Arkiv for april 2013

Miele afholder Madblogger konkurrence/arrangement

onsdag, 17. april 2013

Konkurrence_Madbloggere

I februar afholde Miele en konkurrence/event for madbloggere som viste sig at være en stor success. Derfor gentager de nu successen og inviterer madbloggere med til Madblogger konkurrencen 2014. Selv om det først er næste år, så er der allerede nu åbnet for tilmelding. Det er først-til-mølle, så det er bare med at få tilmeldt sig hvis man ønsker at være med.

Konkurrencen gennemføres kun såfremt der er mellem 16 og 32 deltagere. Tilmelding sker efter “først-til-mølle”-princippet.
Ved tilmelding bedes du oplyse navn, adresse, tlf. nr. og e-mail adresse.

Tilmeld dig på gallery@miele.dk. Mrk.: Madblogger.

Læs mere her:

http://www.miele.dk/dk/husholdning/35598_50054.htm

 

TV-2 takker madbloggerne

mandag, 15. april 2013

I flere år har pressen set sådan lidt ned på os mad-bloggere, men på det seneste er der virkeligt sket en forandring.

For nogle uger siden blev en flok mad-bloggere således inviteret, som de eneste,  til at møde deltagerne i TV-2s nye madprogram, Cecilie og Madklubben.

Det var slet ikke noget dumt træk fra deres side af – specielt set i lyset af, at det rent faktisk er et fornuftigt program de har fået sammensat.

Cecilie og Madklubben viser kokkenes glæde ved madlavningen, deres eksperimenterende ideer og ikke mindst deres små drillerier og indbyrdes konkurrencer. Alt dette uden at miste fokus på det primære – nemlig maden!

Madbloggerne var på forhånd positive omkring programmet (ud fra det 15min uddrag de fik lov at se) og efter første afsnit var der ingen tvivl: madbloggerne elsker Cecilie og Madklubben.

Her er et lille udsnit af hvad de forskellige madbloggere har skrevet om programmet:

Det er jo flotte ord hele vejen rundt og det har TV-2 selvfølgelig også bemærket. Derfor har de også smidt lidt link-love og omtale i den anden retning i form af følgende nyhed på deres side:

http://go.tv2.dk/articlemad/id-67129814:madbloggerne-elsker-cecilie–madklubben.html

 

Det er dejligt at se at pressen endelig har fået øjnene op for hvor effektivt det er, at benytte madbloggerne og samtidigt hvor vigtigt det er at spille efter blog-verdens regler (Omtale går ikke kun én vej)

Vi ser frem til de næste afsnit af Cecilie & Madklubben og håber på mere af den slags i fremtiden.