Invitation: Smag på verdens dyreste burger og snak med Burger Kings chefkok (stadig frie pladser)

Verdens dyreste burger

Burgerkings "Verdens dyreste burger"

Så er der fundet ny dato for dette arrangement – 18. Maj

Nu hvor askeskyen har lagt sig er det igen blevet muligt at få Mark Dowding til Danmark . Derfor bliver I madbloggere igen givet den mulighed at komme til dette spændende arrangement.

Madblogs.dk vil i samarbejde med Burger King invitere en håndfuld madglade bloggere til et arrangement, hvor fordomme om fastfood kan sættes på prøve.

Den 20. april kommer chefkokken Mark Dowding nemlig på et sjældent besøg i Danmark for at tale om sit daglige arbejde som leder af Research & Development hos Burger King.
5 madbloggere kan få mulighed for at møde og interviewe Mark Dowding – manden bag Verdens Dyreste Burger – til deres blog, når han holder gå-hjem-frokost-møde med et lille udvalg af danske bloggere.
Her vil han vise, hvordan han til dagligt arbejder med at udvikle forskellige nyskabende og grænseoverskridende fastfoodprodukter.

Blandt mange andre farverige produkter til fremvisning og smagning vil Mark Dowding og hans Magnificent Seven køkken-crew tilberede eksemplarer af en række madperler fra grilluniverset.

På menuen er blandt andet den legendariske ’Verdens Dyreste Burger’, ’Bourbon Glazed Wings’, ’Corndogs & Purple Mustard’ og ’Mango & Passion Dessert Shots’.
Så som deltager skal du pakke kuglepennen, den skarpe tunge og de forudindtagede holdninger og møde op til et event, der vil forbløffe og forbøffe dig.

Arrangementet foregår:
Burger King, Waves Storcenter, Over Bølgen 20, 1. sal 3, Greve 18. maj kl. 16.00

INFO:

Det er tiltænkt at I som bloggere får lov at interviewe Mark, så det anbefales, at man inden fremmøde er forberedt med spørgsmål. Hvad du spørger om er helt op til dig, og det står dig frit for, hvad du vil skrive om arrangementet bagefter. Meget vil foregå på engelsk, så du skal derfor kunne forstå og tale dette sprog.

Arrangementet er gratis og tilmelding er efter “først til mølle” princippet. Der er plads til 5 personer.

Tilmelding foregår ved at skrive navn, e-mail og evt. telefonnummer til os via kontaktformularen her på siden.

De heldige deltagere vil få direkte besked via e-mail.

Update 14/4:

Der er stadig et par pladser fri til dette arrangement.
Update 16/4:
Burger King har tilbudt at godtgøre op til 300kr af eventuelle rejseudgifter, så gem kvittering fra taxa/tog/bus.
UPDATE 17/5:
Der er stadig ledige pladser til dette arrangement. Sidste tilmeldingsfrist er i aften kl 23.

Synes du om dette indlæg?

Tags: , , , , ,

2 svar til “Invitation: Smag på verdens dyreste burger og snak med Burger Kings chefkok (stadig frie pladser)”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Kim Schulz. Kim Schulz said: Invitation: Smag verdens dyreste burger og snak med Burger Kings chefkok fra USA. – http://madblogs.dk/madbloggen/?p=266 […]

Skriv en kommentar