vine med masser af slagkraft og fylde.  Ikke desto The post Vidunderlige vine fra Apulien – Itali...

Madens Verden skriver om Risotto med salsiccia

Her får du min opskrift på risotto med salsiccia og fennikel. Det er en velsmagende og nem italiensk klassiker, der også er hurtig at lave. Risotto med salsiccia og fennikel smager af sol, sommer o...

Bagning med budget skriver om Hæk på vej

Nu hvor huset stort set er færdigt er det ved at være tid til at få afgrænset grunden. Altså få sat en hæk. Som dermed tydeligt indikerer, hvor vores have og grund går til. Det er helt fint. M...

Landleys Kok skriver om Mustig gryta med fläskbog och grönsaker

Sugen på värmande höstmat? En mustig gryta med fläskbog och grönsaker är god och enkel husman som passar fint både på hösten och vintern. Inlägget Mustig gryta med fläskbog och grönsaker d...

Mad for madelskere skriver om Grove sandwichbrød med fuldkorn

Find hele opskriften på Grove sandwichbrød med fuldkorn hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Kalv med estragon

Der er altså noget ved estragonsauce, som vi ikke kan stå for. Det smager bare så… uhmmmmmm. Retten tager lidt tid at tilberede, men det meste af tiden, står den over simrer, så man kan sagtens...


Onsdag d. 9. Oktober 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Nögen

I sidste uge var jeg pÃ¥ Restaurant Nögen i Aarhus, der ligger lige over for togstationen. Og jeg havde søreme min ‘blogkollega’, Klidmoster, med! Jeg havde nemlig en enkelt aften alene,...

Maden i mit liv! skriver om Minestronesuppe – lækker opskrift på minestrone.

Minestronesuppe er en klassiker fra det italienske køkken. En skøn og fyldig suppe med masser af grøntsager, hakkede tomater og suppehorn eller nudler. En rigtig sjælevarmer på en kølig efterår...

Noget i ovnen skriver om Futsko – opskrift på mini brunsviger kager

Futsko er en nem lækker mini brunsviger. Skønne små kanelkager, der også kendes under navne som "landingsbaner", Aalborgkager, badekar, gummibåd, sutsko, morgenkager, skosål og smørkage. Hvis d...

Hashtagmor skriver om Pizzahotdogs – de skønneste pizzadogs med pepperoni.

Herhjemme elsker vi hotdogs og pizza – normalt spiser vi det hver for sig, men man kan med fordel spise det sammen ogsÃ¥. Disse pizzadogs smager fantastisk og er super nemme at lave. Børnene sp...

Bare Go' mad skriver om Risalamande

Ingen forhåndsvisning.

Madmagasinet skriver om US Gas Guzzlers Grillaften

En Aften Fyldt med Mad, Motorer og Masser af Smag! Er du klar til en grillaften, der kombinerer kærligheden til store motorer og fantastisk grillmad? Så er US Gas Guzzlers Grillaften noget for dig! ...

Noget i ovnen skriver om Kanelremonce – opskrift på remonce med kanel

Kanelremonce er så lækkert at bruge som remonce i f.eks. kanelsnegle, kringle eller brunsviger. Her får du en god nem opskrift. Hvis du lige står i køkkenet og skal bruge en god remonce med kanel...

Madens Verden skriver om Mandeldrøm

Få den gode opskrift på mandeldrøm med smør- og kaffecreme. En lækker kage bagt med æggehvider og masser af mandler, og den er nem at lave. Her får du opskriften på en virkelig lækker mandeld...

Noget i ovnen skriver om Ovnbagte rodfrugter med balsamico og timian

Ovnbagte rodfrugter med balsamico, honning og timian. Her får du en god nem opskrift med stegte rodfrugter og rødløg tilberedt i ovn me den lækker balsamico marinade. Nemt og lækkert tilbehør. D...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vildandebryst på grillet polenta med portvinssyltede tranebær

Koldt, stegt vildandebryst serveret i tynde skiver på grillet polenta og pyntet med portvinssyltede tranebær. En rigtig lækkerbisken, som restemad tit er, og virkelig dekorativ. Opskrift på både ...

Råvareguiden skriver om De 5 rigeste kokke i verden

Madlavning er ikke kun en kunstform, men også en industri, der kan føre til enorm rigdom. Her er en liste over de fem rigeste kokke i verden og hvordan de har opbygget deres formuer. Disse kokke har...

Madens Verden skriver om Pasta med salsiccia

Få den nemme opskrift på pasta med salsiccia og squash. En klassisk ret fra det italienske køkken med salsiccia pølser, tomat og pasta. Pasta med salsiccia er en klassiker fra Italien, og her får...

Mad for madelskere skriver om Bagte figner med gedeost og skinke

Find hele opskriften på Bagte figner med gedeost og skinke hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Hamburgerryg med grøntsager og Mornaysauce

God, gammeldags ret – med lidt fornyelse qua mornay saucen. En rest hamburgerryg kan jo bruges til mange ting. Gratin, biksemad, æggekage, pålæg eller lign. Denne opskrift Hamburgerryg med grønt...

herzelieb skriver om Fischstäbchen-Auflauf Rezept – schnell, einfach und lecker

Dieses Gericht gibt es bei uns Zuhause in fünf verschiedenen Versionen und heute gibt es das Fischstäbchen-Auflauf Rezept mit Erbsen und Karotten und Kartoffelbrei. Das ist die Papa-sitzt-mit am-Tis...


Tirsdag d. 8. Oktober 2024

Signes mad skriver om GÃ¥r du op i madlavning? SÃ¥dan serverer du dine retter flot

Det er ikke for sjov, at man siger, at man spiser med øjnene. Det betyder derfor meget, hvordan du anretter og serverer maden. Men hvordan bliver du bedre til dette? Ønsker du gode tips til, hvordan...

Piskeriset på eventyr skriver om Oktober: Kardemomme

I denne måned skal jeg eksperimentere med kardemomme! Jeg havde egentlig planlagt det som benspændet for november måned. Jeg tror dog ikke, jeg har tid til så mange benspændsretter de kommende ug...

Stinna skriver om Mojo

Mojo er en slags dip lavet pÃ¥ bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olie. I denne røde mojo har jeg ogsÃ¥ tilføjet røget… The post Mojo appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Græskarbrud

Græskarbrud er de lækreste, bløde boller med græskar og græskarkerner. De smager helt fantastisk med smør pÃ¥. Opskrift pÃ¥ græskarbrud Græskarbrud er… The post Græskarbrud appeared fir...

www.madforlivet.com skriver om Er de anbefalede D3-vitamindoser i Danmark sat for lavt?

Efterår og vinter byder på mørke i Danmark og dermed også øges behovet for tilskud af D3-vitamin. Vi ved, og har vidst i mange år efterhånden, at D3-vitamin er det mest immunmodulerende vitamin...

Madens Verden skriver om Salsiccia

Hvad er salsiccia og hvordan bruger man den? Her kan du læse meget mere om den italienske pølse, hvad den laves af og hvordan den anvendes. Måske er du stødt på salsiccia pølser i dit lokale sup...

Valdemarsro skriver om Halloumi og grøntsager i cremet Cajunsauce

Her får I min opskrift på halloumi og grøntsager i cremet cajunsauce. Det smager så lækkert og er en nem og relativt hurtig hverdagsret. Jeg foretrækker at servere den med ris, og komme masser a...

Susanne Pagh skriver om Maltboller med rug

Man kan altid bruge en god opskrift på boller. Fx denne her på maltboller med rug. De tager lidt tid, fordi de er koldhævede. Men de er ventetiden værd. Se opskriften nedenfor – og læs tippene ...