Arkiv for december 2011

Konkurrence: Vind kasse fra Aarstiderne og støt Afrika

mandag, 12. december 2011

Her på madblogs.dk går vi generelt ind for gode tiltag der hjælper folk der er mere i nød end vi er. Derfor har vi valgt at bakke op om denne lille konkurrence fra Aarstiderne hvor man kan vinde deres nye kasse “Afrikassen”. 

VIND EN AFRIKASSE – EN NY KASSE FRA AARSTIDERNE

Afrikassens indhold Aarstiderne er gået sammen med Dansk Flygtningehjælp, CARE, Solhjulet og Imperiet.dk om at lave ‘AfriKassen’, der indeholder økologiske råvarer af høj kvalitet fra Uganda leveret lige til din dør. Du kan finde eksotiske krydderier og tørret frugt, masser af bønner af forskellige sorter og lækker kaffe.

Vi har samlet nogle af de bedste afrikanske økologiske råvarer i AfriKassen – både fordi kvaliteten i orden – men også fordi handel med Afrika sikrer små lokale bønders hverdag og giver dig smagsoplevelser og sunde inspirerende råvarer ud over det sædvanlige. Samtidig går der 30 kr. for hver solgt kasse til Dansk Flygtningehjælps og CAREs arbejde ude i verden.
Nu har du muligheden for at vinde en AfriKasse som bliver leveret lige til din dør i det nye år, så du kan tilføje en grå januar måned et eksotisk pift!

Det eneste du skal gøre er, at svare på følgende spørgsmål:
Hvor mange vaniljestænger følger med AfriKassen?

 

Skriv svaret i en mail til afrikassen@drc.dk inden den 22.12.2011

Husk at opgive navn og adresse sammen med besvarelsen.

Du kan læse mere og købe AfriKassen her:  http://www.aarstiderne.com/Afrika/AfriKassen.aspx