Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Tirsdag d. 19. Marts 2024

Dalsgaard i Skivholme skriver om Frisk forårsmad med citroner

Påskegule citroner er så smukke, at en skål med citroner sagtens kunne være køkkenets påskepynt. Citroner er duftende og kølig friskhed til maden og liver op på rigtig mange retter – lig...

Valdemarsro skriver om Tomatrisotto

Opskrift på en cremet og lækker tomatrisotto, med den dejligste smag af tomat, krydderurter og cremet parmesan. Det er en nem og budgetvenlig ret, som smager vidunderligt i al sin enkelhed, både so...

Smag Aarhus skriver om Bøfsandwich i Aarhus: Her er de bedste steder

Er der noget som kan slå en god bøfsandwich med det hele? Vi har fundet 5 steder der serverer bøfsandwich i Aarhus, så du kan stille din craving for en lækker, snasket og overdådig bøfsandwich...


Mandag d. 18. Marts 2024

Hashtagmor skriver om BBQ kødboller med ananas og hjemmelavet dressing

En virkelig nem airfryer opskrift bestående af BBQ kødboller med ananas og hjemmelavet dressing med krydderurter. Jeg har kogt ananas ris som tilbehør hertil. Jeg har lavet flere opskrifter til air...

Stinna skriver om Min kærestes italienske lasagne

Min kærestes italienske lasagne er en helt simpel og lækker vegetarlasagne. Med skøn smag og gode råvarer. Opskrift på italiensk lasagne Lasagnen… The post Min kærestes italienske lasagne ...

Henriks madblog skriver om Hjemmelavet spegepølse med chili, fennikel og paprika

At lave sin egen spegepølse er ikke svært. Har du først prøvet at lave din egen spegepølse, så bliver det svært at gå tilbage til købe-spegepølserne. ...

Noget i ovnen skriver om Hotel Nor Badehotel – en bid af himmerige

Hotel Nor Badehotel v. Slettestrand er vores yndlingsbadehotel der ligger det smukkeste sted ved Vesterhavet. Her får du en anbefaling og en anmeldelse af det dejligste hotel, der er nyligt, men mege...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Påskekrans til døren 2024

Årets påskekrans er igen bundet på en krans af gråpil med de søde, lysegrå gæslinger. Kransen er bundet med tråd og mange, tynde pilegrene. Jeg har kun brugt det yderste af pilegrenene –...

Madens Verden skriver om Spejlæg i airfryer (med peberfrugt)

Min opskrift på spejlæg i airfryer, der laves på en smart måde. Her tilberedes æggene nemlig i en halv peberfrugt, der holder på ægget. Med denne metode kan du nemt lave perfekte spejlæg i air...

Smag Aarhus skriver om 10 nye spisesteder i Aarhus – Kender du dem alle?

Spørger du os, er noget af det bedste ved Aarhus, at der hele tiden åbner nye, spændende spisesteder. Har du lyst til at prøve noget nyt, kan du altid finde et spisested i Aarhus, som du endnu ikk...

Madens Verden skriver om Kartoffelskiver i ovn med timian og hvidløg

Min opskrift på kartoffelskiver i ovn, der er lækkert og flot tilbehør til mange retter. Laves nemt med olie, hvidløg og timian. Kartoffelskiver i ovn er nemt og lækkert tilbehør til bøffer, st...

Landleys Kok skriver om Enkel soppa med vita bönor i tomatsås

Sugen på lättlagat till middag? Sväng ihop en enkel soppa med vita bönor i tomatsås. Denna goda soppa får en italiensk smak av basilika och oregano. » Besök Landleys Kök för fler goda recept...

Madens Verden skriver om Hakkebøffer i airfryer

Min opskrift og fremgangsmåde til hakkebøffer i airfryer. Her får du saftige og velsmagende hakkedrenge og et godt trick til stegningen. Se her hvordan du nemt steger de perfekte hakkebøffer i air...

Drop Slankekuren skriver om Stegt kalvelever med bløde løg

En god, gammeldags opskrift. Stegt kalvelever med bløde løg smager herligt, hvis det bliver lavet rigtigt, og så er det hammer sundt. Denne opskrift Stegt kalvelever med bløde løg blev udgivet f...

Vinexpressen.dk skriver om Vidunderlige vine fra Speri i Valpolicella

Speri er et af de huse i Valpolicella, der altid formår at lave elegante og velbalancerede vine. I løbet af ugen har jeg smagt på The post Vidunderlige vine fra Speri i Valpolicella first appeared ...


Søndag d. 17. Marts 2024

Stinna skriver om Karamelsnitter

Karamelsnitter er en lækker karamelkage med sprød bund, lækkert karamelfyld og skøn chokoladetopping. Selvom kagen består af 3 lag, er den ganske… The post Karamelsnitter appeared first on ...

Stinna skriver om Karamelsnitter

Karamelsnitter er en lækker karamelkage med sprød bund, lækkert karamelfyld og skøn chokoladetopping. Selvom kagen består af 3 lag, er den ganske… The post Karamelsnitter appeared first on ...

Stinna skriver om Brookie

Brookie er den lækreste kage, som er en blanding af brownie og cookie. Kagen er tung, snasket og smagfuld – og næsten… The post Brookie appeared first on Stinna.

Piskeriset på eventyr skriver om Påskeboller – Easter Hot Cross Buns

Påsken nærmer sig, så jeg har bagt påskeboller – også kendt som Easter Hot Cross Buns. Det er nogle skønne hvedeboller med rosiner og kanel, som spises langfredag i blandt andet England, A...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 12

Mandag: Pasta med squash og hvidløg. Grøn salat. Tirsdag: Kålgryde – gulerod, hvidkål og porrer. Onsdag: Linsedeller. Ovngrønt og avocadodip. Torsdag: Rugbrødsmadder Fredag: Grøntsagslasa...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Rhone til 49,- er 'bedste køb'

I Ugens vine kan du få vinkender Jan Sørensens vurdering af et udvalg af vine på tilbud i landets supermarkeder i denne uge 12, 2024. Ugens bedste vinkøb byder på gode vin fra samtlige vigtige da...

Madens Verden skriver om Lækre italienske koteletter med peberfrugter

Her får du min opskrift på italienske koteletter, der laves i et fad sammen med masser af peberfrugter, løg og tomater. Serveres med pasta eller ris. De italienske koteletter er virkelig god mad, s...

Madens Verden skriver om Braiseret kalvebov med grøntsager og sovs

Få min opskrift på braiseret kalvebov med grøntsager og lækker sovs. Hele retten laves i samme gryde, og det er virkelig god simremad. Braiseret kalvebov er en klassiker, og her får du virkelig l...


Lørdag d. 16. Marts 2024

Signes mad skriver om Et godt udvalg af frugt og snacks på arbejdspladsen

Kan I godt lide at se, når medarbejderne er glade for de omgivelser, de arbejder i? Nogle ting er større ting, der gør sig gældende, mens andet måske bare kommer an på små tiltag, I har gjort j...

Furca.dk skriver om Guide til sukkererstatning til bagning – Sukrin og Stevia

I dette indlæg finder du information om sukkererstatning til bagning. Jeg kigger på både sukkererstatning til både almindeligt sukker og brunt sukker. Sukkererstatning til bagning Lad os prøve at...

Landleys Kok skriver om Pulled pork i tryckkokare

Sugen på pulled pork? Denna pulled pork i tryckkokare är snabblagad och hur god som helst. Den kan så klart även lagas i ugnen, men då tar det 2,5 timme. » Besök Landleys Kök för fler goda re...

Anna-mad skriver om Madplan uge 12

Så er vi klar til endnu en uge og en madplan uge 12. Måske lidt varmere vejr og solskin kunne være dejligt. Hvis ikke, så kan vi da tilføje lidt solskin på ugens menu, der byder på en masse god...

Smag Aarhus skriver om Romantiske restauranter i Aarhus: 6 muligheder til næste date!

Uanset om det er jeres første eller tiende date, er en aften på en af Aarhus’ romantiske restauranter altid et hit! Tag hinanden i hånden og udforsk Aarhus’ mest stemningsfulde spiseste...

Smag Aarhus skriver om Romantiske restauranter i Aarhus: 6 muligheder til næste date!

Uanset om det er jeres første eller tiende date, er en aften på en af Aarhus’ romantiske restauranter altid et hit! Tag hinanden i hånden og udforsk Aarhus’ mest stemningsfulde spiseste...

herzelieb skriver om Franske Vafler Rezept aus Dänemark

Diese Kekse oder kleinen Kuchen kann man im Süden von Dänemark beim Bäcker kaufen und sie sind oft auf dem Sønderjyske Kaffebord zu finden. Franske Vafler sind ein echter Klassiker im Süden von D...

Valdemarsro skriver om Sesamkylling med ris og ingefæryoghurt

Nem og lækker opskrift på sesamkylling med ris, grøntsager og en lækker spicy ingefæryoghurt. Det smager så godt – og en ret som denne kan du variere med alverdens andre dejlige grøntsager, a...

Madens Verden skriver om Gulerodsbrud - opskrift på luftige brød med gulerod

Her får du min opskrift på de bedste gulerodsbrud, der er nemme, bløde og lækre boller med masser af gulerod og solsikkekerner. Fryseegnet. Gulerodsbrud er altid en sikker vinder, uanset om det er...


Fredag d. 15. Marts 2024

Hashtagmor skriver om Madplan 17.03.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 12 – få opskrifter her

Madplan uge 12. Her får du en masse gode opskrifter på nem billig aftensmad til en ny uge. Kalenderen siger forår, men de lune temperaturer lader vente på sig. Imens vi væbner os med tålmodighed...

Vinexpressen.dk skriver om Find de rigtige vine til lam i forskellige afskygninger

Nogle elsker lam – andre hader det! Og det er vel ikke så underligt. For lammet smager dyrisk og skiller sig markant ud i en The post Find de rigtige vine til lam i forskellige afskygninger first a...

Noget i ovnen skriver om Macarons – nem opskrift med Nutella fyld

Macarons. Her får du en nem opskrift på de populære macaron kager eller franske makroner, som de også kaldes. Knasende sprøde lækre marengssmåkager med fintblendede mandler. Dem er jeg bare vil...

Louises Madblog skriver om Pizza snack

Indlægget Pizza snack blev først udgivet på Louises Madblog.

Mad med glød skriver om Bagt knoldselleri og porre i grov sennepssauce

Denne ret vinder absolut ikke på sit udseende. Det gør den så til gengæld på smagen, hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg jo. Knoldselleri sammen med […] The post Bagt knoldselleri ...

Mad med glød skriver om Bagt knoldselleri, porrer og linser i grov sennepssauce

Denne ret vinder absolut ikke på sit udseende. Det gør den så til gengæld på smagen, hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg jo. Knoldselleri sammen med […] The post Bagt knoldselleri,...

Bagvrk skriver om Nemme Sarah Bernhardt kager, som alle kan bage

En lille, lækker mundfuld med en blød chokoladeganache, en smagfuld mandelmakron og et tyndt lag mørk chokolade. Sådan er en rigtig Sarah Bernhardt kage. Svigermors Sarah Bernhardt kager Min tidli...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 12 (2024).

Vi nærmer os påske med hastige skridt. Selvom der endnu er en uge til påske, så runder vi uge 12 af med Palmesøndag, der som bekendt indleder påsken. Derfor er der selvfølgelig også forskellig...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Pynt med sovende påskeliljer

Nu ligger de i kassevis i alle supermarkeder: de sovende påskeliljer. De koster næsten ingenting, og selvom en hel vase fuld kræver mange bundter, kan man med et enkelt bundt lave den fineste påsk...

Smag Aarhus skriver om Fratelli Pizza: En pizzaoplevelse udover det sædvanlige

Hvad er nøglen til den bedste pizzaoplevelse? Det har de helt styr på hos Fratelli Pizza på Trøjborg i Aarhus. Her har aarhusianerne i mange år kunnet nyde lækre italienske pizzaer for enhver sm...

Stinna skriver om Vegetarisk coq au vin

Vegetarisk coq au vin er en udgave af den franske klassisker, hvor kødet er undladt. Men alligevel er denne coq au vin… The post Vegetarisk coq au vin appeared first on Stinna.

Drop Slankekuren skriver om Gratinerede koteletter

Lækker ret, men pas på, der skal virkelig være meget salat til, og osten skal være meget mager, ellers stiger fedtenergiprocenten voldsomt. Denne opskrift Gratinerede koteletter blev udgivet førs...

Madens Verden skriver om Mongolian beef med grøntsager og ris på 20 minutter

Mongolian beef er en lækker og hurtig ret med bøffer i tynde skiver, steges på en varm pande med sojasauce og grøntsager. Serveres med ris. Mongolian beef med grøntsager og ris er en meget hurtig...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 12

Her kommer denne uges madplan for uge 12, hvor jeg som altid har syv lækre opskrifter på aftensmad klar til dig og dem, du spiser med. Ugens madplan uge 12 er en dejlig madplan, som giver dig både ...

Bergholts opskrifter skriver om Rødvinssauce fra bunden ~ med kalvefond, roux & gastrique

Hvordan laver man en god rødvinssauce fra bunden? Saucen, der binder kød og tilbehør sammen. Det – og en del mere -får du svaret på her. Det er ikke svært at lave den perfekte rødvinssauc...


Torsdag d. 14. Marts 2024

Råvareguiden skriver om Flere danskere går op i kvalitetsråvarer når de laver mad

Sponsoreret indlæg I takt med en voksende bevidsthed om sundhed, miljø og bæredygtighed har danskernes interesse for kvalitetsråvarer i køkkenet fået et markant opsving. Denne udvikling afspejle...

Råvareguiden skriver om Folk i Udsatte Erhverv og Betydningen af Skudsikker Beskyttelse

I mange erhverv er sikkerheden ikke kun en forudsætning, men en nødvendighed. For folk, der arbejder under risikable forhold, såsom vagter, politifolk, og militærpersonel, kan en skudsikker vest v...

Mia Sommer skriver om Sukkerfri banankage

Jeg kan lige så godt indrømme, at jeg elsker søde sager, men jeg havde en dårlig vane med at spise sukker næsten hver dag. Det har jeg vænnet mig af med ved at tage en beslutning om ikke at spis...

Smag Aarhus skriver om Oplev Black Sheep Gourmets selskabsmenuer: Når kun det bedste er godt nok!

Black Sheep Gourmet har genfortolket gourmetoplevelsen ved at kombinere det bedste indenfor kulinariske præstationer med den komfort, der findes i hjemmets trygge rammer. Her får du eksklusive selsk...

Foodfanatic skriver om Kylling med rød karrypasta (pad prik khing gai)

REKLAME Opskriften er udgivet i samarbejde med Thai Trade Center, Copenhagen Denne her opskrift på kylling med rød karrypasta med bønner og kaffir limeblade er gået hen og blevet en af mine favori...

Noget i ovnen skriver om Panko kylling i airfryer – sprød paneret kyllingebryst

Panko kylling i airfryer. Her får du opskriften på sprød panko paneret kyllingebryst tilberedt i airfryeren. Hver gang jeg laver kylling i airfryer bliver det bare så saftigt og lækkert. Det er o...

Madens Verden skriver om Saltindbagt svinemørbrad

Opskrift på saltindbagt svinemørbrad, hvor du pakker en mørbrad ind i saltdej. Derefter er det blot at stege den færdig i ovnen. Se hvordan du nemt laver en saltindbagt svinemørbrad, og saltdejen...

Mad med glød skriver om Råkost med gulerødder, rødbeder, æbler og kål

80´erne og 90´erne  har ringet og bedt mig tage råkosten op til overfladen igen. Jeg har tænkt mig at dele de forskellige kombinationer der dukker frem fra gemmerne. Skulle du […] The post ...

Gastromad skriver om Kyllingelever Paté

Kyllingelever paté er en skøn pate af kyllingelever som smager skønt til groft brød og syltede rødløg. Kyllingeleverpaté kan minde om andre pateer og en form for leverpostej af kyllingelever. D...

Landleys Kok skriver om Italienska piroger med skinka, basilika och tre sorters ost

Dessa italienska piroger med skinka, basilika och tre sorters ost passar fint att servera både som middag eller som lunch dagen efter. Även till picknick! » Besök Landleys Kök för fler goda rece...

Drop Slankekuren skriver om Hakkebøf med bearnaise

En almindelig hakkebøf med bearnaise og andet godt tilbehør, og så er der hurtig og nem mad til en lørdag aften. Virkeligt lækkert. Denne opskrift Hakkebøf med bearnaise blev udgivet først på ...


Onsdag d. 13. Marts 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Mexico og mexicansk madkultur

Mexico og ikke mindst mexicansk madkultur har fascineret mig gennem mange år. Jeg elsker mexicansk mad (og til nøds tex-mex, som ikke er det samme), og da gemalen og jeg vægter kultur og gastronomi...

Madmagasinet skriver om Bedste billige airfryer

Leder du efter en luksuriøs madlavningsoplevelse til en overkommelig pris? Opdag den bedste billige airfryer, der revolutionerer dit køkken! Med et skarpt fokus på pris, effektivitet og brugervenli...

Louises Madblog skriver om Fladbrød med squashfrikadeller og tzatziki

Indlægget Fladbrød med squashfrikadeller og tzatziki blev først udgivet på Louises Madblog.

Dalsgaard i Skivholme skriver om I dag er det Maggies fødselsdag

Maggie, det lille pus, bliver fem år i dag. En jagthund i sin bedste alder og mor til fem. Hendes seneste år har budt på mange og store omvæltninger. Et ret begivenhedsrigt år har det været, nå...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 12

Find hele opskriften på Madplan uge 12 hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Cæsar dressing – nem opskrift på cæsardressing

Cæsar dressing er nok mest kendt som dressing til Cæsar salat. En nem dressing du kan lave på 5 minutter. Cæsardressingen kan sagtens bruges på/til andre salater, så jeg synes den fortjener sin ...

herzelieb skriver om Käse Brotaufstrich Rezept – Cheddar Aufstrich für die Stulle

Wir sind zuhause echte Stullenfans. Und natürlich spielen Aufstriche und Brotbeläge da immer eine große Rolle. Dieser cremige Käse Brotaufstrich ist eine tolle Abwechslung als Aufstrich fürs Aben...


Tirsdag d. 12. Marts 2024

Madens Verden skriver om Pasta med aubergine - nem pastaret uden kød

Prøv lige denne opskrift på pasta med aubergine og squash. En lækker og kødfri ret til aftensmad, og pastaretten er samtidig både nem og hurtig at lave. Pasta med aubergine er lige noget for dig,...

Noget i ovnen skriver om Sur sød sovs opskrift – til ris, nuggets el. forårsruller

Sur sød sovs er så lækkert til ris, nuggets, forårsruller eller til kylling, indbagte rejer? Fortsæt selv listen :-) Elsker du også bare den sur sød sauce man kan købe til en kinabox eller som...

Bergholts opskrifter skriver om Insalata caprese (tomatsalat fra Capri) – tomat, mozzarella, basilikum

En af det italienske køkkens mest ikoniske retter – insalata caprese, ‘tomatsalat fra øen Capri’ – hvis farver matcher det italinske flag på fornemste vis: Den hvide mozzare...

Madens Verden skriver om Old fashioned cocktail med bourbon whisky

Den klassiske opskrift på Old fashioned, der er en populær cocktail med bourbom whisky, angostura og appelsin. Til dig, der elsker bourbon. Sådan laver du den populære og klassiske Old fashioned c...

Maden i mit liv! skriver om Påske cheesecake i glas – nem påskedessert.

Herhjemme er det blevet en hyggelig, lille tradition, at jeg “opfinder” en ny påskedessert hvert år. Oftest bliver det en kage, men i år er det i stedet blevet til en lille påske chees...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Påskepynt med gråpil

Kan du huske den lille firkantede zinkvase med pilestykker og vintergækker? Nu springer pilen ud, og det ser rigtig sødt og hyggeligt ud. Nu er der ingen grund til at pynte mellem pilestykkerne læn...

Susanne Pagh skriver om Sprøde hindbærsnitter

Hindbærsnitter er måske lidt old school, men det ændrer ikke på, at de smager godt. Hvis der altså er tale om sprøde hindbærsnitter med hjemmelavet hindbærmarmelade. Og det er der her. Se opsk...

Noget i ovnen skriver om Bagt sød kartoffel – halve bagte kartofler

Har du smagt bagt sød kartoffel? Uhm de smager super godt og halve bagte søde kartofler er meget nemme at lave i ovn eller airfryer. Søde kartofler indeholder mange fibre og er meget vitaminrige. D...

Hashtagmor skriver om Nemme pandebrød uden gær med fyld af kylling gyros og tzatziki

En lækker omgang gyros af kylling i fladbrød på panden uden gær. Disse nemme pandebrød uden gær med fyld af kylling gyros og tzatziki var et kæmpe hit herhjemme både blandt børn og voksne. L...

Anna-mad skriver om Rødbeder med fetacreme

Rødbeder og feta er virkelig bare rigtig gode venner, og her får du dem i endnu en kombination i form af rødbeder med fetacreme og dukkah. Et skønt tilbehør der kan serveres til det meste, og så...

Landleys Kok skriver om Chili med köttfärs och svarta bönor

Denna chili med köttfärs och svarta bönor är lättlagad vardagsmat och serveras med ris eller couscous. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Mad for madelskere skriver om Burger-pizza

Find hele opskriften på Burger-pizza hos Mad for Madelskere.

Madmagasinet skriver om Tag på mad-rundrejse i Danmark: 10 kulinariske højdepunkter med historisk flair

Danmark, med sin rige historie og mangfoldige madkultur, byder på en smagfuld rejse gennem kulinariske oplevelser og historiske seværdigheder. Her præsenterer vi 10 steder, der ikke kun er kendt fo...

Madmagasinet skriver om Derfor fortjener støbejernsgryder en plads i dit Køkken

Når det kommer til valg af køkkenudstyr, kan det være udfordrende at navigere gennem det store udvalg af materialer og designs. Et valg, der ofte overses, men fortjener din opmærksomhed, er støbe...

Madens Verden skriver om Kyllingelår med stegt pastasalat

Min opskrift på kyllingelår med stegt pastasalat, der er en populær ret for alle i familien. Samtidig er retten både sund og nem at lave. Kyllingelår med stegt pastasalat er en skøn hverdagsret ...

www.madforlivet.com skriver om 72 timers faste kan være gavnligt, viser ny forskning

For cirka ti år siden skrev jeg en e-bog om faste. Det var i forbindelse med offentliggørelsen af et dengang nyt og ret interessant forskningsresultat, der viste, at mus, der blev udsat for 72 timer...


Mandag d. 11. Marts 2024

Min Madopskrift skriver om Rodfrugtsuppe med kylling

Nem, lækker og sund rodfrugtsuppe med kylling. Tilsæt de sundeste grøntsager i en gryde. Her skal suppen simre på komfuret ca. 30 min. og vupti, du har lækker og sund aftensmad. Indlægget Rodfru...

Madens Verden skriver om Kolesterol - fakta, gode råd og sunde opskrifter

Kolesterol har de fleste hørt om, men hvad er det? Og hvad betyder vores kolesteroltal? Læs det hele her og se opskrifter på sund mad her. Kolesterol - de fleste kender ordet, men ved vi, hvad det ...

Råvareguiden skriver om Efter arbejde: Sådan genoplader du i en massagestol

I en verden, hvor arbejdsdage ofte kan føles uendelige, og stressniveauet konstant er højt, er det vigtigt at finde effektive måder at slappe af og genoplade på. En af de mest effektive metoder ti...

Noget i ovnen skriver om Ramsløg opskrifter – gode ramsløgsopskrifter

Ramsløg opskrifter. Her får du en liste med nemme ramsløgsopskrifter. Tag på skovtur og kig efter ramsløg, når det er sæson. Bare gå efter duften. Når den karakteristiske duft af hvidløg beg...

Noget i ovnen skriver om Nudelsalat – nem opskrift på kold asiatisk nudelsalat

Nudelsalat. Her får en en nem opskrift på en kold asiatisk inspireret nudelsalat. Nem sund og lækker salat med nudler. Salaten består af kolde nudler, grøntsager og dressing med soya og sød chil...

Louises Madblog skriver om Grøntsagstærte med hytteost

Indlægget Grøntsagstærte med hytteost blev først udgivet på Louises Madblog.

Madens Verden skriver om Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo

Spansk kylling er en lækker hverdagsret, som laves med bla. kikærter og blomkål. I opskriften indgår også chorizo, der giver det spanske præg på retten. Spansk kylling har blandt andet fået si...

Smag Aarhus skriver om Sharks Diner: Burgere med bid i

Du kender sikkert Sharks for de lange rækker af poolborde og gode sportskampe på skærmen. Stedet er dog også hjem for den populære Sharks Diner, hvor aarhusianerne siden 2008 har kunnet nyde saft...

Madens Verden skriver om Italienske frikadeller med tomatsovs

Her er den bedste opskrift på italienske frikadeller, der laves med eller uden parmesan. Frikadellerne serveres i en hjemmelavet tomatsovs. Italienske frikadeller med hvidløg, rosmarin og andre ital...

Madens Verden skriver om Havrecookies i airfryer med havregryn og chokolade

Min opskrift på havrecookies i airfryer. Bag de lækreste og store cookies med grovvalsede havregryn og chokolade i airfryeren. Det er nemt. Sådan bager du verdens bedste havrecookies i airfryer, og...

Valdemarsro skriver om Linsekarry med ris

Denne cremede og krydrede linsekarry med ris er nem, lækker og super budgetvenlig. Så lækkert og nemt og fyldt med smag. Retten mætter virkelig dejligt, og så er den også fyldt med grøntsager s...

Svireliv skriver om BERLIN : FRIDRICHSHAIN : COMPUTERSPIELE MUSEUM : JA TAK

Fejring af 20 års venskab.Lille M og jeg tog til Karl-Marx-Allee i Fridrichshain for at besøge Computerspiele Museum. Jeg er jo født i slutningen af 1982, og jeg har været med helt fra Super Mario...

Drop Slankekuren skriver om Kyllingegratin

Lækker kyllingegratin og en god måde evt. at få brugt en rest kogt kylling på. Man kan selvfølgelig også købe kyllingetern (toppings). Denne opskrift Kyllingegratin blev udgivet først på Dro...

Madens Verden skriver om Gammeldags koteletter i fad med flødesovs

Min bedste opskrift på koteletter i fad, der laves helt klassisk med bacon, hakkede tomater, champignon, peberfrugt og en god flødesovs. En vinder opskrift! Koteletter i fad er en vaskeægte klassik...


Søndag d. 10. Marts 2024

Madens Verden skriver om Ugens vine: Foråret er på vej med bobler og hvidvin!

Her er ugens vine for uge 11, 2024, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til de vine supermarkederne har på tilbud. En flot crémant til næsten ingen penge, herlige hvidvine og solid rød fra...

Svireliv skriver om BERLIN BABY !!! : FEJRING AF 20 ÅRS VENSKAB MED LILLEM : UD OG SE MED S-BAHN : BERLIN MEDLEY

2023. Og dermed var det tyve år siden, at LilleM og jeg mødte hinanden på højskolen og blev smaskvenneforelskede i hinanden. Vi blev enige om, at det skulle fejres med mere end blot at spise samme...

Noget i ovnen skriver om Blåbær pandekager – amerikanske pandekager med blåbær

Blåbær pandekager. Uhm her får du opskriften på lækre små amerikanske pandekager med blåbær. Sikke en god idé at putte blåbær i de små tykke pandekager! Bærrene gav både et sødt og lidt...

Landleys Kok skriver om Superenkla och snabblagade vridna baguetter

Dessa superenkla och snabblagade vridna baguetter bakas med bakpulver och går därför på nolltid att svänga ihop. Perfekt till gryta och soppa. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Lørdag d. 9. Marts 2024

Nerdy Treats skriver om Tartletes fra 1390

Spiste de tarteletter i middelalderen? Det var min første tanke, da jeg så overskriften tartletes i kogebogen “The Forme of Cury” fra 1390. Opskriften beskriver da også en form for kødfyld i e...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fridag

Vi arbejder hver dag, eller næsten. En sjælden gang i mellem er der bare ikke mere blus på Duracellen og så nytter det ikke noget at prøve at prygle liv i kaninen, som man siger. Det er faktisk i...

Noget i ovnen skriver om Blomkålssalat – nem salat med blomkål og feta

Blomkålssalat med rå blomkål. Her får du opskriften på en nem sprød sprød salat med blomkål, feta og sennepsdressing. Prøv blomkål på en ny måde. Skøn smagfuld salat, der sagtens kan lave...

Madens Verden skriver om Fuldkornsbrød med fuldkorns hvedemel

Min opskrift på et lækkert fuldkornsbrød, der er nemt at bage. Brødet er med fuldkorns hvedemel og bages med rapsolie i stedet for smør. Bag et lækkert fuldkornsbrød, og det er meget nemt. Deje...

Hurtig Mums skriver om Gateau Marcel

Gateau Marcel er en drøm af en kage for alle chokoladeelskere. Denne franske klassiker er essensen af elegance og intens chokoladesmag, pakket ind i en overraskende enkel opskrift. Med sin bløde, fu...

Madens Verden skriver om Mørbrad i fad med bacon og cocktailpølser

Min opskrift på mørbrad i fad er svinemørbrad, der steges i ovn sammen med bacon, cocktailpølser, peberfrugt og en lækker peberflødesovs. Her er min bedste opskrift på mørbrad i fad, der er en...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 11

Mandag: Stay Cheap tacos (Klimamad) Tirsdag: Kikærtegryde med blomkål Onsdag: Tex mex loaded fries Torsdag: Sloppy Joes Fredag: Svampestroganoff m.kartoffelmos Lørdag: Fødselsdagsfest. Småretter ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Torskeafskær: basis for en masse gode fiskeretter

I går hos fiskehandleren mødte jeg en ‘udskæring’ af torsk, der hed torskeafskær. Der lå en stor bunke fisk på is sådan lidt hulter til bulter, og jeg kunne se, det var de fineste s...

Vinexpressen.dk skriver om Vidunderlig hverdagsrieslig fra tyske Spindler Lindenhof

Weingut Spindler Lindenhof leverer bare varen i hver eneste årgang. I løbet af ugen har jeg smagt på deres Forster Riesling 2022, som tidligere hed The post Vidunderlig hverdagsrieslig fra tyske Sp...

Anna-mad skriver om Madplan uge 11

Ny uge, ny madplan. Det er madplan uge 11, og den står blandt andet på kødboller i tomatsauce, som jeg har cravet i flere uger nu. Derudover en lækker galette med masser af løg, den bedste cæsar...

Madens Verden skriver om Koteletter med spinat og broccoli

Her får du min opskrift på koteletter med spinat og broccoli. En sund ret med masser af smag, som også sagtens kan serveres som gæstemad. Koteletter med spinat og broccoli er en virkelig nem og l...

Madens Verden skriver om Rytterkage med lækker kokos- og karameltopping

Her er den bedste opskrift på rytterkage, der smager himmelsk godt. En meget nem og lækker kage med en skøn karamel- og kokostopping. Rytterkage, der også er kendt som svensk rytterkage, er en vir...

herzelieb skriver om Eierlikör Dessert im Glas mit Kaffeehaube

Ein Eierlikör Dessert im Glas lässt sich wunderbar für Gäste vorbereiten und es versteht sich von selbst, dass es nur etwas für Erwachsene ist. Deswegen ist das Topping aus Kaffeeschaum auch kein...


Fredag d. 8. Marts 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 11 – få gratis opskrifter her

Madplan uge 11. Her får du en masse gode nemme opskrifter på billig aftensmad til en ny uge. Rigtig god familie mad. Så er jeg klar med en ny madplan til dig. En håndsrækning til dig og din famil...

Hashtagmor skriver om Madplan 10.03.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Søren Ryge kringle – god opskrift på gammeldags kringle

Søren Ryge kringle. Her får du min version af den legendariske og meget populære gammeldags kringle. I årevis har flere af jer spurgt mig, om jeg da ikke skulle prøve at bage den berømte "Søren...

Hurtig Mums skriver om Svensk pølseret med pasta

Svensk pølseret kender de fleste – pølser, kartofler, løg, paprika, tomat osv. Men i svensk pølseret med pasta er kartoflerne skiftet ud med pasta. Nogen vil måske spørge ”hvorfor lave om p...

Valdemarsro skriver om Chokolade Cheesecake

Chokolade cheesecake med saltkaramel og sprød hasselnøddebund smager fantastisk! Det er et hyggeligt kageprojekt og jeg lover jer den er hele indsatsen værd, for den ser både fristende ud og smage...

Hurtig Mums skriver om Bananmuffins

Beates Bananmuffins. Forbered dig på at blive forelsket i hver eneste bid af disse svampede bananmuffins. Denne nemme opskrift vil guide dig til at mose bananerne perfekt for at skabe uimodståelige ...

feinschmeckeren.dk skriver om Gusbourne Estate – det bobler hos briterne 

Mens klimaforandringerne er dårligt nyt for visse vinregioner, er det blevet katalysatoren til succes andre steder. Et eksempel på sidstnævnte er det sydlige England, som de seneste år er buldret...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 11 (2024)

Foråret er godt i gang, og jeg nyder det. Ikke bare solen, som har tittet så dejligt frem på det seneste, men også at dagene er blevet mærkbart længere. Lige straks er det påske, og vi skal så...

Annes Køkken skriver om Toscatærte uden mel

Det her er min version af en toscatærte, dog helt uden mel. Bunden er i virkeligheden min højt elskede mazarintærte som du kan finde en herlig sommerversion med cheesecake og jordbær af lige her. ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Næsten symbolsk

Efterhånden som solen kommer højere på himlen, smelter morgenens rimtåge på græs og grene. Det er næsten symbolsk. Som foråret, der fortrænger vinteren. De frosne forårsblomster tør op og r...

Madens Verden skriver om Sunde filodejsruller i airfryer

Min opskrift på sunde filodejsruller i airfryer. Rullerne er nemme at lave og uden kød. Fyldet er med spidskål, gulerødder og andet sundt. Du skal prøve mine sunde filedejsruller i airfryer, der ...

Madens Verden skriver om Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

Min opskrift på kalkunschnitzler med pasta og en lækker sauce, der bla. laves af ristede champignon, peberfrugt og tomatpassata. Kalkunschnitzler med pasta er en nem og hurtig ret, der samtidig hell...

Smag Aarhus skriver om Mad til Døren: Måltidskasser med nem og lækker aftensmad

Mangler du tid, overskud og inspiration til at diske op med spændende måltider hver aften? Med måltidskasser fra Mad til Døren får du leveret spændende opskrifter og de bedste råvarer lige til ...

Landleys Kok skriver om Bakade sötpotatisar med grönsakstopping och couscous

Detta recept på bakade sötpotatisar med grönsakstopping och couscous kommer från min tredje bok Vegomat: Från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog. » Besök Landleys Kök för fler goda ...

Bagning med budget skriver om En tur på byggepladsen

“The never ending story” – sådan kan det ind imellem godt opleves, når jeg igen igen skriver om byggeriet af det lille træhus. Men der sker noget, og gode ting tager tid – d...

Drop Slankekuren skriver om Farserede porrer med rosenkålssalat

Vi har farseret porrer før – i et fad – denne gang har vi valgt at pakke hvert stykke porre ind for sig. Smagen er ikke så meget anderledes – stadig lækker. Denne opskrift Farserede porrer me...

Madens Verden skriver om Hjemmelavede mælkesnitter - sådan laver du dem nemt

Prøv denne opskrift på hjemmelavede mælkesnitter. De smager fantastisk og er lette at lave - og så er de helt uden tilsætningsstoffer. Hjemmelavede mælkesnitter er et sikkert hit, og er nemmere ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 11

Her kommer ugens madplan for uge 11 med opskrifter på lækker aftensmad til hele den kommende uge. Og en god kage til at runde ugen af med. Ugens madplan uge 11 byder på gode, varierede opskrifter p...


Torsdag d. 7. Marts 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Gaarden & Gaden

For et par uger siden lokkede jeg gemalen med på Gaarden & Gaden – en prisvenlig restaurant på Nørrebro, hvor vi har spist før. Den første gang var ikke en særlig mindeværdig oplevelse, m...

Madens Verden skriver om Mest mættende grøntsager - her er de 10 du skal vælge

Mest mættende grøntsager, der samtidig opfylder vores behov for forskellig smag og konsistens, er en blandet flok. Se top 10-listen over dem. De mest mættende grøntsager findes indenfor forskellig...

Stinna skriver om Hvidløgsflutes

Lækre hjemmelavede hvidløgsflutes, som er perfekte til sommerens grill. De er ganske nemme at lave og smager virkelig godt. Opskrift på hvidløgsflutes… The post Hvidløgsflutes appeared firs...

Louises Madblog skriver om Bananpandekager

En lækker og nem opskrift på bananpandekager med havregryn. Det er nogle sunde bananpandekager, da der ikke er tilsat sukker. Opskrift på bananpandekager med havregryn Disse små tykke bananpandeka...

Stinna skriver om Peberfrugtkompot

Peberfrugtkompot med røde peberfrugter, løg, hvidløg, honning og balsamico. Peberfrugtkompot kan bruges på samme måde som løgkompot og herhjemme bruger vi det… The post Peberfrugtkompot ap...

Stinna skriver om Knuste kartofler

Knuste kartofler er en anderledes måde at tilberede kartofler på. Kogte kartofler knuses og pensles med hvidløgssmør og drysses med krydderier. Opskrift… The post Knuste kartofler appeared f...

Stinna skriver om Spidskålssalat med feta

Spidskålssalat med feta, avocado og granatæblekerner. Denne salat er virkelig nem at lave og smager virkelig godt. Salaten er vendt i en… The post Spidskålssalat med feta appeared first on St...

Stinna skriver om Tacos-fad med ingrid ærter

Tacos-fad med stegte Ingrid ærter er en skøn opskrift for jer, som også er vild med tacos. I stedet for at spise… The post Tacos-fad med ingrid ærter appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Spaghetti reder med mozzarella og tomat

Skøn opskrift på lækre spaghetti reder med mozzarella og tomat, som du kan servere som tilbehør til mange retter med kød. Spaghetti reder er skønne reder med pasta, mozzarella og tomat, og de ka...

Stinna skriver om Dilddressing

Dilddressing er en virkelig nem hjemmelavet dressing, som smager helt fantastisk. Dressingen er lavet med creme fraiche, dild, hvidløg, salt og peber.… The post Dilddressing appeared first on S...

Noget i ovnen skriver om Frosne kanelsnegle i airfryer – sprøde lækre

Frosne kanelsnegle i airfryer. Bag sprøde kanelsnegle i airfryeren. Et hit til kaffen, til brunch eller som sød kage til morgenmad. Hvor er det genialt at man så nemt kan lave 4 snegle i airfryeren...

Madens Verden skriver om Bløde kanelsnegle i airfryer

Min opskrift på bløde kanelsnegle i airfryer, der er meget nemme at bage. En rigtig god airfryer-snegl med masser af kanelremonce. Med denne opskrift kan du bage lækre og bløde kanelsnegle i airfr...

Gastromad skriver om Ovnstegte Vagtler

Ovnstegte vagtler er en dejlig og nem måde, at tilberede disse små velsmagende fugle på. Vagtler er nogle af de mindste vildtfugle som er i familie med fasanen. Dens kød minder derfor om fasankød...

Smag Aarhus skriver om Vietnamesisk i Aarhus: Her er 5 autentiske spisesteder

Det er tid til aftensmad, og måske kan du allerede smage den lækre, vietnamesiske nudelret Pho. Eller måske har du en craving for Bao, Bánh Mi eller en af de andre kendte retter fra det vietnamesi...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 11

Find hele opskriften på Madplan uge 11 hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Kylling a la king

Find hele opskriften på Kylling a la king hos Mad for Madelskere.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – dampbremse og forskalling i loft

Med risiko for at nedsætte tempoet i verdens hæsblæsende informationskonkurrence kommer her et indlæg med aftentræt tekst og stille billeder fra et langsomt fremadskridende byggeri. Så er du adv...

Drop Slankekuren skriver om Pasta i champignonsauce

Hurtigt lavet hverdagsret. Smager herligt. Nemt og bekvemt. Pynt evt. med lidt hakket rød chilipeber. Denne opskrift Pasta i champignonsauce blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Bergholts opskrifter skriver om Historien om Bergholts opskrifter & Se de bedste opskrifter hér

Hvide asparges Stenbiderrogn Opskrifter til påskefrokosten Hummerbisque Lammeculotte Andebryst Béarnaise Rødvinssauce Onglet Kalvefond Fasanbryst Confit de canard Kalvefilet Côte de boeuf Falsled ...


Onsdag d. 6. Marts 2024

Madens Verden skriver om Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat

Her er min opskrift på en meget nem indisk karryret, der blandt andet laves med kylling, kikærter og spinat. En sund og lækker orientalsk ret til hverdag. Jeg elsker en god indisk karryret, og her ...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus bedste burger her

Vi er glade for at præsentere de 8 nominerede til det bedste burger i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. maj, så stem p...

Hashtagmor skriver om Nemme spareribs i ovnen med hjemmelavet dry rub

Lækre og nemme spareribs i ovnen med BBQ-marinade med hjemmelavet dry rub til spareribs. Den skønneste omgang langtidsstegt revelsben i ovn der er bedre end dem man køber færdige. Spareribs er en ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hjertestarter – er sådan en svær at bruge?

Vi ved nok alle sammen, hvor den nærmeste hjertestarter er. På arbejdet, i nærheden af (eller i hvert fald ikke så forfærdeligt langt væk fra) hjemmet. De er også i offentlige bygninger og mang...

Noget i ovnen skriver om Søde kartofler – opskrift på søde kartoffelfritter

Søde kartofler - uhm så lækre! Her får du en opskrift på søde kartoffelfritter i ovn lavet af sød kartoffel. Sikke en lækker snack tallerken vi kunne nyde hér. Haps de sprøde fritter var læ...

Stinna skriver om Thai nudler

Thai nudler er en lækker vegetarisk nudelret med inspiration fra det thailandske køkken. Retten er lavet med risnudler, citrongræs, ingefær, kokosmælk og… The post Thai nudler appeared firs...

Landleys Kok skriver om Gräddig pasta med svartkål, champinjoner och soltorkade tomater

Superenkelt och vegetariskt till veckan! Sväng ihop en gräddig pasta med svartkål, champinjoner och soltorkade tomater. Här hittar du receptet. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Sunde frikadeller med pasta og spinat

Sunde frikadeller og sundt tilbehør. Farsen skal hvile, og pastaen køles, så det tager lidt tid, men det er ikke svært. Skift evt. gulerødder og pastinak ud med andre grøntsager (300 g i alt). D...

herzelieb skriver om Cheeseburger Muffins Rezept – perfekt als schneller Snack

Ich bin ein großer Fan von Fingerfood. Besonders mag ich es, wenn es sich dabei um Fastfood-Ableger handelt. Mit diesem Cheeseburger Muffins Rezept zaubert ihr ein schnelles Abendessen oder Mittagess...


Tirsdag d. 5. Marts 2024

Madens Verden skriver om Enebærgryde med oksekød og bacon

Opskrift på enebærgryde, der er en klassisk gryderet, hvor oksekød og bacon koges mørt i kalvefond med enebær. Retten nydes med kartoffelmos. Enebærgryde er en gryderet med masser af saft, kraft...

Øristeriets Blog skriver om Påskekaffe 2024 og påskeespresso 2024 er nu klar i webshoppen.

Så er både Påskekaffe og Påskeespresso 2024 på hylden i webshoppen. Tryk på billederne for at se mere ;)      

Stinna skriver om Vegetarisk massaman curry

Vegetarisk Massaman Curry er en vegetarisk udgave af den klassiske thailandske ret. Massaman curry er en utrolig smagfuld og skøn ret. Opskrift… The post Vegetarisk massaman curry appeared firs...

Råvareguiden skriver om Spar penge uden at gå på kompromis med kvaliteten

Det første skridt er at forstå, hvad der udgør kvalitetsfoder for hunde. Et godt hundefoder skal opfylde hundens ernæringsmæssige behov og være tilpasset dens alder, størrelse og aktivitetsnive...

Piskeriset på eventyr skriver om Intet benspænd i marts

Jeg får desværre ikke tid til et benspænd her i marts måned. Jeg overvejer dog, om jeg skal lave en række påske-inspirerede retter de kommende uger. Hvad synes du? Indlægget Intet benspænd i m...

Evas Køkken skriver om Måltidssalat med perlespelt & panerer kuller

Indlægget indeholder reklamelinksEn lækker mættende måltidssalat med den gode panerede kuller fra Nordfra.com Vi er blevet helt vilde med den hvide fisk, som godt nok er lidt dyrere, end...

Noget i ovnen skriver om Græsk salat – hurtig opskrift med feta, oliven og dressing

Græsk salat. Her får du en hurtig og meget nem opskrift på den populære græske salat med fetaost, oliven og olie eddike dressing. Skøn salat, der smager af sommer, sol og Grækenland. Den lækre...

Noget i ovnen skriver om Culottesteg i airfryer – nem opskrift på mør okseculotte

Culottesteg i airfryer. Uhm her får du opskriften på en saftig rosastegt mør okseculotte stegt nemt og hurtigt i airfryeren. Kan man stege oksesteg i airfryer? Ja man kan og den bliver super god! D...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Nominer dine favoritter til Aarhus’ bedste smørrebrød

Hvem laver Aarhus’ bedste smørrebrød? Her kan du nominere de smørrebrødssteder, som du mener fortjener en plads i afstemningen om Aarhus’ bedste smørrebrød. Nomineringen finder sted ...

Maden i mit liv! skriver om Frosne forårsruller i airfryer.

Sprøde forårsruller er et hit hjemme hos os, og selvfølgelig er de hjemmelavede ruller især i høj kurs. Men indimellem kan det knibe med tiden, og så kan jeg sagtens finde på at købe en pose f...

Anna-mad skriver om Dukkah

Jeg har haft dukkah på min todo liste i lang tid. Har du smagt det før? Det er et aromatisk drys af ristede nødder, kerner, frø og krydderier. Bare duften er fantastisk! Dukkah er oprindeligt fra ...

Drop Slankekuren skriver om Skinkeschnitzler med bulgursalat

Bulgursalaten er dejligt mættende og frisk i smagen. Hvis alle kan lide ost, kan man blande osten i salaten i stedet for at servere den til. Denne opskrift Skinkeschnitzler med bulgursalat blev udgi...


Mandag d. 4. Marts 2024

Mad med glød skriver om Vinter møder forår suppe

Så har jeg sanket årets første ramsløg i 2024. Der er stadig lokale porrer, kartofler og jordskokker fra min lokale grønsagspusher Peters Gartneri. Det er så dejligt at kunne lave […] The ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvorfor holder elektronik ikke længere?

Rent miljømæssigt er det noget skidt, at moderne elektronik er så sart, at det kun holder i ganske få år. Derudover er det rigtig træls, når ens elektroniske apparater dør efter 3-4 år. Man m...

Stinna skriver om Lynhurtige nudler

Lynhurtige nudler med sprøde grøntsager og den lækreste sauce. Denne ret har jeg valgt at kalde turbonudler, da retten kan laves på… The post Lynhurtige nudler appeared first on Stinna.

Noget i ovnen skriver om Bearnaise – nem opskrift på hjemmelavet bearnaisesovs

Bearnaise - uhm vi elsker den populære gourmet sovs hjemme hos os. Her får du en nem opskrift på hjemmelavet bearnaisesovs. I weekenden spiste vi en lækker mør culottesteg. Perfekt anledning til ...

Valdemarsro skriver om Bearnaise kartoffelsalat

Er du vild med bearnaisesauce, så vil du sandsynligvis også være begejstret for en bearnaise kartoffelsalat med som er super nem at lave og lækker at servere om sommeren fra alt til kylling til gr...

Madens Verden skriver om Små pizza calzone i airfryer

Min opskrift på små pizza calzone i airfryer. Super nemme og velsmagende pizzaer, der er fyldt med en lækker kødsovs og bages i airfryeren. Du skal prøve disse små pizza calzone i airfryer, der ...

Landleys Kok skriver om Grön vegowok med nudlar

Detta recept på grön vegowok med nudlar och goda tillbehör kommer från min tredje kokbok, Vegomat : Från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog. » Besök Landleys Kök för fler goda recep...

Drop Slankekuren skriver om Fiskekrebinetter

Køb en god fiskefars hos din lokale fiske-pusher, så kan denne ret simpelthen ikke gå galt. Krebinetterne smager også godt afkølede på et stykke brød. Denne opskrift Fiskekrebinetter blev udg...

Madens Verden skriver om Ugens vine på tilbud: Vinkender smækker 5 stjerner på Gigondas

Vinkender Jan Sørensen giver stjerner til 20 udvalgte vine, du kan finde på tilbud i landets supermarkeder i denne uge 10/2024. Uge 10 domineres af en lang række tilbud fra Føtex, som har taget fo...


Søndag d. 3. Marts 2024

Vinexpressen.dk skriver om Monster lækker pinot noir fra Sonoma Coast

Three Sticks pinot noir smager ikke af bourgogne, men uha uha, hvor er den bare monster lækker. Kompleks og monster lækker vin med en smooth The post Monster lækker pinot noir fra Sonoma Coast firs...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 10

Mandag: Rest af chili sin carne med majsbrød Tirsdag: Vege-boller i karry. Ris og gulerodssalat. Onsdag: Grønkålsgratin (Fra kogebogen Mega Vega) Torsdag: Sandwich. Fredag: Gnocchi med ærter Lørd...

Lacucinanada skriver om Umeshu – Japanese Plum liqueur

As a forager I´ve become more and more curious when it comes to what other food cultures makes out of wild food. The Japanese Plum liqueur is a good example, even though I´ve never tasted it before,...

Bare Go' mad skriver om Mexicansk kylling i fad

Ingen forhåndsvisning.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Supernemme kyllingehapsere med friskost og rød jalapeno

Kylling, ost af Philadelphia typen, og hakket rød jalapeno. Rørt sammen, rullet ind i dej og bagt til lækre små hapsere, der kan spises med fingrene. Det er den korte version. Den længere version...

Madens Verden skriver om Hvad er kokosmælk? Fakta og næringsindhold

Hvad er kokosmælk lavet af og er den usund? Her bliver du klogere på kokosmælken, på hvordan næringsindholdet er, og du får også opskrifter med kokosmælk. Kokosmælk har hos mange et noget bla...

Madens Verden skriver om Lækker kanelstang med remonce og creme

Kanelstang er en dansk klassiker når vi taler kage. Her er min opskrift på kanelkagen med remonce og creme, og hvor fyldet aldrig løber ud. Jeg vil godt vove at sige, at du aldrig har fået en bedr...

Bergholts opskrifter skriver om Hummerbisque lavet fra bunden ~ Klassisk fransk opskrift

Hummerbisque kogt på hummer med glaserede kammuslinger og hummerhaler – mere klassisk fransk og smagsmættet bliver det næppe! Opskrift på hummerbisque Hummerbisquen – eller på fransk:...


Lørdag d. 2. Marts 2024

www.madforlivet.com skriver om NAD+ – stoffet, der kan holde dig sund og vital

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på stoffet NAD+ og dets funktion, herunder særligt hvordan det potentielt kan forhale aldringsprocessen, afhjælpe inflammation og høje kolesterolniveauer og ...

Bare Go' mad skriver om Pico de gallo

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Cæsar salat – opskrift på sprød salat med kylling

Cæsar salat. Uhm her får du opskriften på en lækker sprød fyldig salat med kylling, parmesan, croutoner og den populære cæsar salat dressing. Jeg er vild med cæsar salat. Den smager super godt...

Mad for madelskere skriver om Crispy chicken burger

Find hele opskriften på Crispy chicken burger hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 10

Jubii så har vi ramt marts, og jeg har virkelig glædet mig til, at denne mørke, våde vinter skulle slutte, og et forhåbentligt dejligt forårs starte. Det fejrer vi med denne madplan uge 10 for h...

Madens Verden skriver om Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte

Her er de 5 bedste opskrifter på tærte, der er lækre madtærter med mørdejsbund. Du kan lave dem med bacon, broccoli, blomkål og andet. Elsker du også en god tærte, så er der hjælp at hente h...

Landleys Kok skriver om Köttfärslimpa fylld med äpple, svamp och gröna oliver

Detta recept på köttfärslimpa fylld med äpple, svamp och gröna oliver kommer från min kokbok Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta. » Besök Landleys Kök för fler g...

herzelieb skriver om Nusszopf Rezept – bester Hefezopf mit Nussfüllung

Meine Familie steht auf jede Form von Nusskuchen, Nussplätzchen und Nussbroten. Hefezopf ist immer was besonderes für die ganze Familie und was liegt da näher als mein liebstes Nusszopf Rezept hier...


Fredag d. 1. Marts 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 10 – få gratis opskrifter her

Madplan uge 10. Her får du en masse nemme opskrifter på nem mad til en ny uge. Den første madplan i den første forårsmåned. Gode retter, du nemt og hurtigt kan lave og som alle i familien med ga...

Hashtagmor skriver om Madplan 03.03.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Sunde romkugler – glutenfri uden tilsat sukker

Sunde romkugler. Her får du en ultranem opskrift på sundere romkugler, der er glutenfri og uden tilsat sukker. Haps de var gode! De smager jo faktisk næsten helt som de "ægte" og det er ikke lyv! ...

Vinexpressen.dk skriver om Opbevaring af vin – varme er den største synder

Kan man proppe sin vin i fryseren – eller lade den ligge ovenpå et varmeapparat i længere tid? Vi har foretaget et eksperiment, der udsatte The post Opbevaring af vin – varme er den største...