Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Fredag d. 6. September 2024

Evas Køkken skriver om Rustik siciliansk tomatsuppe med laks & rejer

Lækker krydret suppe med den gode bæredygtige og linefangede laks og rejer fra Nordfra.com (reklame) Inden vi ser os om, kommer køligere dage og her er suppen helt perfekt. Tosc...

Stinna skriver om Chokoladegranola

Chokoladegranola er en luksuriøs og skøn granola med mørk chokolade, nødder, kerner og havregryn. Granolaen er sprød, perfekt sød og skønt knasende.… The post Chokoladegranola appeared fi...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 37 (2024).

Min madplan til uge 37 er en omgang blandede bolsjer med alt fra pasta og stegte ris til boller i karry og bagte kartofler. En lækker kartoffelsalat med avocado og rejer er der også blevet plads til...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kager og mad med blommer

Endnu en gang har jeg været den glade og taknemmelige modtager af en stor kasse blommer fra vores nabos blommetræ, der ligesom de fleste blommetræer bugner af frugt i år. Jeg gik fluks i gang med ...

Bare Go' mad skriver om Fedtebrød

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Karrysovs

Ingen forhåndsvisning.

Smag Aarhus skriver om A+ Siam Sushi: Høj kvalitet og sushi fra hjertet

Er du vild med sushi, og leder du efter et fantastisk sushisted i Aarhus? Så er A+ Siam Sushi stedet, du ikke må gå glip af. Restauranten er kendt for at levere sushi af høj kvalitet og tilbyder e...

Bare Go' mad skriver om Bananmuffins

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 37 – få opskrifter her

Madplan uge 37 - her får du en masse gode nemme opskrifter på nem sensommermad. Sensommervejret fortsætter og hermed også de lette menuer. Mad der er nem og hurtig at lave og som vi kan nyde, når...

Madens Verden skriver om Kylling med sorte bønner

Få min hurtige opskrift på kylling med sorte bønner. En skøn ret med masser af smag, og den indeholder bla. også peberfrugt og broccoli. Kylling med sorte bønner er virkelig nem og hurtig ret, h...

Mad for madelskere skriver om Affogato

Find hele opskriften på Affogato hos Mad for Madelskere.

feinschmeckeren.dk skriver om Il Borro – overset toscansk perle

Toscana er vinmæssigt mest kendt for Chianti og Montalcino, men ad omveje fandt Rasmus Palsgård til Valdarno-dalen. Her har den italienske modefamilie Ferragamo har skabt et luksuriøst hotel og amb...

Landleys Kok skriver om Smörstekt fisk med potatis och romsås

Smörstekt fisk med potatis och romsås är en festlig och lättlagad helgrätt som passar fint att bjuda på eller laga när man vill ha lite lyx i vardagen. Inlägget Smörstekt fisk med potatis och...

Bagning med budget skriver om Den første efterårsdekoration

Selv om der næsten er hedebølge og meget varme dage, så er vi alligevel på vej ind i efteråret, og dermed på vej ind i den tid, hvor dekorationer med lys på fungerer godt. Forleden så jeg en m...

Drop Slankekuren skriver om Risotto i Mornaysauce med løg- og bacondrys

Nu går det helt galt for os. Sidst vi bragte en opskrift på risotto, tilberedte vi risottoen med stegemargarine i stedet for – som vanligt – smør. Denne gang bringer vi en opskrift med… OLIE!...

Madens Verden skriver om Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 giver dig syv gode bud på opskrifter til aftensmad til den kommende uge - og en kageopskrift til weekenden. Med ugens madplan får du Madens Verdens bud på, hvad du kan lave til...


Torsdag d. 5. September 2024

Noget i ovnen skriver om Mirabellegrød med fløde – rød grød med mirabeller

Mirabellegrød er smagen af sommer og sol, eller sensommersol vel nærmere. En frisk syrlig sød rød grød med mirabeller. Her får du opskriften på den lækreste frugtgrød, der smager skønt med f...

Bare Go' mad skriver om Gisou hvidkålsgryde

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Chokolademuffins

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Rugbrødslagkage

Rugbrødslagkage er en traditionel dansk dessert, som bringer det bedste af vores smag og kultur sammen. Kombinationen af den fyldige rugbrødssmag med flødeskum og syrlig marmelade giver en unik sma...

Det skal smage af noget skriver om Pad Thai

Pad Thai er en af de mest ikoniske retter fra det thailandske køkken. De stegte risnudler kombineret med en perfekt balance mellem sødme, syrlighed, salt og umami skaber en ret, der er både smagful...

Det skal smage af noget skriver om Barbecue marinade

En god barbecue marinade kan forvandle dine grillretter med dybe, søde og røgede smage. Den er perfekt til kød, grøntsager eller tofu, og kan bruges både som marinade og som pensling under tilber...

Det skal smage af noget skriver om Hjemmelavet chutney

Chutney er et skønt krydret tilbehør, der kan løfte både varme og kolde retter. Den perfekte kombination af sødt, surt og krydret gør chutney til et alsidigt indslag på middagsbordet. Chutney k...

Det skal smage af noget skriver om Æblekage: En klassisk dansk dessert

Æblekage er en elsket dansk dessert, der bringer minder om efterår og hyggelige sammenkomster. Den er enkel, men fuld af smag, og består typisk af bløde, søde æbler, knasende rasp eller makroner...

Det skal smage af noget skriver om Risotto med Svampe og Parmesan: Italiensk komfortmad

Risotto med svampe og parmesan er en klassisk italiensk ret, der kombinerer cremet risotto med sauterede svampe og rig smag af parmesan. Denne ret er perfekt som en luksuriøs hverdagsret eller en imp...

Det skal smage af noget skriver om Karrysuppe

Karrysuppe er en skøn kombination af varme krydderier og cremet suppe, der giver både smag og varme på kolde dage. Suppen er enkel at lave, og du kan justere styrken efter din egen smag. Den er ogs...

Det skal smage af noget skriver om Panini: Italiensk Inspireret Grillet Sandwich

Panini er en grillet sandwich, som stammer fra Italien, og som er perfekt til frokost eller en let middag. Den sprøde, grillede brødskorpe og det varme, smeltende fyld gør panini til en favorit for...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er forskellen på müsli, granola, cruesli og alle de andre betegnelser?

I supermarkedernes morgenmadssektion kan man nemt blive forvirret af de mange forskellige typer kornblandinger med navne som müsli, granola, cruesli og flere andre. Men hvad er egentlig forskellen p...

Stinna skriver om Knust kartoffel pizza

Knust kartoffel pizza er en slags pizza, hvor pizzadejen er skiftet ud med knuste ovnbagte kartofler. Så har du en rest kogte… The post Knust kartoffel pizza appeared first on Stinna.

Madfeber.dk skriver om Opdag Verdenen af Hvidvin

Hos Laudrup Vin kan du finde et omfattende udvalg af eksklusiv hvidvin. Uanset om du er på udkig efter en sprød Chardonnay eller en frugtig Sauvignon Blanc, har vi noget for enhver smag. Den Perfekt...

Stinna skriver om Brombærkompot

Brombærkompot er en skøn kompot med brombær, sukker og vanilje. Herhjemme spiser vi den på pandekager eller skyr. Opskrift på brombærkompot Nem… The post Brombærkompot appeared first on S...

Stinna skriver om Indisk dahl med søde kartofler

Indisk dahl med søde kartofler, varme krydderier, røde linser og kokosmælk. Denne indiske vegetarret smager virkelig skønt og er her i en… The post Indisk dahl med søde kartofler appeared f...

Noget i ovnen skriver om Marineret spidskål – salat med rød spidskål og nem marinade

Marineret spidskål er meget nemt at lave og det er en rigtig frisk salat, der passer godt som tilbehør til mange retter. Få en god nem opskrift på spidskål i nem eddike marinade her. Se lige en f...

Bare Go' mad skriver om Asiatisk mørbrad

Ingen forhåndsvisning.

Bagvrk skriver om Rosmarinciabatta – flutes med rosmarin er lækkert til din grillmad

Rosmarinciabatta er nemme at bage og er svaret på dine bønner, hvis du også har en krydderurt stående, du får brugt for lidt. Du kan nemlig bruge alle slags krydderurter i dejen. Om sommeren gror...

www.madforlivet.com skriver om Derfor skal du ikke vælge palmeolie

For femten år siden var min familie og jeg på Borneo, en fantastisk smuk ø med regnskove, smuk natur, formidabel dykning og god mad. Vi havde en uforglemmelig rejse, nok en af de bedste vi nogensin...

www.madforlivet.com skriver om Derfor skal du kun vælge certificeret økologisk palmeolie

For femten år siden var min familie og jeg på Borneo, en fantastisk smuk ø med regnskove, smuk natur, formidabel dykning og god mad. Vi havde en uforglemmelig rejse, nok en af de bedste vi nogensin...

Bare Go' mad skriver om Citronfromage

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Solbærmarmelade

Find hele opskriften på Solbærmarmelade hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Pastinaksuppe

Suppe med sprøde gulerødder og fuldkornstortillaer. Dejlig velsmagende vintersuppe. Overskydende tortillaer er fine til madpakken. Denne opskrift Pastinaksuppe blev udgivet først på Drop Slankeku...


Onsdag d. 4. September 2024

Råvareguiden skriver om Nyd et weekendophold og lad batterierne op sammen med din kæreste

Sponsoreret indhold At tage en pause fra hverdagens travlhed og nyde hinanden i rolige omgivelser er noget, vi alle kan have brug for. Et weekendophold med din kæreste kan være den perfekte mulighed...

Piskeriset på eventyr skriver om Appetizer med vandmelon

Denne appetizer med vandmelon er inspireret af en lille ret, jeg fik på en restaurant i sidste uge (anmeldelsen kommer i weekenden). Her indgik nemlig både vandmelon og lys fisk, og kombinationen va...

www.madforlivet.com skriver om Artiskokhjerter på krydderurtecreme

Artiskokhjerter på krydderurtecreme er en virkelig delikat, velsmagende og let ret, der kan serveres som forret eller tilbehør til middagen. Ingredienser til 4 personer som forret eller tilbehør 30...

Bare Go' mad skriver om Braiserede svinekæber

Ingen forhåndsvisning.

Hashtagmor skriver om Bearnaise kartofler med flanksteak i ovn

Flanksteak i ovn med sprød stegeskorpe serveret med råstegte bearnaise kartofler i ovn med bearnaise smør og en skøn hjemmelavet kold bearnaise dressing. Virkelig lækker og nem opskrift hvis du v...

Stinna skriver om Squash hapsere

Squash hapsere er små, lækre ‘frikadeller’ lavet af squash, vesterhavsost og pankorasp. De er perfekte som en lille snack – så jeg… The post Squash hapsere appeared first on...

Stinna skriver om Sunde kryddermuffins

Sunde kryddermuffins er de lækreste, krydrede muffins med dadler, squash, valnødder og skønne krydderier. De smager skønt af squashkage og er perfekte… The post Sunde kryddermuffins appeared...

Stinna skriver om Sunde kryddermuffins

Sunde kryddermuffins er de lækreste, krydrede muffins med dadler, squash, valnødder og skønne krydderier. De smager skønt af squashkage og er perfekte… The post Sunde kryddermuffins appeared...

Noget i ovnen skriver om Blommekompot nem opskrift – til skyr, ost og brød

Blommekompot er så nemt at lave og det smager skønt på skyr, på/til ost og på brød i stedet for marmelade. Du kan også bruge blommekompotten i kager og desserter. Vi har fået en masse blommer ...

Mad for madelskere skriver om Kartoffelpizza med bacon

Find hele opskriften på Kartoffelpizza med bacon hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – Sushi – A+ Siam Sushi

Indlægget SMAGprisen QR – Sushi – A+ Siam Sushi blev vist første gang den Smag Aarhus.

Smag Aarhus skriver om Er du en ægte fish ‘n’ chips-entusiast? Så læs med her!

Fish ‘n’ chips er en klassiker, der aldrig går af mode. Den sprøde fisk og de gyldne fritter har en særlig plads i mange hjerter. Men hvor finder du den bedste version i Aarhus? Vi har ...

Det skal smage af noget skriver om Hjemmelavet sandwichbrød

Et godt sandwichbrød er grundlaget for en lækker og mættende sandwich. Det skal være blødt, let og luftig, men samtidig have nok struktur til at holde på fyldet uden at blive tungt. Hjemmelavet ...

Det skal smage af noget skriver om Æggekage

Æggekage er en elsket ret i Danmark, der kombinerer enkelhed med smag. Denne tykke, luftige version af en omelet er perfekt til frokost eller en let middag og kan tilpasses med forskellige fyld og to...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kyllingepande med nudler og østerssovs

Mon ikke, det er på tide med en nem og lækker opskrift? En alt-på-én-pande ret? En hverdagsret med smag og lidt spark, som er hurtig og nem at lave? Hemmeligheden er østerssovs – og kylling...

Bare Go' mad skriver om Bagte peberfrugter

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Blommegrød

Ingen forhåndsvisning.

Smag Aarhus skriver om Michelinkok sætter kurs mod Aarhus: Nyt kapitel hos Restaurant Tangkroen med stærkt team

Der sker spændede ting på den aarhusianske restaurantscene! Restaurant Tangkroen er nemlig blevet en Michelinkok rigere, og kan nu præsentere deres nye køkkenchef, Thomas Pasfall. Sammen med et st...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 37

Find hele opskriften på Madplan uge 37 hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Zucchini i ugn med fetaost, citron, mynta och dill

Denna zucchini i ugn med fetaost, citron, mynta och dill serverar jag som ett tillbehör till kött, kyckling och fisk såväl som till vego och kallskuret. Inlägget Zucchini i ugn med fetaost, citro...

Drop Slankekuren skriver om Cremet aspargessauté til mørksej bagt med tomat

En skøn aspargessauté der sagtens kan serveres til meget andet end mørksej. Men det er også en lækker mørksej, som får sin egen unikke smag, fordi tomater og citron trænger ned i kødet. Denne...

Bagning med budget skriver om Flettet rosmarinbrød

Jeg får i denne tid hver uge tilsendt på mail et forslag til madplan for den kommende uge. Det er nu sjældent, at jeg bruger den – men det er altid godt at høre forslag til forskellige grøn...

herzelieb skriver om Hackbällchen Jäger-Art Rezept – mit Pilzen herrlich herzhaft

Hackbällchen Jäger-Art sind für uns Zuhause immer eine willkommene Abwechslung auf dem Essensplan. Der Zusatz „Jäger“ oder »Jäger-Art« hat sich vor vielen Jahren oder Jahrzehnten f...


Tirsdag d. 3. September 2024

Noget i ovnen skriver om Amerikansk blommekage i bradepande – nem opskrift

Amerikansk blommekage i bradepande. Uhm her får du en god nem opskrift på en lækker kage med blommer. Heldige mig. Jeg fik en masse af de gode Victoriablommer af vores søde sommerhusnaboer og stra...

Susanne Pagh skriver om Grøn sommersuppe med bønner

Skøn vegetarisk suppe, der smager af sol og sommer. Det her er en helt enkel grøn sommersuppe med bønner – de grønne mukimame og de hvide cannellini. Sammen med sommerens mest generøse grøntsa...

Stinna skriver om Blomkålsdahl

Blomkålsdahl er den lækreste indiske dahl, hvor der er tilsat revet blomkål til saucen. Det giver ekstra grøntsager og god fylde til… The post Blomkålsdahl appeared first on Stinna.

Smag Aarhus skriver om Friske salatbowls i Aarhus: Her finder du sund take away!

Har du lyst til take away, men ikke den fedtede af slagsen bestående af pizza, burger eller fritter? Så er der heldigvis gode muligheder for sundere take away i Aarhus – i form af salatbowls! ...

Noget i ovnen skriver om Ærtepesto – nem opskrift på pesto med ærter

Ærtepesto smager skønt og så er det super nemt at lave. Her får du en god opskrift på pesto med ærter. En frisk variant til den klassiske pesto. Denne ærtepesto er lækreste tilbehør du kan la...

Gastromad skriver om Salat med stegt kyllingelever

Salat med sprødstegt kyllingelever og quinoa er en lækker sund og alsidig aftensmad. Prøv retten som hovedret. Salater som denne der er både sund og mættende er nemme at lave. Samtidig kan den br...

Mad for madelskere skriver om Bruschetta med smørstegte kantareller og rødløg

Find hele opskriften på Bruschetta med smørstegte kantareller og rødløg hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Tag madkurven på armen

Det er så befriende at tage madkurven på armen og spise i den fri natur i solens varme stråler, en lille luftig brise og fuglesang foroven. Denne opskrift Tag madkurven på armen blev udgivet førs...

Drop Slankekuren skriver om Rösti med fetasalat

Bacon kan udelades, men så skal løg og hvidløg steges i lidt smør eller olie. Baconen kan også erstattes af skinketern, kyllingekød eller lignende. Denne opskrift Rösti med fetasalat blev udgi...


Mandag d. 2. September 2024

Min Madopskrift skriver om Kyllingebryst med mozzarella og bacon

Kyllingebryst med mozzarella og bacon er en af vores opskrifter, som vi gerne anbefaler andre at lave, hvis aftensmaden skal stå på kylling Indlægget Kyllingebryst med mozzarella og bacon blev før...

Stinna skriver om Madpakkemuffins med æble

Madpakkemuffins med æble er små, lækre muffins med smag af æble og kanel. De er kun sødet ganske lidt og er derfor… The post Madpakkemuffins med æble appeared first on Stinna.

Bare Go' mad skriver om Kylling i fad

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Tikka masala – nem opskrift på chicken tikka masala

Tikka masala. Her får du en god opskrift på den populære chicken tikka masala. En lækker indisk gryderet i en skøn tomatsovs med en masse gode krydderier. Hvis du er vild med gode gryderetter, me...

Bare Go' mad skriver om Kødboller i tomatsauce

Ingen forhåndsvisning.

Valdemarsro skriver om Vegetar ramen med svampe og æg

Vegetar ramen med svampe, nudler, grønt og smilende æg i en lækker krydret misosuppe. Det er nemt at lave og det smager super dejligt. Jeg fylder på med mættende svampe, nudler, æg og miso. Miso...

Madens Verden skriver om Kulmule med spinat

Sådan laver du en lækker ret med kulmule, spinat, kartofler og svampe. Her får du en skøn hverdagsret med fisk, men den er også god som gæstemad. Kulmule med spinat, kartofler og og svampe er en...

Bagvrk skriver om Fødselsdagsboller – de bedste og blødeste bamseboller

Ih, det er altså nogle virkelig gode fødselsdagsboller. Hvilken opskrift har du brugt? Mig: “Din, mor:-)” Selvom man bruger akkurat den samme opskrift, vil der altid være små...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Fruentimmerhaderen – tanker fra en udflugt

I går var jeg på udflugt. Igen! tænker du nok, for jeg føjter og farer en del for tiden. Turen i går var en frokost på Svostrup Kro (lækkert!) og et besøg i Grønbæk kirke. Der mødte jeg Fru...

Madens Verden skriver om Ugens vine 36: Topkøb til 29,- og til 159,-

Vinkender Jan Sørensen har bladret gennem supermarkedernes tilbudsaviser og udvalgt de bedste vintilbud til dig i denne uge 36, 2024. Når du kan få en god hvid verdejo til 29, en herlig sydafrikane...

Madens Verden skriver om Steak med svampesauce

Sådan laver du steak med svampesauce, spinat og kartofler. Lækker ret som gæstemad eller rigtig god mad i weekenden. Rimelig nem at lave. Steak med svampesauce er en lækker gæsteret og weekendmad...

Smag Aarhus skriver om Smag på verden i Bazar Vest: Oplev Aarhus’ kulinariske madmekka

Denne artikel er lavet i samarbejde med Bazar Vest Oplev et unikt madmekka i Bazar Vest. Her bliver du mødt af en verden af smagsoplevelser og kulturel mangfoldighed. Aarhus er kendt for sin mangfold...

Landleys Kok skriver om Kikärtsbiffar med morot och curry

Dessa goda kikärtsbiffar med morot och curry gör jag utan ägg. Spana gärna in mina knep till hur man får vegobiffarna att hålla ihop och inte gå sönder. Inlägget Kikärtsbiffar med morot och ...

Mad for madelskere skriver om Solsikkerugbrød

Find hele opskriften på Solsikkerugbrød hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Kyllingens pikante lår med bønne-kartoffelsalat

Kyllingelårene bliver så lækre, saftige og smagfulde, når de tilberedes på denne måde. Bønne-kartoffelsalaten kan bruges som tilbehør til mange andre retter. Denne opskrift Kyllingens pikante ...

Bare Go' mad skriver om Kan man fryse fløde?

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Kanelkage

Ingen forhåndsvisning.


Søndag d. 1. September 2024

Bare Go' mad skriver om Flødekartofler

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Blomkålssuppe

Ingen forhåndsvisning.

Vinexpressen.dk skriver om Weingut Frey rykker for vildt på pinot noir

Det er ikke mange år siden, at pinot noir fra Baden var en dødssejler. Høj alkohol, overmodne druer og for meget fadlagring. I dag er The post Weingut Frey rykker for vildt på pinot noir first app...

Noget i ovnen skriver om Grove æbleboller med havregryn – nem opskrift

Grove æbleboller med havregryn og kanel. Her får du en god nem opskrift på æltefrie grovboller med revet æble, mandler og kanelsukker. Har du også mange æbler i haven? Så har jeg et godt tip t...

Piskeriset på eventyr skriver om Dansk bao

Jeg har fundet på en dansk bao – eller rettere en bao med fyld fra det danske køkken. Og ja, det kan virke en anelse skørt, men nu er månedens benspænd netop en god anledning til sjove eksp...

billigeopskrifter.dk skriver om Første halvdel af september

Vi tager en halvdel af gangen, men fryseren er fyldt og grøntsagskasserne er fyldt, Jeg elsker når jeg kan se at der er til laaaang tid. Der skal syltes masser af blommer, brombær og hindbær ̵...

Mad for madelskere skriver om Smørstegte kantareller

Find hele opskriften på Smørstegte kantareller hos Mad for Madelskere.


Lørdag d. 31. August 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Chums Vinbar

Chums Vinbar ligger ret tæt på Nørreport Station, og derfor var den et oplagt mål, da jeg skulle finde at mødes med gemalen efter endt arbejdsdag (eller rettere arbejdsuge, eftersom det var en fr...

Noget i ovnen skriver om Æbletærte i airfryer med nem mørdej – sprød lækker tærte

Æbletærte i airfryer. Uhm her år du opskriften på en sprød lækker tærte med æbler. Tærten er med mørdej og kondenseret mælk som tærtefyld. Skønt at man så nemt kan lave en hurtig lille k...

Bare Go' mad skriver om Citronkage

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Cæsarsalat

Find hele opskriften på Cæsarsalat hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sensommerkrukker med hibiscus

Hibiscus er en plante, der hører til i de varmere egne. Den er ikke vinterhårdfør hos os. Men derfor kan den alligevel pynte ude fra omkring Grundlovsdag og lige til frosten igen truer. Efter rundv...

Anna-mad skriver om Madplan uge 36

Selvom jeg er ked af, at sommeren allerede er ovre, så hjælper det lidt på det, at vi går ind i efteråret, der byder på så mange lækre råvarer i sæson. Æbler, svampe, græskar og meget mere...

Landleys Kok skriver om Paj med kronärtskocka, broccoli, getost och pesto

Denna paj med kronärtskocka, broccoli, getost och pesto är så god! Och den är lättlagad. Den är helt klart en av de godaste pajerna i Landleys kök. Inlägget Paj med kronärtskocka, broccoli, g...

Bare Go' mad skriver om Tzatziki

Ingen forhåndsvisning.

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 36

Mandag: Kartoffelgratin. Kålsalat til. Tirsdag: Black bean chili Onsdag: Tacos med bønner (vi genbruger en rest fra dagen før) Torsdag: Frisk pasta med svampesovs. Fredag: Pizza.

herzelieb skriver om Käsekuchen mit Kartoffel-Mandelboden Rezept

Als Käsekuchen Fan habe ich etliche Rezepte – hier ist ein uraltes Rezept unserer Oma. Sie hat diesen Käsekuchen mit Kartoffel-Mandelboden immer Not-Käsekuchen genannt, denn er wurde in einer...


Fredag d. 30. August 2024

Bare Go' mad skriver om Karbonader i fad

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 36 – få opskrifter her

Madplan uge 36. Her får du en masse lette opskrifter på nem aftensmad til en ny uge. Det er blevet sensommer og vejrudsigten lover sol og sommer den næste uge, hvor er det bare skønt! Så dejligt ...

Hashtagmor skriver om Madplan 01.09.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Bare Go' mad skriver om Spaghetti carbonara

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Aperol Spritz

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Persilledressing – nem opskrift på hvid dressing m. persille

Persilledressing er en lækker frisk dressing du kan bruge som tilbehør til salater, bagte kartofler, kartoffelsalat, pastasalat? Her får du en god nem opskrift på hvid creme fraiche dressing med p...

Madens Verden skriver om Millionbønner

Sådan laver du en lækker omgang millionbønner. En nem, hurtig og velsmagende sammenkogt ret med masser af sorte bønner. Serveret med mos. Millionbønner med sorte bønner er en virkelig lækker re...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 36 (2024).

Vel hjemme fra ferie glæder jeg mig til igen at tage fat på hverdagen med en madplan til uge 36. Det er blevet september, men den første spæde del af efteråret er jo nærmest bare en forlængelse...

Noget i ovnen skriver om Asiatisk agurkesalat – nem opskrift på spicy agurkesalat

Asiatisk agurkesalat smager så godt. Det må du prøve. Her får du opskriften på spicy agurkesalat med asiatisk dressing. Salaten er meget nem og hurtig at lave. Den kan være klar på få minutter...

Stinna skriver om Æblesirup

Æblesirup er en sød sirup med smag af æble. Æblesiruppen er utrolig nem at lave og er den perfekte sirup til efterårets… The post Æblesirup appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Æblevafler

Æblevafler er lækre, søde vafler med æble og kanel. Disse vafler er en perfekt snack til madpakken eller eftermiddagskaffen. Opskrift på æblevafler… The post Æblevafler appeared first on ...

Valdemarsro skriver om Salat med bagt blomkål og kikærter

Salat med bagt blomkål og kikærter er en lækker måltidssalat, som kan spises blot som den er, og med de mættende kikærter og lækre croutoner, så behøver man ikke andet tilbehør, da salaten m...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bagte gulerødder med hvidløg og parmesan

Man kan altid bruge en opskrift på ‘noget med gulerødder’. Gulerødder er en af de dejligt anvendelige grøntsager, man kan bruge på rigtig mange forskellige måder, og de smager altid ...

Bare Go' mad skriver om Græsk salat

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Æblegrød

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Limoncello spritz

Find hele opskriften på Limoncello spritz hos Mad for Madelskere.

Vinblog skriver om Herzog – en éner i Marlborough

Nogle gange falder man over det ukendte guld, som vi alle burde kende. Hans Herzog fra New Zealand var for mig sådan en oplevelse forleden. Det er vine som fremstilles i små mængder, i en stil som ...

Drop Slankekuren skriver om Pasta med aspargessovs og røget laks

En lille, let ret. Hurtigt lavet og hurtigt spist :-) Man kan også anvende friske asparges eller dåseasparges i stedet for dem på glas. Denne opskrift Pasta med aspargessovs og røget laks blev ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 giver dig syv opskrifter, så du kan lave nem og velsmagende aftensmad hele den kommende uge. Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så kan du få hjælp her...


Torsdag d. 29. August 2024

Louises Madblog skriver om Pulled Pork

Pulled pork smager helt fantastisk! Pulled pork laves ved at man giver en nakkefilet en god rub med krydderier og så langtidssteger man kødet ved 100 grader i cirka 12 timer. På den måde får du d...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Artikel om denne del af landet i The Guardian

En gang i forsommeren, en våd omgang, havde vi besøg af journalisten Dixe Wills og hans rejsemakker. De var på en flerdages cykeltur rundt i området og besøgte Alrø, Endelave, Hjarnø, Horsens s...

Min Madopskrift skriver om Blomme galette med brombær

Denne skønne sommerkage, sommerdessert, er så nem at lave og smager SÅ godt, at hvis man har adgang til blommer, så er den et must at lave. Indlægget Blomme galette med brombær blev først udgiv...

Noget i ovnen skriver om Salat med edamamebønner – nem opskrift med edamame bønner

Salat med edamamebønner. Her får du en god nem opskrift med de sunde grønne edamame bønner, eller grønne sojabønner, som de også kaldes. I dag har jeg prøvet at lave en nem salat med bønnerne...

Bare Go' mad skriver om Brownie

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Sådan bager du med tørgær

Ingen forhåndsvisning.

www.madforlivet.com skriver om Hvidløg er havens penicillin

Hvidløg er havens penicillin. Derfor er det også lige nu, i den kolde og mørke tid, at vi kan få optimal gavn af hvidløgs mange sygdomsforebyggende egenskaber. Hvidløg betegnes som en krydderurt...

Landleys Kok skriver om Zucchinipakoras med vitlöksris, råkostsallad och srirachasås

Denna middagsrätt bestående av zucchinipakoras med vitlöksris, råkostsallad och srirachasås är bara så god! Det är helt klart en av mina nya favoriter. Inlägget Zucchinipakoras med vitlöksri...

Drop Slankekuren skriver om Schnitzler med rodfrugter

En lidt anderledes ret da der er cola i. Colaen kan erstattes med vand, men retten er bestemt værd at afprøve med cola. Denne opskrift Schnitzler med rodfrugter blev udgivet først på Drop Slankeku...


Onsdag d. 28. August 2024

www.madforlivet.com skriver om Dine tanker og følelser kan påvirke dig fysisk…

Du kender det sikkert godt, nervøsitet, angst, tristhed eller stress kan ofte mærkes i maven. Udtryk som at have “sommerfugle i maven” eller kvalme og ondt i maven viser os, at der er en tæ...

Bare Go' mad skriver om Paprikagryde

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Kartoffelsalat

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Strandkage

Find hele opskriften på Strandkage hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hibiscus, dipladenia, julestjerner og lavendler -besøg hos Graff Breeding

Alene i navnet Graff Breeding hører man, at her ikke er tale om et helt almindeligt gartneri, men om en forædlingsvirksomhed. En vidensvirksomhed. En forskningsvirksomhed. En international virksomhe...

Noget i ovnen skriver om Hvidløgs croissanter – mini kuvertbrød af croissant på dåse

Hvidløgs croissanter - prøv de lækre mini kuvertbrød af croissantdej på dåse. Mini croissanter. Ej se lige hvad jeg har lavet af en dåse croissantdej. De fineste, lækreste små bløde sprøde ...

Stinna skriver om Pærepandekager

Pærepandekager er lækre, søde pandekager med pære og kardemomme. De er perfekte til morgenmad eller en lille sød eftermiddagssnack. Opskrift på pærepandekager… The post Pærepandekager ap...

Anna-mad skriver om Æble røsti pandekager

Opskrift på æble røsti pandekager. Jeg elsker røsti, og jeg elsker pandekager, så jeg tænkte “hvorfor ikke kombinere de to?”. Jeg har både spist og lavet almindelige røsti med kart...

Valdemarsro skriver om Pico de gallo

Den sprøde friske mexicanske pico de gallo er så lækker og skal tilberedes af solmodne tomater fyldt med smag. Vores sommerhus bugner af tomater lige nu, så denne lækre salat er en af mine favori...

Bare Go' mad skriver om Æggekage

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Hjemmelavet rugbrød

Rugbrød er en af de mest ikoniske danske fødevarer, og at bage det selv bringer en særlig tilfredsstillelse. Med sin tætte krumme, fyldige smag og sprøde skorpe er hjemmelavet rugbrød en perfekt...

Bagvrk skriver om Søde sensommerminder: Blommetærte med mandler er en himmerigsmundfuld

Træerne bugner med blommer. Brug nogle af dem til den skønneste blommetærte med mandelfyld. Det bliver ikke bedre. Det er sensommer og blommesæson. Men blommetærten fortjener også at blive bagt ...

Bare Go' mad skriver om Clotted cream

Ingen forhåndsvisning.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus’ bedste cocktail og drinks her

Vi er glade for at præsentere de 10 nominerede til den bedste cocktail eller drink i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. o...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus’ bedste sushi her

Vi er glade for at præsentere de 10 nominerede til den bedste sushi i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. november, så st...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 36

Find hele opskriften på Madplan uge 36 hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Jordbær caipirinha

Sådan laver du en lækker jordbær caipirinha. Skøn brasiliansk cocktail med jordbær, cachaca, lime og sukker. Den kan også laves med hvid rom. Jordbær caipirinha, eller strawberry caipirinha, er...

Smag Aarhus skriver om Guide: Her er 5 historiske restaurantoplevelser i Aarhus

Vil du gerne opleve en bid af Aarhus’ historie over en bid mad? Så sæt dig til bords på en af disse fem historiske restauranter. Læs også: Vi guider: 4 steder du skal spise i Festugen St. Pauls...

Bagning med budget skriver om En lille pose til strik

Det er blevet ret populært at sy muleposer, indkøbsnet og små poser til alverdens krea-projekter. Og det er bare så fint, for hver gang spares der jo en plastikpose. Jeg har før syet et par mulep...

Drop Slankekuren skriver om Broccolipålæg

En rest broccoli – og stokken bør ikke gå til spilde – eller en anden grøntsagsrest. Brug den i dette smørrepålæg. Denne opskrift Broccolipålæg blev udgivet først på Drop Slankekuren.

herzelieb skriver om Hot Dog Muffins Rezept – ein besonderes Fingerfood

Wir sind riesengroße Fans des dänischen Fastfoods und mit diesem Hot Dog Muffins-Rezept können wir es als Fingerfood oder Partyfood zu vielen Gelegenheiten genießen und unser Lieblingsessen für u...


Tirsdag d. 27. August 2024

Bare Go' mad skriver om Pommes frites

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Hollandske pandekager med bacon – sprøde og lækre

Hollandske pandekager med bacon er så lækre. Hvis du ikke har smagt bacon pandekager før, så må du absolut prøve at bage en portion. Her får du min opskrift. For mange år siden havde jeg en ho...

Bare Go' mad skriver om Focaccia brød

Ingen forhåndsvisning.

www.madforlivet.com skriver om Vær varsom med tamponer

Kære medsøstre, en helt ny undersøgelse fra Berkeley School of Public Health har vist, at tamponer fra 16 forskellige populære mærker indeholder toksiske metaller som bly, arsen og cadmium. Dette...

Hashtagmor skriver om Hotdogtærte – en nem børnevenlig tærte opskrift med pølser

Efteråret og vinteren hos os er altid fyldt med forskellige spændende og lækre tærter. Jeg har flere gange tænkt på at lave en hotdogtærte som jeg tænkte ville være smart til nogle af alle de...

Stinna skriver om Pæremuffins med marcipan

Pæremuffins med marcipan og kardemomme er lækre, saftige muffins med den lækreste smag. De er nemme at lave og er perfekte til… The post Pæremuffins med marcipan appeared first on Stinna.

Helt op til månen skriver om Oplev det ægte Thailand: En guide til en sikker og hyggelig ferie

Oplev det ægte Thailand: En guide til en sikker og hyggelig ferie Thailand er en destination fyldt med kulturelle skatte, naturskønne landskaber og masser af gæstfrihed. At planlægge en hyggelig o...

Mad for madelskere skriver om Bagels med laks og flødeost

Find hele opskriften på Bagels med laks og flødeost hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om Nyt spisested i hjertet af Aarhus: Besøg Bird Bird Thai i Banken

Nu er der godt nyt for alle, der elsker det thailandske køkken! Det populære thailandske spisested, Bird Bird Thai Food, udvider nemlig med endnu en lokation! Denne gang er det i det spritnye Banken...

Landleys Kok skriver om Vegansk mangoldsoppa med soltorkade tomater

Odlar du mangold och undrar vad du ska göra med den? Laga en vegansk mangoldsoppa med soltorkade tomater. Denna soppa är även laktosfri och glutenfri. Inlägget Vegansk mangoldsoppa med soltorkade ...

Drop Slankekuren skriver om Pasta med tunsauce

Mild og cremet sauce, lækker smag, nemt at tilberede. Eneste gene er, at bliver det bliver hurtigt koldt pga. den kolde – men lækre – sauce. Denne opskrift Pasta med tunsauce blev udgivet førs...

Madens Verden skriver om Wienergryde

Den nemme opskrift på klassisk wienergryde. En populær hverdagsret, hvor hele retten med grøntsager og små frikadeller laves i samme gryde. Wienergryde er en klassisk gryderet fra det østrigske o...


Mandag d. 26. August 2024

Bare Go' mad skriver om Ciabatta

Ingen forhåndsvisning.

Piskeriset på eventyr skriver om Morgenmads-bao

Denne morgenmads-bao er selvfølgelig et eksperiment fra mit bao-benspænd. Jeg bruger ikke kun månedens benspænd til at blive klogere på et emne men også på at udfordre det og skabe nye koncepte...

Madmagasinet skriver om Mad til bryllup

At planlægge mad til et bryllup er en af de vigtigste og mest spændende opgaver i bryllupsplanlægningen. Det er en chance for at imponere gæsterne og skabe en mindeværdig oplevelse, som de vil ta...

Stinna skriver om Bagt tomatsauce

Bagt tomatsauce med friske tomater, basilikum og piskefløde. Denne tomatsauce er fyldt med smag, men er samtidigt utrolig nem at lave. Opskrift… The post Bagt tomatsauce appeared first on Stinn...

Stinna skriver om Efterårspandekager

Efterårspandekager med æbler, kanel og kardemomme. Disse pandekager smager helt fantastisk og er især gode til efteråret, hvor der er æbler at… The post Efterårspandekager appeared first o...

Bare Go' mad skriver om Spaghetti med kødsovs

Ingen forhåndsvisning.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – isætning af ny hoveddør

Du tænker måske, at vi har danderet sommeren væk, eventuelt med en enkelt afstikker til Maldiverne, før det er for sent, et par charterture plus det løse.Så har du ikke helt ret. Ovenpå en hist...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Pragtlilje – nu for fjerde gang

Den blomstrer igen. Pragtliljen. For fjerde gang. Sådan en knold er altså værd at investere i, hvis man kan lide eksotiske planter i drivhuset – og det kan jeg. Vores drivhus er en blanding a...

Madens Verden skriver om Stegt spinat

Få den nemme opskrift på stegt spinat. Sauteret spinat stegt på panden sammen lidt rødløg, hvidløg og citronsaft. Nem og hurtig at lave. Jeg elsker stegt spinat som tilbehør til mange retter, o...

hannemad skriver om Grove grøntsager med torsk

Denne ret med grove grøntsager og bagt torsk er en nem og sund ret. Sløn som en hverdagsret på en travl hverdag. The post Grove grøntsager med torsk appeared first on hannemad.dk.

Bare Go' mad skriver om Culottesteg i airfryer

Ingen forhåndsvisning.

Valdemarsro skriver om Millionlinser

Lækker og nem opskrift på millionlinser som er den vegetariske udgave af millionbøf med kartoffelmos med blomkål. En nem og budgetvenlig ret. Her er masser af umami fra svampe og linser og en læk...

Bagning med budget skriver om Bananbrød

Indtil for ganske nyligt havde jeg ikke smagt et bananbrød. Men i forrige uge spillede jeg til gudstjeneste på det lokale plejehjem, og der blev der til kaffen serveret et bananbrød. Og det smagte ...

Mad for madelskere skriver om Ranch Dressing

Find hele opskriften på Ranch Dressing hos Mad for Madelskere.

Bare Go' mad skriver om Hvad er al dente?

Ingen forhåndsvisning.

Drop Slankekuren skriver om Gryderet med øl

Denne ret er et klart hit, alene bare fordi der er kartoffelmos som tilbehør, det er helt sikkert et hit her hos os – for alle. Denne opskrift Gryderet med øl blev udgivet først på Drop Slankek...


Søndag d. 25. August 2024

Bare Go' mad skriver om Kanelstang

Ingen forhåndsvisning.

Madens Verden skriver om Brombærmuffins

Skøn opskrift på brombærmuffins, der smager himmelsk godt. Store og luftige muffins med brombær, der er lidt sundere, da de er bagt uden smør. Store og luftige brombærmuffins, der smager himmels...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 35

Mandag: Mexi-plade Tirsdag: Tortellinisuppe Onsdag: Rester eller improvisation Torsdag: Omelet med svampe og Bønnesalat Fredag: Østershattekebab

Bare Go' mad skriver om Den du ved nok kage

Ingen forhåndsvisning.

Landleys Kok skriver om Paprikaröra med chili och vitlök

Denna paprikaröra med chili och vitlök påminner om den kanariska såsen Mojo Rojo. Den är både glutenfri, lite nyttigare, vegansk och laktosfri. Inlägget Paprikaröra med chili och vitlök dök ...

Bare Go' mad skriver om Bedstefars skæg

Ingen forhåndsvisning.

Vinexpressen.dk skriver om Vild standard-bourgogne fra tidligere politimand

I gamle dage var standard-bourgogne noget tyndbenet pjask, men den tid er forbi. Kendte og ukendte producenter har fundet formlen til at få en generisk The post Vild standard-bourgogne fra tidligere ...


Lørdag d. 24. August 2024

Madens Verden skriver om Bagte figner

Bagte figner med honning og vaniljeis er en skøn dessert, som er nem at lave og smager forrygende. Se opskriften her. Bagte figner med vaniljeis er er en af mine yndlingsdesserter, som smager fantast...

Madens Verden skriver om Mexicansk one pot

Lav en skøn mexicansk one pot, der smager himmelsk godt. Opskriften er bla. med sorte bønner, majs og kylling. Og så er den nem at tilberede. Så er der mexicansk one pot for alle pengene, og her f...

Louises Madblog skriver om Vindruegelé

Vindruegelé er en lækker og nem opskrift, der giver dig mulighed for at bruge vindruer, som du måske har i overskud. Det er synd at lade dem gå til spilde, og gelé er en fantastisk måde at bruge...

Anna-mad skriver om Madplan uge 35

Vi er ved at nærme os starten af efteråret, hvilket betyder helt nye og lækre sæsonvarer som græskar og æbler og svampe. Inden da synes jeg lige, at vi skal give plads til eksempelvis kål, blom...

Bare Go' mad skriver om Vikingegryde

Ingen forhåndsvisning.

Madens Verden skriver om Ugens vine: God riesling blandt 19 topkøb

Flere gode hvidvine i ugens vine, skriver vinkender Jan Sørensen, som bedømmer udvalgte tilbudsvine fra supermarkederne i denne uge 35, 2024. Deres vinkender elsker hvidvin og ikke mindst druen ries...

herzelieb skriver om Eierlikör-Marmorkuchen – ein saftiger und lockerer Gugelhupf

Ein saftiger Eierlikörkuchen erinnert mich immer an unsere Oma. Und auch der Eierlikör-Marmorkuchen hatte bei unserer Großmutter einen festen Platz auf dem Kuchenbuffet oder dem Kaffeetisch. Denn f...


Fredag d. 23. August 2024

Hashtagmor skriver om Madplan 25.08.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 35 (2024).

Så blev det endelig vores tur til at holde en sen sommerferie, og i weekenden tager vi en tur til Rhodos. Men selvom jeg holder ferie, så skal I selvfølgelig ikke snydes for en madplan til uge 35, ...