Arkiv for kategorien ‘invitation’

mandag, 13. januar 2014

cropped-Untitled Er du klar på anden runde af Madblogger udfordringen? Eller nåede du ikke deadline for første omgang af udfordringen? Så grib chancen nu, og tilmeld dig #madbloggerudfordringen2 ! Du kan læse om hvad udfordringen går ud på, og finde tilmeldingsformularen her: http://madbloggerudfordringen.dk/

Aftenshowet søger madbloggere til torsdag d. 11/11-2010

tirsdag, 9. november 2010

På torsdag i Aftenshowets madprogram skal det handle om mad på nettet. Derfor kunne de godt tænke sig at fylde sofaen med madbloggere, som blogger live under programmet.

Hvis DU har lyst til være med, skal du sende en mail hurtigst muligt til pred@dr.dk med et par ord om, hvem du er, hvad du blogger om, hvad bloggen hedder og øvrige detaljer du mener er relevante.

Som deltager skal du møde op ved DR’s studie i Nyhavn kl. 17.15 med egen bærbar computer (eller anden enhed hvorfra der kan blogges), som kan gå på trådløst netværk.Der er  kaffe, te, slik til at hygge med imens i sidder der. Som tak vil de deltagende blogge få omtale fra DR i det omfang det er muligt (Som minimum bliver der i hvert fald linket fra deres hjemmeside).

Bloggere søges til sundhedsprojektgruppe (16. Juni i KBH)

torsdag, 3. juni 2010

Madblogs.dk er blevet  kontaktet af GFK i Sverige som lige nu har brug for et par personer som blogger omkring sund mad. De er igang med at samle personer som er interesseret i at deltage i en projekt gruppe som skal diskutere miljø og sundere mad onsdag den 16. juni 2010 fra kl. 11.45 – 15.00 på Marriott Hotel i København.

Sundt mad er vigtigt for mange madbloggere

De har brug for et par personer som blogger omkring sund mad samt kokke som laver sund mad ifm. deres arbejde. Der vil i projektgruppen, ud over bloggerne,  også deltage personer fra miljøorganisationer, journalister der skriver om livsstil samt diætister.

Man vil blive honoreret med Dkr. 1000,00 hvis man deltager.

Er du interesseret i at være med, så kan du henvende dig på mail adresse telefoncentralen@gfksverige.se og i emne bedes man skrive Miljö og Sund mad.

Husk at  oplyse navn, adresse, tlf nr samt mail adresse i mailen. SU er senest: 7 Juni

Bemærk at du gerne må kunne kommunikere på Engelsk hvis der bliver behov for det ifm. sprogproblemer/uklarheder.

Dette projekt har IKKE til formål at sælge nogle ting.

Invitation: Kom til kæmpe cook-along i Nyhavn, København

tirsdag, 4. maj 2010
Hermed en invitation til noget der måske har interesse for nogle af madblogs.dk læserne.
Torsdag den 27. maj kan du være med til at lave mad sammen med Aftenshowets kok, Torben Klitbo,  og hele Danmark, når Aftenshowet inviterer til kæmpe cook-along i Nyhavn i København.

Sådan her fungerer det:

Du melder dig til, og to dage før eventen modtager du en mail med indkøbssedlen og en liste over, hvilke (få) køkkenredskaber, du skal have med i Nyhavn.
Vi stiller køkkener og storskærm op, så alle kan følge med kokken, når han går i gang med aftensmaden klokken 18.
30 minutter senere, klokken 18.30, er alle deltagerne i den kæmpe cook-along færdige med at lave mad og kan spise den lækre aftensmad.

Er det svært?

Nej, vi lover, at selv den mest håbløse kok kan være med til cook-along. Det her er muligheden for at lære at lave en ret til aftensmad, som smager forrygende og som du senere kan imponere din familie eller venner med.

Pris:

Det er selvfølgelig gratis at deltage i den store cook-along, men deltagerne skal selv købe ind til madlavningen. DR dækker transportudgifterne (billigste transportform) for deltagere, der bor uden for hovedstadsområdet.

Sådan kommer du med:

Send en mail til aftenshowet@dr.dk og skriv “Cook-along” i emnefeltet. Skriv, hvorfor du gerne vil med til cook-along og om du har eventuelle madallergier.
Kan du ikke komme til Nyhavn den 27. maj, er du som hver eneste torsdag aften, velkommen til at være med i Aftenshowets cook-along hjemme i dit eget køkken.