Arkiv for kategorien ‘konkurrence’

mandag, 13. januar 2014

cropped-Untitled Er du klar på anden runde af Madblogger udfordringen? Eller nåede du ikke deadline for første omgang af udfordringen? Så grib chancen nu, og tilmeld dig #madbloggerudfordringen2 ! Du kan læse om hvad udfordringen går ud på, og finde tilmeldingsformularen her: http://madbloggerudfordringen.dk/

Miele afholder Madblogger konkurrence/arrangement

onsdag, 17. april 2013

Konkurrence_Madbloggere

I februar afholde Miele en konkurrence/event for madbloggere som viste sig at være en stor success. Derfor gentager de nu successen og inviterer madbloggere med til Madblogger konkurrencen 2014. Selv om det først er næste år, så er der allerede nu åbnet for tilmelding. Det er først-til-mølle, så det er bare med at få tilmeldt sig hvis man ønsker at være med.

Konkurrencen gennemføres kun såfremt der er mellem 16 og 32 deltagere. Tilmelding sker efter “først-til-mølle”-princippet.
Ved tilmelding bedes du oplyse navn, adresse, tlf. nr. og e-mail adresse.

Tilmeld dig på gallery@miele.dk. Mrk.: Madblogger.

Læs mere her:

http://www.miele.dk/dk/husholdning/35598_50054.htm

 

Konkurrence: Vind kasse fra Aarstiderne og støt Afrika

mandag, 12. december 2011

Her på madblogs.dk går vi generelt ind for gode tiltag der hjælper folk der er mere i nød end vi er. Derfor har vi valgt at bakke op om denne lille konkurrence fra Aarstiderne hvor man kan vinde deres nye kasse “Afrikassen”. 

VIND EN AFRIKASSE – EN NY KASSE FRA AARSTIDERNE

Afrikassens indhold Aarstiderne er gået sammen med Dansk Flygtningehjælp, CARE, Solhjulet og Imperiet.dk om at lave ‘AfriKassen’, der indeholder økologiske råvarer af høj kvalitet fra Uganda leveret lige til din dør. Du kan finde eksotiske krydderier og tørret frugt, masser af bønner af forskellige sorter og lækker kaffe.

Vi har samlet nogle af de bedste afrikanske økologiske råvarer i AfriKassen – både fordi kvaliteten i orden – men også fordi handel med Afrika sikrer små lokale bønders hverdag og giver dig smagsoplevelser og sunde inspirerende råvarer ud over det sædvanlige. Samtidig går der 30 kr. for hver solgt kasse til Dansk Flygtningehjælps og CAREs arbejde ude i verden.
Nu har du muligheden for at vinde en AfriKasse som bliver leveret lige til din dør i det nye år, så du kan tilføje en grå januar måned et eksotisk pift!

Det eneste du skal gøre er, at svare på følgende spørgsmål:
Hvor mange vaniljestænger følger med AfriKassen?

 

Skriv svaret i en mail til afrikassen@drc.dk inden den 22.12.2011

Husk at opgive navn og adresse sammen med besvarelsen.

Du kan læse mere og købe AfriKassen her:  http://www.aarstiderne.com/Afrika/AfriKassen.aspx

Når (mad)bloggere støtter hinanden (Opdateret)

mandag, 1. november 2010

Nadia med hendes vinderopskrift (forhåbenligt) i den Irske opskriftkonkurrence.

De seneste dage har jeg oplevet noget jeg vil kalde både fantastisk og relativt unikt blandt de danske madbloggere. Den danske madblogger Nadia fra bloggen foodfanatic.dk bor for tiden i Irland hvor hun studerer. For nogle dage siden kom det frem at hun havde stillet op i en online opskrift/kokkererings konkurrence som er arrangeret af firmaet Cully & Sully hvor man kan være heldig at vinde et kokkeskole ophold til en værdi på omkring 90000kr. Det er der for så vidt ikke noget mærkeligt eller fantastisk ved – og dog!

For inden folk endnu havde fået mulighed for at stemme på Nadia som vinder, så havde flere danske madbloggere valgt at skrive et support-indlæg om konkurrencen. Her kan bl.a. nævnes madbloggene Klidmoster.dk, Piskeriset, kokkekniven.dk, Anerkisten ægte kogebog, Mums-filibaba, Mad Magasinet og Grydeskeen.dk som alle støttede op om den gode sag.

facebook og twitter slog jungletrommerne også et slag for Nadias sag og da det så endelig blev muligt at gå ind og stemme på siden, ja så har det indtil nu givet Nadia omkring 1000 stemmer på under en uge.

Der er dog en 3 uger endnu hvor det er muligt at stemme og selv om Nadia fører konkurrencen lige nu, ja så er nr 2 og 3 lige i hælene på hende.

Derfor vil vi hermed opfordre DIG til at stemme på Nadia’s ret så vi kan få en dansk madblogger som vinder i den Irske opskrift konkurrence. Samtidigt er DU med til at opfylde Nadias største drøm, nemlig at komme på det kokkeskole ophold der muligvis kan sætte endnu mere skub i hendes kokkedrømme.

Alt det kræver for at du kan stemme er, at du har en facebook konto. Man stemmer nemlig ved at gå ind på denne side og trykke på den lille facebook Like-knap over billedet. Når du har gjort dette, så har du afgivet en stemme.

Tak for supporten.

Status 1.november:

Status er pt at Nadia er røget ned på en andenplads. Førstepladen havde her til morgen 1618 stemmer, Nadia havde 1580 og tredjepladsen havde 1157.  Så bliv endelig ved med at stemme og spred dette link til dine venner og bekendte. Der er kun behov for et enkelt klik fra deres side af, så hvorfor ikke støtte op om Nadia? http://bit.ly/907M4n

Konkurrence: blog om sundhed og vind en lækker kogebog (forlænget)

onsdag, 21. april 2010

”Sunde vaner starter her!” sådan lød ordene, som kickstartede FDB’s sundhedsaktivitet Sundhedsugen, der i uge 15 sætte fokus på, hvordan det bliver let at leve sundere. Ofte kræver det ikke store, revolutionerende ændring at komme til at leve lidt sundere.
Som mad bloggere er vi ofte de opskrift-søgendes kilde til nye opskrifter og ideer og derfor har vi også en vis forpligtigelse til at levere et (relativt) sundt indhold på vores blogge. Skriver man om kager og søde sager, nåja så må man i det mindste gøre en indsats for at fortælle at man altså ikke skal spise dette til hovedret hver eneste dag. Skriver man om mere traditionelle retter og f.eks. følger Price-brødrenes princpip med “Rigeligt smør”, så kan man måske godt lige nævne at retterne kan laves med lettere alternativer.
Vi har tænkt os at slå et slag for sundheden på danske madblogge og da FDB har været så flinke at sponsorere 4 stk af deres bog “Spis Dig Let – Sunde Vaner der holder”, ja så er det jo passende at udlove disse som præmie i en konkurrence.

Konkurrencen går i al sin enkelthed ud på at man:

  1. blogger om en sund opskrift, sund restaurant eller noget der på anden måde har med sundhed og mad at gøre.
  2. Linke til dette blogindlæg i teksten (og kan dit blog system lave trackback/pingback så benyt dette)
  3. Eller alternativt til 2) så skrive en kommentar herunder med link til blog indlægget.

Du må skrive så mange blogindlæg du har lyst til og hver af dem tæller som et lod i konkurrencen(hver person kan kun vinde én gang, så ved flere trækninger af samme person, så vil et nyt navn blive trukket)

Konkurrencen løber frem til 5. maj hvor vinderne vil blive trukket ved tilfældig udtrækning og annonceret her på siden.

Om Bogen og dens forfatter

Bogen blev udgivet i anledning af FDB’s Sundhedsuge og er skrevet af Anne Ravn der bl.a. er kendt som en af eksperterne fra TV programmet “By på Skrump”. Anne er til daglig klinisk diætist på Århus Universitetshospital. Bogen er på 140 sider og indeholder omkring 50 spændende opskrifter samt en masse gode råd omkring kost, motion og sundhed.