Når (mad)bloggere støtter hinanden (Opdateret)

Nadia med hendes vinderopskrift (forhåbenligt) i den Irske opskriftkonkurrence.

De seneste dage har jeg oplevet noget jeg vil kalde både fantastisk og relativt unikt blandt de danske madbloggere. Den danske madblogger Nadia fra bloggen foodfanatic.dk bor for tiden i Irland hvor hun studerer. For nogle dage siden kom det frem at hun havde stillet op i en online opskrift/kokkererings konkurrence som er arrangeret af firmaet Cully & Sully hvor man kan være heldig at vinde et kokkeskole ophold til en værdi på omkring 90000kr. Det er der for så vidt ikke noget mærkeligt eller fantastisk ved – og dog!

For inden folk endnu havde fået mulighed for at stemme på Nadia som vinder, så havde flere danske madbloggere valgt at skrive et support-indlæg om konkurrencen. Her kan bl.a. nævnes madbloggene Klidmoster.dk, Piskeriset, kokkekniven.dk, Anerkisten ægte kogebog, Mums-filibaba, Mad Magasinet og Grydeskeen.dk som alle støttede op om den gode sag.

facebook og twitter slog jungletrommerne også et slag for Nadias sag og da det så endelig blev muligt at gå ind og stemme på siden, ja så har det indtil nu givet Nadia omkring 1000 stemmer på under en uge.

Der er dog en 3 uger endnu hvor det er muligt at stemme og selv om Nadia fører konkurrencen lige nu, ja så er nr 2 og 3 lige i hælene på hende.

Derfor vil vi hermed opfordre DIG til at stemme på Nadia’s ret så vi kan få en dansk madblogger som vinder i den Irske opskrift konkurrence. Samtidigt er DU med til at opfylde Nadias største drøm, nemlig at komme på det kokkeskole ophold der muligvis kan sætte endnu mere skub i hendes kokkedrømme.

Alt det kræver for at du kan stemme er, at du har en facebook konto. Man stemmer nemlig ved at gå ind på denne side og trykke på den lille facebook Like-knap over billedet. Når du har gjort dette, så har du afgivet en stemme.

Tak for supporten.

Status 1.november:

Status er pt at Nadia er røget ned på en andenplads. Førstepladen havde her til morgen 1618 stemmer, Nadia havde 1580 og tredjepladsen havde 1157.  Så bliv endelig ved med at stemme og spred dette link til dine venner og bekendte. Der er kun behov for et enkelt klik fra deres side af, så hvorfor ikke støtte op om Nadia? http://bit.ly/907M4n

Synes du om dette indlæg?

4 svar til “Når (mad)bloggere støtter hinanden (Opdateret)”

 1. […] This post was mentioned on Twitter by larsbachmann, Kim Schulz, Nadia, Lars Kiilerich, Madblogs.dk and others. Madblogs.dk said: Nyt på Madbloggen: Når (mad)bloggere støtter hinanden: http://foodblogs.dk/9WYbf4 #madblogsdk […]

 2. Klidmoster siger:

  Det er så fedt at Nadia får så stor opbakning og hjælp til at opnå sin ønskedrøm. Er der mon nogen der kender nogen der kan hjælpe os med at skabe en endnu større hype omkring afstemningen? Aviser, dagblade eller måske morgen-tv? Hvis flere danskere hørte om konkurrencen ville det jo kunne generere en masse stemmer.

 3. Tjek vores nye messe ud – Den Bæredygtige Familie, her er det muligt at lave økologisk mad over bål med Den Økologiske Madkaravane.
  Endvidere vil der kunne opleves en masse aktiviteter, konkurrencer og workshops.

  Anders Lund Madsen vil komme og fortælle om hans holdning til klima og miljø, og Jytte Abildstrøm vil med sin sprudlende personlig slå et slag for økologien.

  Alt dette foregår d. 13. – 14. nov. 10-17 i Fredericia Messecenter.

 4. […] lidt snak med journalisterne på DR1 kom vi dog pludselig ind på historien om Nadia der er med i stor Irsk mad konkurrence og den var de vilde med. Vejen fra ord til handling var kort, og inden længe var Nadia inviteret […]

Skriv en kommentar