Arkiv for februar 2011

Opskrift-konkurrence for madbloggere – Vind 15000kr

tirsdag, 1. februar 2011

Så er det tid til endnu en konkurrence for danske madbloggere. Denne gang er det firmaet Olivado som står bag og præmien er rigtigt fin. Herunder kan du læse mere om konkurrencen samt hvordan du tilmelder dig den.

Olivado Opskriftskonkurrence for madbloggere


Madbloggere leverer uundværlig inspiration til de danske køkkener, og det vil Olivado præmiere. I dag skyder Olivado en opskriftskonkurrence for alle danske madbloggere i gang. Hovedpræmien er 15.000 kr. og en plads i den første e-kogebog med opskrifter udviklet af madbloggere.

Mere end hver anden dansker savner inspiration til madlavningen i det daglige, viser undersøgelser. Det vil Olivado imødekomme med en opskriftskonkurrence, der både sætter fokus på de mange lækre og inspirerende opskrifter madbloggerne udvikler og samtidig viser danskerne avocadooliens anvendelighed i den daglige madlavning.

Alle med en madblog kan deltage i konkurrencen og for at deltage, skal du udvikle tre opskrifter baseret på Olivado Ekstra Jomfru Avocadoolie. Opskrifterne skal inspirere og hjælpe danskerne til bedre madlavning i hverdagen, både til frokost, mellemmåltiderne og aftensmad.

Når du tilmelder dig på konkurrencesiden med dine opskrifter, får du automatisk din egen stemmeboks, så dine trofaste madbloglæsere kan hjælpe dig til at vinde ved at stemme på deres favoritopskrift. Skaberen af den opskrift, der får flest stemmer, vinder konkurrencen.

Men der er også præmier til dine læsere. Hvorfor? Fordi vi ved, at danskerne primært inspireres af venner og familie i beslutningen om, hvad der skal stå på spisebordet. Derfor gør vi det muligt for dine madbloglæsere at dele dine opskrifter. Hvis din madbloglæser deler sin favoritopskrift, og er den, der har engageret flest i konkurrencen, vinder vedkommende muligheden for at invitere 11 venner og familiemedlemmer på en god middag på en restaurant til en værdi af 11.000 kr. Herudover trækker vi lod 50 gange om en flaske Olivado Ekstra Jomfru Avocadoolie.

Konkurrencen løber fra 1. februar – 27. marts 2011 og du kan tilmelde dig på konkurrencesiden og følge også følge konkurrencen på facebook og twitter. Her deler vi nyt om konkurrencen, mad og andet godt fra avocadooliens univers.

Vi håber, at du har lyst til være med.

Held og lykke.

Med venlig hilsen

Marie & Marie, Olivado Teamet, DK

Olivado er en New Zealandsk virksomhed, der har specialiseret sig i at fremstille olier af høj kulinarisk og gastronomisk kvalitet. I Danmark forhandles Olivado Ekstra Jomfru Avocadoolie i Superbrugsen og SuperBest.